Öğrencilere Haberleri

Öğrencilere Haberleri

32 Bin Öğrenciye Sıfır Atık Eğitimi Verildi

Yeşilyurt Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, doğal kaynakların verimli kullanılması ve atık miktarının azaltılmasının önemini öğrencilere anlatıp, bilinçli ve duyarlı bir şekilde geleceğe hazırlanmalarına destek vermek amacıyla başlattığı “Sıfır Atık ve Çevre Bilinci’ Eğitimlerine aralıksız devam ediyor. 

Ülkü Ocaklarından Öğrencilere “Uzem Ve Odak2023” Eğitim Kartı Desteği

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL, Atatürk Lisesi öğrencilerine, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan “Uzem ve Odak2023” Eğitim destek kartı hediye etti.

27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Öğrencilere Gösteri Düzenlendi 

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle ilkokul öğrencilerine yönelik tiyatro gösterisi düzenledi.

Öğrencilere Ulaşım Ücretsiz

Depremzede Öğrencilerimiz Zoru Başaracak

Eğitim Danışmanı Barış Balcı, depremzede öğrencilere; kendilerine yeni hedefler belirleyip yeni rutinler oluşturmaları önerisinde bulundu.

Battalgazi’deki Öğrenciler Sinema Etkinliğiyle Ödüllendirilecek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla yarıyıl tatiline girmeye hazırlanan öğrencilere karne hediyesi olarak sinema etkinliği düzenlenecek. Öğrenciler, 21-27 Ocak tarihleri arası Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenecek olan sinema etkinliğine ücretsiz olarak katılım sağlayabilecek.

Battalgazi Belediyesi 3 Bin 125 Çocuğun Yüzünü Güldürdü

Sosyal belediyecilik faaliyetlerini etkin bir şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi ve Türk Kızılayı’nın birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında, ilçedeki kırsal mahallelerde eğitim ve öğrenim gören öğrencilere bot, mont ve kırtasiye yardımı devam ediyor.

Malatya TSO’dan Öğrencilere Bot ve Mont Yardımı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, sosyal sorumluluk projesi kapsamında alınan bot ve montları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

Kızılay’dan Öğrencilere Kıyafet Yardımı

Malatya Kızılay İl Başkanlığından tarafından İlköğretim Öğrencilerine Kışlık Kıyafet Desteği.

Başkan Güder, Öğrencilere Tecrübelerini Aktardı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerin daveti üzerine Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle tecrübelerini paylaşan Başkan Güder, ilçeye yapılan gençlik yatırımlarını da gençlere anlattı.

Büyük Birlik Partisi’nden Öğrencilere Destek

Büyük Birlik Partisi Malatya İl, İlçe ve Kadın Kolları öğrencilere büyük moral desteği verdiler. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman; parti olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.

Öğretmen Adaylarından Başkan Güder’e Motivasyon Teşekkürü

Battalgazi Belediyesi tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılacak olan öğrencilere destek amacıyla düzenlenen KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri tekrar derslerinden ücretsiz olarak yararlanan öğrenciler, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.

Tüfenkci, İl Milli Eğitim Müdürü Özdemir'i Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni Eğitim-Öğretim Yılı öncesi Malatya Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir'i ziyaret ederek, öğrencilere, öğretmen ve velilere başarı diledi.

Başkan Güder’den Uyum Eğitimi Alan Minik Öğrencilere Kırtasiye Sürprizi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ilçe genelinde eğitime başlayan 1. sınıf öğrencilerin tümüne kırtasiye desteği verdi.

Battalgazi Belediyesi’nin KPSS Tekrar Dersleri 10 Eylül’de Başlıyor

Battalgazi Belediyesi, 18 Eylül’de düzenlenecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılacak olan öğrencilere destek olmak amacıyla KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri tekrar dersleri düzenlenecek.

Malatya Kent Konseyi YKS İçin Danışmanlık Hizmeti Veriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı, Malatya Kent Konseyi Eğitim Öğretim Çalışma Grubu, İstanbul Aydın Üniversitesi, Sentez Dershanesi işbirliğinde YKS’ye giren ve tercih yapmayı hak eden öğrencilere danışmanlık hizmeti vermek amacıyla Yeni Cami Meydanında Tercih Merkezi açtı.

Çamlıca Koleji Lgs Başarılarını Ödülsüz Bırakmıyor

Özel Çamlıca Koleji öğrencilerin başarılarını ödüllendireceğini duyurdu. Öğrencilere yüzde 20'den, yüzde 100'e kadar burs imkanı sağlanıyor.

Başkan Gürkan Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vali Hulusi Şahin ile birlikte öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve öğrencilere karne dağıttı.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Deneme Sınavı

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavlarına hazırlanan üniversite ve memur adayları için Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi’nde ücretsiz deneme sınavı düzenledi.

Başkan Güder'den Lgs’ye Giren Öğrencilere Destek Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) giren öğrencilere, sınav öncesi moral ve motivasyon ziyaretinde bulundu.

Başkan Güder, Uluslararası Öğrencilerle Sahur Yaptı

Gençler ve öğrencilerle her platformda bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, dünyanın birçok Müslüman ülkesinden gelerek İnönü Üniversitesi’nde okuyan Uluslararası öğrenciler ile birlikte sahur yaptı. Öğrencilere kendi elleriyle menemen yapan Başkan Güder, menemen konusundaki maharetini gösterdi.

Başkan Güder, Sahurda Öğrenci Evine Misafir Oldu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sahurda öğrenci evine misafir oldu. Mutfağa geçip öğrencilere kendi elleriyle omlet pişiren ve onlarla birlikte sahur yapan Başkan Güder, “Bu omletin içinde öğrencilik yıllarımızdan kalan hatıralar, gençlerimizin muhabbeti ve Ramazan-ı Şerif'in bereketi var” dedi.