Yaptı Haberleri

Yaptı Haberleri

Yaşları Küçük Ama Yürekleri Büyük: Tespih Ve Bileklik Satarak Gelirini Gazze'ye Gönderdiler

Malatya'da 4 küçük arkadaş, Gazze'de yapılan soykırıma sessiz kalmamak amacıyla yaptıkları tespih ve el bileklerini vakit namazlarında cami önünde satarak elde ettikleri parayı Malatya Umut Kervanı Derneği aracılığı ile Gazze'ye bağışladı.

YÖK'ten 2024 Dikey Geçiş Sınavı Şartlı Kayıt Duyurusu

Yükseköğretim Kurulu, 2024-Dikey Geçiş Sınavı (2024-DGS) sonucuna göre lisans programına yerleşen ancak mazereti nedeniyle kayıt yaptıramayan ön lisans öğrencilerine geçici kayıt imkanı tanıdı.

Başkan Taşkın'dan Ankara'da Yoğun Mesai

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Ankara’da yaptığı temaslarda kentsel dönüşüm, sanayi projeleri ve deprem sonrası yeniden inşa çalışmalarını hızlandıracak adımlar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Ağbaba, Yine 'Kandırıldık' Diyecekler

Ağbaba, 15 Temmuz Darbe Girişiminin 8. yıldönümünde yaptığı açıklamada, “15 Temmuz darbesine karşı direnişin bizlere öğretisi, devleti bu tür yapılanmalara teslim etmemek ve bunlara karşı topyekûn mücadele etmektir” dedi.

TEDAŞ'tan FIRAT EDAŞ Ziyareti

Fırat EDAŞ Müdürü Müjdat Çelik, Kaya ve Işık'ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, paydaş kurumlar arasındaki iş birliği ve iletişimin öneminin altını çizdi.

Milletvekili Ölmeztoprak, Minibüs Esnafının Sorunlarını Dinledi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce’yi ziyaret etti. Ziyarette minibüsçü esnafının sorunlarını dileyen Ölmeztoprak, istişare vurgusu yaptı.

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba'dan Kurban Bayramı Mesajı

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, 'Dostluk ve kardeşliğin yaygınlaştığı, umutların yeşerdiği bayram tadında günlerin özlemi içindeyiz.' Dedi.

Başkan Mustafa Canbay’dan Buğday Ve Arpa Alım Fiyatına Tepki

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Yaptığı Yazılı Açıklama İle Alım Fiyatına Tepki Gösterdi.

Vali Yazıcı, Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi'nin Açılış Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, hayırsever iş kadını Müzeyyen Ertürk tarafından Battalgazi-Sarıcıoğlu Mahallesinde yaptırılan “Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi” nin açılış törenine katıldı.

Genel Başkan Zor, Fatura Yine Basına Kesiliyor

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi” kapsamında basına yönelik kısıtlamalar başlarken, bu kez de SGK, basın kuruluşlarının ilan kaybına neden olacak bir düzenleme yaptı. Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı M.Bora Zor, “ Fatura yine basına kesiliyor.” dedi.

Bir Yılda 2575 Sefer Yaptı, 575 Bin Yolcu Taşıdı

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: -“Milli Elektrikli Tren Setlerimiz 2 Bin 575 Sefer Yaptı, 250 Bin Kilometre Yol Katetti, 575 Bin Yolcu Taşıdı”

Milletvekili Ölmeztoprak’tan İstişare Vurgusu

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremde büyük yara alan Malatya’nın birlik ve beraberlik ile ayağa kaldırılabileceğini belirterek, kentte devam eden imar ve ihya çalışmalarının ortak akıl ve istişarelerle sürdürüldüğüne vurgu yaptı.

Fendoğlu, Malatya’nın Beklentilerini Bakan Yerlikaya’ya Aktardı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın 6 Şubat depremlerinden doğrudan etkilenen 11 ilin Milletvekilleriyle AFAD Başkanlığı’nda yaptığı toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya’daki beklentileri aktararak, taleplerde bulundu.

Başkan Özcan, Dünya Kayısı Ticaret Merkezini Basına Tanıttı

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Açılışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Yaptığı, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi'ni Basına Tanıttı.

Vali Yazıcı’dan İlimizdeki Fabrikalara Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı; Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesinde, ilimiz istihdamına ve ihracatına, yaptıkları üretim ve sağladıkları iş imkanları ile katkıda bulunan fabrikaları ziyaret etti. 

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı Geleneksel Bayram Buluşması

Buluşmada konuşma yapan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa CANBAY, birlik beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

Sezai hocadan memleketi Arguvan’da CHP’ye destek 

Dünyaca ünlü cerrah Prof.Dr. Sezai Yılmaz CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren’in seçim ofisini ziyaret ederek,Arguvanlılara “CHP’ye ve Veli Ağbaba’ya destek olun” çağrısı yaptı. 

Başkan Güder Yerinde Dönüşüm Projesiyle İlgili Muhtarlara Bilgilendirme Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 21 mahallede yerinde dönüşüm yapılacağının müjdesini vermesinin ardından dönüşüm yapılacak mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek projenin detaylarını anlattı.

Batuhan Gültek Açıklama Yaptı

Başkan Dağ, Gündem Gazetesinin 7. Yılını Kutluyorum 

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Gündem Özel Gazetesi 6. Yıldan bu güne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarını tebrik ediyorum dedi.

Başkan Gürkan'a Teşekkür 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı konuşmada. Geniş hizmet yelpazemiz çerçevesinde toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sezonun açılması ile birlikte yol çalışmalarımıza ağırlık verdik. Özellikle kırsal kesimde yol çalışmalarımızı yoğunlaştırdık.

Milletvekili Ağbaba, Malatyalılar Kışı Dışarıda Geçirecekler

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TBMM’de konuştu. Ağbaba yaptığı açıklamada Kürecik Radar Üssü ve Depremin Malatya’ya yaşattığı sorunları kürsüden dile getirdi.