Posta Haberleri

Posta Haberleri

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program Düzenledi

Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketi evinde açarken, gelini Hanife, torunları Bozkurt ve Mehmet Kürşat ile birlikte katledilen Hamit Fendoğlu (Hamido) için şehit edilişinin 46. yıldönümünde Malatya Kent Konseyi'nde program düzenlendi.

Şehit Hamid Fendoğlu  (Hamido) Mezarı Başında Anıldı

Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketi evinde açarken, gelini ve 2 torunuyla birlikte katledilen Hamit Fendoğlu (Hamido), şehadetinin 46. yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de Kartpostallık Manzaralar

Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki eşsiz doğanın ve tarihi yapıların karla bütünleşmesi, seyrine doyumsuz manzaralar oluşturdu. Özellikle UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan Arslantepe Höyüğü’ndeki kartpostallık görüntüler ise vatandaşlara görsel şölen sundu.

Dünya Mirası Arslantepe Höyüğü’nde Kartpostallık Görüntüler

Malatya’da etkili olan kar yağışının ardından Anadolu’nun en eski şehir devletinin kurulduğu ve UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Battalgazi’deki Arslantepe Höyüğü’nde kartpostallık görüntüler oluştu.

Geçmişten Geleceğe Tebrikler Malatya Kartpostal Sergisi Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Geçmişten Geleceğe Tebrikler Malatya Kartpostal Sergisi’nin açılışı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından yapıldı.

Kar Yağışı, Yeşilyurt’un Doğal Ve Tabiat Zenginliklerini Ön Plana Çıkardı

Yeşilyurt’ta Kartpostallık Görüntüler Hâkim...

Şubat Ayında Malatya Havalimanı’nda 58.482 Yolcuya Hizmet Verildi

Malatya Havalimanı’nda 2019 yılı Şubat ayı sonu itibarıyla hizmet verilen yolcu sayısı 125.597’ye, uçak trafiği 895’e ulaştı. Yük trafiği (kargo+posta+bagaj) ise 1.078 ton oldu.

Kablo Dediler Cep Telefonu Çıktı

Bu ileti istenmeyen posta olarak tanımlandı. İletiyi 10 gün sonra sileceğiz. İstenmeyen posta değil | Engellenmiş içeriği göster

Yeşilyurt Belediyesi Özel Posta Pulu Bastırdı

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Murat Türksoy, Yeşilyurt ilçesinin tanıtımını yapmak ve PTT Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Kişisel ve Kurumsal Pul Hizmetleri’ projesine destek olmak adına kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırdıklarını ifade etti. 

Oyuncu Bozuntusu İlyas Salman'dan Darbecilere Methiyeler

Oyuncu bozuntusu İlyas Salman, 27 Mayıs darbesini gerçekleştiren cuntacıları savunup postal yalarken merhum Adnan Menderes’i kötüledi.