Veda Haberleri

Veda Haberleri

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TZOB’u Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni (TZOB) ziyaret etti. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Sayın Işıkhan’a tarım sektörünün ve çiftçilerimizin SGK uygulamalarında yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerini iletti.

Gürkan’dan MESOB Başkanı Keskin’e Veda Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’e veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Gürkan, Çalışmaları Yerinde İnceledi 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyet inşa çalışmalarının devam ettiği Malatya Çarşısının bulunduğu alanda incelemelerde bulundular. 

Vali Şahin Malatya'ya Veda Etti

Emektar Gazeteci Şenol Karaduman Oğlunu Evlendirdi

Malatyamızın sevilen emektar gazetecilerinden Şenol Karaduman'nın biricik oğlu Olcay Karaduman bekarlığa veda ederek evliler kervanına katıldı.  

Malatya Protokolü Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle başka görevlere atanan 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan ile 2.Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Zafer Uğur için Nikah Sarayında veda yemeği düzenlendi.  

Battalgazi’de Kaymakam Duran’a Veda Yemeği

Battalgazi Belediyesi tarafından 12 Ağustos 2022 tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Hatay-Payas Kaymakamlığına atanan Abdül Kadir Duran için veda yemeği düzenlendi.

Tüfenkci, Müjde Niteliğinde Bir Gelişme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ile birlikte Malatya'da esnaf ziyareti yapan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, KDV'nin yüzde 1'e düşürülmesinin

 Öğretmen Abimiz Sayın Gürkan’a Teşekkür Ediyorum

alatya Milli Eğitim Müdürü iken Ankara’ya atanan Ali Tatlı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a veda ziyaretinde bulundu.

Çınar, Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı Misafir Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, veda ziyaretlerine devam eden Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı makamında ağırladı.

Albay Hasan Hüseyin Kanbur Veda Ziyaretinde Bulundu

2020 YAŞ kararları ile görev süresi sona eren 7. Ana Jet Üs Komutanı Albay Hasan Hüseyin Kanbur Vali Aydın Baruş’a veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Eser, Esnaflarla Vedalaştı

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, görev süresinin dolacak olması nedeniyle esnafla vedalaştı.

Selahatin Gürkan'ı Duygulandıran Veda

Gürkan: "Biz bir mumuz, erisek de etrafımızı aydınlatmaya devam edeceğiz"

Vali Ali Kaban’dan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a Veda Ziyareti

​​​​​​​“Memleketimizin Her Noktasında Görev Yapmak Bizler İçin Onurdur”

“Ülkemize Ve Milletimize Hizmet Etmek Bizler İçin Kutsaldır”

Gazipaşa Kaymakamlığına Atanan Ali Sakar İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Vali Kaban’dan Kaymakamlara Veda Yemeği

Vali Ali Kaban’ın ev sahipliğinde İçişleri Bakanlığının 20 Ağustos 2017 tarihli 2017/345 sayılı atama kararnamesi ile başka illere ataması yapılan Kaymakamlar için veda yemeği düzenlendi.

K.K.K. Org. Çolak’tan Vali Kaban’a Veda Ziyareti

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Vali Ali Kaban’a veda ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz, Başkan Gürkan’a Veda Ziyaretinde Bulundu

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a veda ziyaretinde bulundu.

Başsavcı Yılmaz, Esnaf Kuruluşlarına Veda Etti

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı iken Denizli Başsavcılığı görevine atanan Başsavcı Ergül Yılmaz, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar kuruluşlarına veda ziyaretinde bulundu.

Vali Erin’den, Başkan Kutlu’ya Veda Ziyareti

Açıklanan son Valiler Kararnamesiyle Adıyaman Valiliği’nden Şanlıurfa Valiliği’ne atanan Abdullah Erin, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya veda ziyaretinde bulundu.

Vali Toprak, Malatya’dan Ayrıldı

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Vali Mustafa Toprak, Malatya Valiliğinde düzenlenen vedalaşma töreni ile Malatya'dan ayrıldı.