Karagöz Mahallesi'ndeki Meydan Çalışmaları Tamamlandı

Battalgazi'de daha konforlu bir hayat ve kesintisiz ulaşım için hayata geçirdiği milyonluk ulaşım yatırımlarıyla büyük takdir toplayan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karagöz Mahallesinde startını verdiği meydan düzenleme çalışmalarını tamamladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi’de daha konforlu bir hayat ve kesintisiz ulaşım için hayata geçirdiği milyonluk ulaşım yatırımlarıyla büyük takdir toplayan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karagöz Mahallesinde startını verdiği meydan düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Medeniyetin Kalbi Battalgazi’nin gelişimi için milyonluk ulaşım yatırımlarını hayata geçiren ve “Yol hayattır yol medeniyettir” anlayışıyla mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sürdürdüğü çalışmalar ile her kesimden büyük takdir toplamayı sürdürüyor. Çok sayıda ekiple ilçenin dört bir yanında mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını sürdüren ekipler, geçtiğimiz günlerde Karagöz Mahallesinde startını verdiği meydan düzenleme çalışmalarını tamamladı.  Ekipler, 3 bin 750 metrekare Kilit taşı ve bin 100 metre bordür döşeme çalışması gerçekleştirdi. Toplam maliyeti 500 bin lirayı bulan ekiplerin bu hummalı çalışması, mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Ulaşım yatırımlarında Battalgazi’ye altın yılını yaşatan Belediye Başkanı Osman Güder, “Bir yandan ilçemizi her yönden geliştirerek projelerimizi bir bir hayata geçirirken, diğer yandan da ulaşım yatırımlarımıza ayrı bir önem veriyoruz. Asfalt ne demektir yol demektir. Yol demek medeniyet demektir. Medeniyetlerin beşiğinde ilçemizde yol demek birlik, beraberlik ve kardeşlik demektir. Ekibimizle birlikte bu güzel kadim ilçenin güzel insanlarına hizmet etmek bizim için büyük onurdur. Mahallemizde bir meydan düzenleme çalışması başlatmıştık. Hamd olsun çalışmalarımız tamamlandı ve vatandaşların istifadesine sunduk. Bizler ilçemize hizmet etmeyi seviyoruz. Hizmeti kendimize şiar edindik. Ekiplerimize yoğun çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN