Nikah Haberleri

Nikah Haberleri

Akçadağ Eğin Mahallesindeki Afet Köy Evleri Sahiplerine Veriliyor

       Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında Afet Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni düzenlendi.

Sevim MHP'de Olmak Onurdur, Gururdur, Şereftir, Haysiyettir

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday tanıtım toplantısı partililerin katılımıyla Nikâh Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Battalgazi’de 2022 Yılında 1212 Çift Mutluluğa “Evet” Dedi

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılı içerisinde toplam bin 212 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Malatya İli İklim Değişikliği Eylem Planı 2. Paydaş Çalıştayı Düzenlendi

Malatya İklim Değişikliği Eylem Planı kapsamında Büyükşehir Belediyesi Nikâh Salonunda 2. Paydaş Çalıştayı düzenlendi.

Muhtarlar Onuruna Yemek Programı Düzenlendi

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi organizesinde Muhtarlar onuruna Nikah Sarayında yemek programı düzenlendi.

Malatya Protokolü Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle başka görevlere atanan 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan ile 2.Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Zafer Uğur için Nikah Sarayında veda yemeği düzenlendi.  

Ak Parti Kadın Kollarından Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Toplantı

Ak Parti İl Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Kadınlarla Büyük Türkiye Buluşması Sivil Toplum Kuruluşları ve Basın Buluşması toplantısı Nikah Sarayında verilen kahvaltı programı ile yapıldı.

Gürkan, Bizim Gayemiz Bu Memleketin İstikbalidir

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla Büyükşehir Nikâh Sarayında iftar programı düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Down Sendromlular Gününü Etkinliklerle Kutladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Down Sendromlular Spor Kulübü Derneği tarafından 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü nedeniyle Nikâh Sarayı’nda bir etkinlik düzenlendi.

Battalgazi’de Mutluluğa 14 Şubat 14.14'te Evet Dediler!

14 Şubat Sevgililer Günü’nü hayatlarının tarihi olarak evlenme cüzdanına yazdırmak isteyen çiftler, Battalgazi Belediyesi Nikah Memurluğu’nda yoğunluk oluştururken, bu özel günde Kadir Kaya ve Zeynep Zencirkıran çifti mutluluğa 14 Şubat 14.14'te Evet dedi.

Battalgazi’de 2021 Yılında 1058 Çift Evliliğe “Evet” Dedi

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılı içerisinde toplam bin 58 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Büyükşehir’den Salgına Karşı Nikâhta Sıkı Önlemler

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından dünya evine girecek gençler için kovid-19 tedbirleri alınarak nikâhlar kıyılıyor. Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayı’ndaki önlemleri gören genç çiftler, memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

“Nikâhlar Sosyal Mesafe ve Hijyen Kurallarına Göre Kıyılıyor”

Yeşilyurt Belediyesinde Nikâh İşlemleri ‘Normalleşme ‘ Sürecine Uygun Olarak Yapılıyor.

Battalgazi Belediyesi’nde Nikahlar Korona Tedbirleri İle Kıyılıyor

Battalgazi Belediyesi, daha önce aldıkları nikah tarihleri koronavirüs genelgesine denk gelen Meliha Elif ve Ali çiftinin nikâh merasimini, iki şahit eşliğinde maskeli olarak gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi’nde 14 Şubat Yoğunluğu

Battalgazi Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen çiftlerin fazlalığı nedeniyle her 30 dakikada bir nikah kıydı. Bu özel günde Battalgazi Belediyesi’nde 24 çift evlilik birlikteliğine 'Evet' dedi.

Kayısı Festivali İçin İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Bu yıl 23’ncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali nedeniyle, Nikâh Sarayında bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenlendi.

Başkan Polat’tan Şehit ve Gazi Ailelerini Sevindirecek Haber

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Nikâh Sarayında Şehit ve Gazi Dernekleri ve Şehit yakınları ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesinden Şehit Ailelerine Anlamlı Davranış

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Nikâh Sarayında Şehit ve Gazi Dernekleri ile şehit yakınları ile bir araya geldi. 

Başkan Polat, Engellilerin Sorunları Karşısında Daha Bilinçli Olunmalı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Engelliler ile istişare toplantısı Nikah Sarayında gerçekleştirildi.

8.Malatya Uluslararası Film Festivalinde Ödüller Sahiplerini Buldu

​​​​​​​Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali Nikâh Sarayı’nda gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi.

Malatya’nın Her Noktasını Muhtarlarımızla Adım Adım Geziyoruz

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesinin organizesi ile kentteki muhtarlar Nikâh Sarayında gerçekleştirilen yemekte bir araya geldiler.

Battalgazi Belediyesi’nde 08.08.2018 Nikâh Yoğunluğu Yaşandı

​​​​​​​Battalgazi ilçesinde dünya evine özel bir tarihte girmek isteyen çiftler, 08.08.2018 tarihinde nikâh masasına oturdu.

Polat, Malatyamızın Geleceğini Düşünerek Projeler Üretiyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Battalgazi Bölgesi Muhtarlar Dernek Başkanları ve Mahalle Muhtarları ile Nikah Sarayında bir araya geldi.

‘Nikâh Kâğıdı’ Oyunu Sahnelendi

Adıyaman Belediyesi, Van Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan ‘Nikâh Kâğıdı’ adlı oyunu tiyatro severlerle buluşturdu.

‘Nikâh Kâğıdı’ Oyununu Tiyatro Severlerle Buluşturuluyor

Belediye ‘Nikâh Kâğıdı’ Oyununu Tiyatro Severlerle Buluşturuyor

Sanatçılar Nikâh Şahidi Oldu, Fidan Dikti

7.Malatya Uluslar arası Film Festivali için Malatya’ya gelen sinema sanatçıları, Yeter Yıldız ve Bülent Han çiftinin nikâh töreninde şahitlik yaparken, Malatya Film Festivali Kayısı Bahçesi’ne kendi isimlerini taşıyan fidanları diktiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nikah Şahidi Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Oğlunun Nikah Şahidi Oldu.

M. Kemal'in Nikâhını’da Müftü Kıymış

Müftülere nikah kıyma yetkisi verilmesiyle alakalı fırtınalar koparan eski Türkiye artıklarının susturacak ayrıntı, Latife Hanım’ın anılarından çıktı.