Start Haberleri

Start Haberleri

Başkan Geçit, İlçemizin Hak Ettiği Kaliteli Yatırımların Startını Verdik

       Yeşilyurt’un muhtelif bölgelerindeki dönüşüm ve düzenleme çalışmalarının startını veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Yeşilyurt’umuzu hep birlikte el ele vererek daha güzel yarınlara birlikte taşıyacağız.

Battalgazi'de Yaz Spor Okulları Başlıyor

Battalgazi Belediyesi tarafından 6 Şubat’ta yaşanan Asrın felaketinin izlerini silmek, çocukların kültürel açıdan daha donanımlı hale gelmelerini sağlamak ve sosyal aktivitelere katılarak yaz ayını verimli bir şekilde geçirmek amacıyla 12 branşta “Yaz Spor Okulları”nın startı veriliyor.

Battalgazi’deki Öğrenciler Sinema Keyfini Doyasıya Yaşıyor

Yarıyıl tatilinde de öğrencileri unutmayan Battalgazi Belediyesi tarafından startı verilen sinema etkinliğiyle ilçedeki öğrenciler ödüllendirilirken, “Tay” Filmini aileleriyle birlikte izleyen öğrenciler heyecanlı ve keyifli anlar yaşıyor.

Battalgazi’de Çarşıbaşı Rekreasyon Projesinin Startı Verildi

Kişi başı düzenlenmiş yeşil alan miktarı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarının giderek arttığı Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de dev bir proje daha hayata geçiriliyor. Çevre dostu belediyecilik anlayışını her daim kendine ilke edinen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 160 bin metrekare alanı kapsayan “Çarşıbaşı Rekreasyon Alanı” projesinin startını verdi.

Battalgazi Belediyesi’nden Ödüllü Resim Yarışması

Her yıl düzenlediği yarışmalar ile edebiyat ve sanat dünyasına yeni yetenekler kazandırmaya devam eden Battalgazi Belediyesi, Türkiye’nin aydınlık yarınları gençlerin içindeki sevgi, şefkat ve merhamet duygusunu görsel olarak ifade etmesini sağlamak amacıyla Sevgi, Şefkat ve Merhamet temalı “Liseler Arası Ödüllü Resim Yarışması”nın startını verdi.

Başkan Güder’in Gayretleriyle Bir Gençlik Yatırımının Daha Startı Verildi

Depreme dayanıksız olması nedeniyle 2020 yılında yıkılan Battalgazi Öğrenci Yurtlarının yerine Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in yoğun gayretleri sonucunda bir gençlik yatırımı daha ilçeyle buluştu.

Büyük Birlik Partisi Seçim Startını Malatya'dan Verdi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 2023 seçimlerinin startını 'Sevdamız Türkiye' sloganı verdi.

Battalgazi’deki 6 Sokakta Sağlıklaştırma Çalışmaları Sürüyor

Yeni Hamam Mahallesini daha da canlı hale getirmenin yanı sıra ilçeye yakışır, temiz, düzenli ve diğer yapılarla mimari bir bütünlük sağlaması amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından startı verilen 6 sokakta sağlıklaştırma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Başkan Güder, İş İstihdamı Sağlayacak Tekstilkent Projesini İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hizmet ve yatırımların bir an bile olsun durmadığı Battalgazi’de geçtiğimiz günlerde startını verdiği Tekstilkent Proje alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı.

Battalgazi’de Yaz Akşamlarına Yoğun İlgi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla geçtiğimiz hafta startı verilen “Battalgazi’de Yaz Akşamları” etkinliğinin ikincisi Ataköy Mahallesinde düzenlendi. Yoğun ilgi gören program ile Battalgazililer keyifli saatler geçirdi.

Heyecanla Beklenen Eskimalatya Meydan Projesi’nin Startı Verildi

Battalgazi Belediyesi tarafından tarihi ve kültürel zenginliği ile ön plana çıkan Eskimalatya’da hayata geçireceği 45 milyon lirayı bulan ‘Meydan Projesi’nin startı verildi.

Karagöz Mahallesi’ndeki Meydan Çalışmaları Tamamlandı

Battalgazi’de daha konforlu bir hayat ve kesintisiz ulaşım için hayata geçirdiği milyonluk ulaşım yatırımlarıyla büyük takdir toplayan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karagöz Mahallesinde startını verdiği meydan düzenleme çalışmalarını tamamladı.

