Tedbir Haberleri

Tedbir Haberleri

Sultansuyu Barajı kontrollü olarak tahliye ediliyor.

​​​​​​​Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada, "Sultansuyu Barajı, tedbiren kademeli olarak boşaltılacak. Barajın mansap kısmında bulunan vatandaşlarımız tedbirli olsunlar. Diğer barajlarımız için herhangi bir sorun söz konusu değildir" denildi.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Döneminde Alınacak Trafik Ve Güvenlik Tedbirleri Toplantısı

12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak olan, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilebilmesi amacıyla, alınacak trafik ve güvenlik tedbirleri konulu toplantı Vali Hulusi Şahin Başkanlığında düzenlendi.

Deprem Değil, Bilinçsizlik Ve Tedbirsizlik Öldürür

Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi Ve Bilim Atölyesinde ‘Deprem Farkındalık Eğitim’ Programı Düzenlendi

İtfaiye Daire Başkanlığı, Vatandaşları Sıcaklıklardan Oluşabilecek Yangınlara Karşı Uyardı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı sıcaklıkların artmasıyla birlikte oluşan yangınlardan dolayı vatandaşların daha dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarıda bulunuldu.

Büyükşehir Belediyesi Bayram Süresince Çalışacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi 9-12 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı için gerekli tedbirleri aldı. Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmesi için 7/24 teyakkuzda olacak.

Büyükşehir Belediyesi Öncülüğünde Kurban Bayramı Öncesi İstişare Toplantısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl Kurban Bayramı öncesinde, alınacak tedbirler ile ilgili olarak düzenlenen istişare toplantılarından, 2022 yılı Kurban Bayramı İstişare Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonunda yapıldı.

Battalgazi Belediyesi’nden Kdv İndirimi Denetimi

Battalgazi’de sorunsuz bir Ramazan ayı geçirmesini sağlamak için tüm tedbirleri alan Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, temizlik ürünlerinde KDV’nin yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülmesiyle birlikte ilçe genelinde faaliyet gösteren yerel ve zincir marketlerde denetimlerini arttırdı.

Gürkan, Vatandaşlarımızın Mağdur Olmamaları İçin Gerekli Tedbirleri Aldık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Ayının girmesiyle birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı iştiraklerden olan Esenlik Marketlerinin Depolarında incelemelerde bulundu.

Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Olarak Bütün Tedbirleri Aldık

Meteoroloji tarafından yapılan yoğun kar yağışı uyarıları sonrasında bütün hazırlıklarını tamamlayarak teyakkuz halinde bekleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorumluluk alanlarındaki ana arterler ile grup yollarında vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yol açma ve tuzlama çalışmaları yaptılar.

Başkan Gürkan, Marketlerimizde Gerekli Bütün Tedbirler Alındı

Son günlerde Türkiye genelinde bazı ürünlerde sıkıntı yaşandığı, özellikle Ayçiçek yağında stokların tükendiği noktasında yapılan spekülatif haberlerin yazılı ve görsel basında sıkça dillendirilmeye başlamasının ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya’da herhangi bir sıkıntının olmadığını belirtti.

Sultansuyu Sulaması S-3 Ana Kanalı Çalışması

Malatya Akçadağ Sultansuyu Sulaması Ana Kanalı Koruyucu Tedbirleri Yapımı İşine Ait Sözleşme İmzalandı.

Emniyetten Yılbaşı Tedbirleri

Karataş, Gerekli Tedbirleri Aldık, Endişelencek Birşey Yok

Yeşilyurt İlçesi Gündüzbey Mahallesi Kozluk mevkinde bulunan Keklicek HES santralini besleyen sulama kanalının patlaması neticesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’ne ait Kaptaj Tesisini sel suları bastı.

Büyükşehir Belediyesi Bayram Süresince Teyakkuzda Olacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi 20-23 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı için bir dizi tedbirler aldı. Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmesi için 7/24 teyakkuzda olacak.

Kurban Bayramı Öncesi Alınacak Tedbirler Görüşüldü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı Başkanlığında Kurban Bayramı öncesinde yapılacak çalışmalar ve alınacak tedbirlerle alakalı olarak bir toplantı gerçekleştirildi.

Hayvanat Bahçesi 78 Türden 1250 Hayvana Ev Sahipliği Yapıyor

Covid 19 salgını sonrası alınan kısıtlama tedbirleri ile birlikte vatandaşların ziyaretine geçici süreliğine kapatılan Orduzu bölgesinde bulunan Hayvanat Bahçesi kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte yeniden vatandaşların ziyaretine açıldı.

Büyükşehir Belediyesi Tarafından LGS Öncesi Yoğun Tedbirler Alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Haziran 2021 Pazar Günü Birinci Oturumu Saat: 09.30’da, İkinci Oturumu Saat: 11.30’da Gerçekleştirilecek Olan Liselere Geçiş Sınavı (Lgs) Öncesinde Bazı Tedbirler Aldı.

Battalgazi Belediyesi’nden 20 Birim Müdürlüğüne Covid-19 Testi

Yeni tip korona virüs Covid-19 salgınına karşı tedbirlerini en üst seviyede tutmaya devam eden Battalgazi Belediyesi, 20 birim müdürlüğünde görevli tüm personellere koronavirüs testi yapılacak. İlk olarak salgın kapsamında sahada 7/24 hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü personelleri teste tabi tutuldu.

Jandarmadan Covid-19 Tedbirleri

Keskin; Market Tedbirleri Uygulaması, Geç Ama Beklentimiz Olan Bir Uygulamadır

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, marketlerde vatandaşların zorunlu temel ihtiyaçları kapsamındaki ürünlerin dışında herhangi bir ürün satışına yasak getiren uygulamayı sonuna kadar desteklediklerini ve bu uygulamanın kalıcı olmasını istediklerini bildirdi.

Cavlak, Market Tedbirleri’ Genelgesi Yerinde Bir Karar

İçişleri Bakanlığı tarafından “Market Tedbirleri” genelgesinin İl Valiliklerine gönderilmesini sevinçle karşıladıklarını dile getiren Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, “Zorunlu temel ihtiyaç maddelerinin dışında kalan ürünlerin satışının engellenmesi çok yerinde bir karar.

Gürkan: Tam Kapanmada Vatandaşımız Rahat Olsun, Tedbirlerimizi Aldık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yaşanan Pandemi Nedeniyle 29 Nisan Tarihinde Başlayıp 17 Mayıs Tarihinde Sona Erecek Olan Tam Kapanma İle İlgili Gerekli Tedbirleri Aldıklarını Söyledi.

Günata, ABD Başkanı Joe Bıden’ın 1915 Olayları Hakkındaki İftirasını Şiddetle Kınıyoruz

Malatya Türk Ocakları olarak ifade ediyoruz ki, “sevk ve iskân” kararı, Türk milleti 1915'te yedi düvele karşı varlık mücadelesi verirken düşmanla işbirliği yapan çetelere karşı alınan meşru müdafaa tedbiridir.

Battalgazi Belediyesi, 23 Nisan’ı Çocukların Evine Götürdü

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı İçin Özel Bir Programa İmza Atan Battalgazi Belediyesi, Rengarenk Süslediği Üstü Açık Tur Otobüsüyle, Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Bu Yılda Evlerinden Çıkamayan Çocukların Bayramını Kutladı.

Koronavirüs İle Mücadelede İmkanlarımızı Seferber Ettik

Yeşilyurt’un Dört Bir Tarafında ‘Koronavirüs Salgını’ Tedbirleri Artırıldı.