Toprak Haberleri

Toprak Haberleri

Ölmeztoprak, Şehrimizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız

Malatya Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “ Devlet, millet el ele vererek şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız” dedi

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Yeni Sanayi Sitesi Açıklaması

AK Parti  Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Altay Kışlası arazisi üzerine inşa edilmesi planlanan yeni sanayi projesinde çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Ölmeztoprak, Malatya Sabancı Kültür Sitesi Yenileniyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alan ve yıkımına karar verilen “Malatya Sabancı Kültür Sitesi” yerine yeni bir merkez inşa edileceğini belirtti.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Konteyner Kent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Güder ve Milletvekili Ölmeztoprak'tan Konteyner Kent Sakinlerine Ziyaret

           Depremzede vatandaşları yalnız bırakmama adına sürekli konteyner kentlere ziyaretler yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ile beraber Medicana Konteyner kentte depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. 

AK Parti İlçelere Teşekkür Ziyaretlerini ve 28 Mayıs Seçimi İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

      AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri  Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Abdurrahman Babacan ile AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler.

Malatya'da Bu Kez Rekor Destek Vereceğiz

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ile İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Akçadağ ilçesini ziyaret ettiler.

Hayırseverler Tarafından Bağışlanan Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Şehir Mezarlığında hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan çam ağaçları toprakla buluşturuldu.

Başkan Çınar, Çayırköy Mahallesindeki ‘Kavun’ Hasadı Şenliğine Katıldı

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Çayırköy mahallesinde düzenlenen ‘Kavun’ Hasadı Şenliğine katılarak üreticilerle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Verimli topraklarımızdan bereketli ürünler topluyoruz.

Milletvekili Fendoğlu’dan  30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

26 Ağustos 1922 sabahı Kocatepe’den başlayan Büyük Taarruz; işgalcileri vatan topraklarından söküp atmış ve 30 Ağustos’ta Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle de Türk’ün varlığına kast edenlere acı bir ders verilmiştir.

Hacı Adayları Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla bu yıl kutsal topraklara gitme şansı elde eden hacı adayları için Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal Mahallesi Ahmediye Camii karşısında bulunan alanda uğurlama töreni düzenlendi.

DEVA Partisinden Ekmek Zammıyla İlgili Açıklama

 Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) ekmekteki fiyat artışını durdurmak için uyguladığı çift fiyat ekmek üreticisi esnaflarımıza çare olmadı ve maliyet artışlarını önleyemedi.