25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri Ve Kayısı Festivali Start Alıyor

Malatya Festivale Hazır Olduğunu Malatyalılar Olarak Gördük, Fuara Katılacak Sanatçılara Ne Kadar Ücret Ödendiği, Yetkililerden Hala Bir Açıklama Yapılmadı. Fuarın Malatya’mıza Hayırlı Olsun.

İspendere Şifalı İçmeleri’nde Farkındalık Yaratan İzcilik Kampı

Battalgazi Belediyesi tarafından Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de izcilik faaliyetlerini yaygınlaştırmak, çocuk ve gençlere izcilik konusunda farkındalık kazandırmak amacıyla 3 günlük “İspendere İzcilik Şifa Kampı”nın startı verildi.

Battalgazi Belediyesi’nden 35 Milyonluk Dev Proje

Islah, teraslama ve zemin düzeltme çalışmaları tamamlanan Derme Deresi’nin 2.etabında Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 35 milyon liralık “Derme Deresi Rekreasyon Alanı Proje”nin startı verildi.

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımlarında Taviz Yok

Kernek Mahallesinin ardından Fırat Mahallesindeki 10 sokakta 3.5 milyonluk ulaşım yatırımının daha startını verdirerek ilçenin kaderini değiştirmeye devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Söz konusu ulaşım olunca Battalgazi’de yatırımlardan asla taviz vermiyoruz” dedi.

Battalgazi Belediyesi’nden Dijitalleşmede Dev Adım

Dijitalleşmeye yönelik atılımlarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi, yetki ve sorumluluk alanında bulunan işyerlerinde hayata geçirdiği “Dijital Ruhsat Denetim Sistemi” ile ilçede dijital bir dönemin startını daha verdi.

Başkan Güder, 40 Yılı Aşkın Sorunu Çözüme Kavuşturdu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in gayretleri sonucunda Eskimalatya ve Hatunsuyu mahallesindeki tren hatları alt geçidinde startı verilen tüp geçit çalışmaları devam ediyor.

Battalgazi’deki 11 Sokağa 3.5 Milyonluk Yatırım

İlçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kernek mahallesinde bulunan 11 sokakta 7 bin metrekarelik kaldırım ve 14 bin metrekarelik sıcak asfalt çalışmasının startını verdi. Çalışmalar kapsamında toplam 3.5 milyonluk ulaşım yatırımı ilçeyle buluşturulacak.

Battalgazi’deki Prestij Sokak Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Şire Pazarı’nı daha da canlı hale getirmek ve estetik bir görüntü kazandırmak amacıyla startı verilen ‘Sokak Sağlıklaştırma’ çalışmaları aralıksız devam ediyor. 2021 yılının Kasım ayında başlayan ve yüzde 75’i tamamlanan proje ile Şire Pazarı yeni bir görünüme kavuşacak.

Battalgazi’de Ulaşım Yatırımları Hız Kesmiyor

Ulaşım yatırımları kapsamında ilçenin birçok noktasında çalışmalarını mesai mefhumu gözetmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hatunsuyu Mahallesinde 4.5 kilometrelik stabilize serim çalışmalarının startını verdi.

Türkiye ve Avrupa Pistlerinde Yeni Bir Takım: Team AMS!

Kariyerinde 30 yılı geride bırakan ve 10 şampiyonluk sahibi İbrahim Okyay ve deneyimli ekibi tarafından kurulan yeni takım, ülkemizde ilk kez piste çıkacak Audi RS3 LMS yarış otomobili ile bu hafta sonu Türkiye Pist Şampiyonası’nda start alıyor.

Başkan Güder’in Özel Talimatının Startı Verildi

32 Parkta Yenileme Çalışması Başladı.

 Çınar, Gençlerimizin Farklı Yeteneklerini Ön Plana Çıkartıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın başlama vuruşunu yapmasıyla start alan Ayak Tenisi Turnuvası Amatör Spor Kulüpleri karşılaşmaları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oluyor.

Eskimalatya’da ki 495 Deprem Konutunun Startı Verildi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, depremzede aileleri için Eskimalatya’da ki Yatılı Bölge Okulu (YİBO) yan kısmında bulunan arazi üzerine Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılması planlanan deprem konutlarının, zemin etüt çalışmalarını yerinde inceledi.