Sıra Haberleri

Sıra Haberleri

Milletvekili Ölmeztoprak, Şifahanelerimiz Malatya'mızda Daha Nice Hayatlara Şifa Dağıtacak

Yeşilyurt ilçesi Aşağıbağlar Mahallesi’ndeki 2 Nolu Aile Sağlık Merkezi şantiye alanı İncelemelerde bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, daha sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Selçuk Sinanoğlu’nu ziyaret ederek birlikte hastanede tedavi gören hastaları ziyaret edip acil şifalar temennisinde bulundu.

Ölmeztoprak, Kalıcı Konutlar Teslime Hazırlanıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Kuluncak ilçesinde 165 kalıcı konutta çalışmaların tamamlanarak anahtar teslim sürecine gelindiğini, Darende’de ise yaklaşık 2000 bin konut için çalışmalara devam edildiğini söyledi.

Milletvekili Ölmeztoprak, Minibüs Esnafının Sorunlarını Dinledi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce’yi ziyaret etti. Ziyarette minibüsçü esnafının sorunlarını dileyen Ölmeztoprak, istişare vurgusu yaptı.

Ölmeztoprak, Dalbastı Kirazımız Önemli Bir Tarımsal Ürünümüzdür

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak kiraz ve kayısı bahçelerinde incelemelerde bulundu.

Ölmeztoprak, Görevi Başındaki Güvenlik Güçlerinin Bayramını Kutladı

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, il merkezindeki polis ve jandarma kontrol noktasını ziyaret ederek görevi başındaki güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.

Milletvekili Ölmeztoprak, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, ziyaret ettiği Battalgazi ilçesinde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Malatya’da İhalesi Gerçekleştirilen Konut Sayısı 37 Bin 920’ye Ulaştı

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya’da, ihalesi gerçekleştirilen konut sayısının 37 bin 920’ye ulaştığını belirtti.

Ölmeztoprak, Malatya’da Deprem Konutları Teslime Hazırlanıyor

Malatya’da, yapımı devam eden kalıcı konutlarda incelemelerde bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak,  konutlarda anahtar teslim sürecinin devam ettiğini kaydederek, kura çekimlerinin ise süreceğini söyledi.

Malatya’nın Sembol Yapılarından Yeni Cami’deki Restore Çalışmalarına Hız Verildi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat 2023 depremlerinde tamamen yıkılan kentin sembol yapılarından tarihi Yeni Cami’deki restore çalışmalarına hız verildiğini söyledi.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan İstişare Vurgusu

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremde büyük yara alan Malatya’nın birlik ve beraberlik ile ayağa kaldırılabileceğini belirterek, kentte devam eden imar ve ihya çalışmalarının ortak akıl ve istişarelerle sürdürüldüğüne vurgu yaptı.

Milletvekili Ölmeztoprak, Malatya’ya Sağlık Yatırımları Arttırılıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem bölgesi Malatya’nın güçlü bir sağlık altyapısına sahip olduğunu belirterek,  yatırımlara ise  her geçen gün yenilerinin eklendiğini  belirtti.

Ölmeztoprak,  Depremde Hasar Alan Tarihi Cami Ayağa Kaldırılıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alması sonucu ibadete kapatılan “Akçadağ Merkez Çarşı” caminin restorasyonu için ihale sürecinin tamamlandığını belirtti.

Ölmeztoprak, Topsöğüt ve Dilek’te İncelemelerde Bulundu

Yeşilyurt’ta temaslarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Topsöğüt ve Dilek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Ölmeztoprak, Malatya’da İmar Ve İhya Çalışmaları Sürüyor

Malatya’da, 6 Şubat depremleri sonrası kentin yeniden imarı ve ihyası için başlatılan çalışmalarda ki son durumu paylaşan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, her yönü ile ayağa kalkmış bir Malatya için çalışmaların durmaksızın süreceğine söyledi.

Yazıcı’dan İl Jandarma Komutanlığında Görev Yapan Şehit Kızına Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, 28 Mayıs 1994 yılında araç geçiş sırasında mayın patlaması sonucu şehit olan Şehit Uzm. Çvş. Abdurrahman Selçuk’un, İl Jandarma komutanlığında görev yapan kızı psikolog Özge Selçuk’u ziyaret etti.

Ölmeztoprak, Şehrimizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız

Malatya Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “ Devlet, millet el ele vererek şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız” dedi

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Yeni Sanayi Sitesi Açıklaması

AK Parti  Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Altay Kışlası arazisi üzerine inşa edilmesi planlanan yeni sanayi projesinde çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Ölmeztoprak, Malatya Sabancı Kültür Sitesi Yenileniyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alan ve yıkımına karar verilen “Malatya Sabancı Kültür Sitesi” yerine yeni bir merkez inşa edileceğini belirtti.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Konteyner Kent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi.

Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Orduzu Köşebaşı Mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan Taşkın, burada seçimlerin önemine de vurgu yaparak yerel seçimlerin sıradan bir seçim olmadığını söyledi.

Başkan Sülük, Elazığ Depremini Fırsata Çevirip Yeni Bir Pütürge Kurduk

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Elazığ depremini fırsata çevirip baştan sona yeni bir ilçe oluşturdu. Pütürge şu an Malatya’nın en gözde ilçeleri arasında ilk sırada yer almaya başladı.

Başkan Güder ve Milletvekili Ölmeztoprak'tan Konteyner Kent Sakinlerine Ziyaret

           Depremzede vatandaşları yalnız bırakmama adına sürekli konteyner kentlere ziyaretler yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ile beraber Medicana Konteyner kentte depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. 

8 Bin Koli Gıda ve Hijyen Seti, 300 Adet Çocuk Kıyafeti ve 12 Ton Hayvan Yemini Depremzedelerle Buluşturuyoruz

Yeşilyurt Belediyesi AR-GE Müdürlüğü, Hollanda merkezli İnsani Yardım Kuruluşu (Cordaid) ve Kentsel Gelişim Derneği işbirliğiyle Malatya’ya getirilen 8 bin koli erzak ve hijyen setinin yanı sıra 300 adet çocuk kıyafeti ile 12 ton hayvan yeminin Doğanşehir İlçesindeki konteyner kentlerde kalan depremzedelere ve çiftçilere dağıtımına başlandı.

AK Parti İlçelere Teşekkür Ziyaretlerini ve 28 Mayıs Seçimi İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

      AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri  Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Abdurrahman Babacan ile AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler.

Malatya'da Bu Kez Rekor Destek Vereceğiz

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ile İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Akçadağ ilçesini ziyaret ettiler.

Yeniden Refah Partisi Malatya 1. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım'dan Kamuoyu Bilgilendirmesi

"Aziz ve Kıymetli Malatyalı Hemşehrilerim, 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Yeniden Refah Partimiz Cumhur İttifakı'nda yer almaktadır.

Otobüs Hâkimiyetini Kaybetme Sonucu Karakaya Barajına Düştü

25 Ocak Çarşamba günü akşam saatlerinde Merkez - Atabey İskele Hattına çalışmakta olan Özel Halk Otobüsü, iskele yanında yolcu indirmek için manevra yaptığı sırada bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Karakaya Baraj Gölüne düştü.