Mhp Malatya Haberleri

Mhp Malatya Haberleri

MHP’nin Doğanyol Ziyareti Yoğun İlgi Gördü 

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. 

MHP Olarak 2023 Seçiminde 2 Veya 3 Vekil Çıkaracağız

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Şimdi 1 Olan Milletvekili sayımızı Allah'ın izni , Milletimizin Feraseti ve büyük desteği ile 2023 Genel Seçiminde Milletvekili sayımızı 2 veya 3 Milletvekilline çıkartacağız.

MHP Malatya İl Başkanlığı’nın Yeni Üye Kayıt Standına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

MHP Malatya İl Başkanlığı’nın koordinesinde, Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, İlçe Başkanları, KAÇEP Başkanı ve STK temsilcilerinin katılımı ile Soykan Parkı’nda açılışı yapılan yeni üye kayıt standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Akçadağ Derneğinden MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve yönetimi MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Avşar'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

MHP Malatya Önceki dönem İl Başkanı R.Bülent Avşar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cumhur İttifakı Her Geçen Gün Daha Da Güçleniyor

Başkan Çınar, MHP Malatya İl Başkanlığına Atanan Gökhan Gök’e ‘Hâyırlı Olsun’ Ziyaretinde Bulundu.

Başkan Gökhan Gök, MHP Olarak Oyumuzu Çok Yükselttik

Malatya ve Türkiye’de büyük bir oy patlaması yaşayacaklarını açıklayan MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, bu seçimi ne olursa olsun Cumhur İttifakı’nın kazanması gerektiğini kaydetti.

Milletvekili Fendoğlu ve MHP İl Yönetimi Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve il yönetimi ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Mesut Samanlı, MHP İl Başkanlığı Görevini Bıraktı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Milletvekili Aday Adaylığı için MHP Malatya İl Başkanlığı'ndan İstifa Ettiğini Açıkladı.

Fendoğlu, Malatya'yı Görmemek Talihsizlik Bundan Sonra

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP Grubu adına yaptığı konuşmanın ardından Malatya’nın kültürü, tarihi ve doğal zenginliklerinden bahsedince, oturumu yöneten TBMM Başkan Vekili MHP İstanbul Milletvekili celal Adan, “Malatya'yı görmemek talihsizlik bundan sonra ya, herkes görecek” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı’ndan Esnaf Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı, Malatya’nın Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu ve İl Teşkilat üyelerinin iki gün boyunca yaptığı ziyaretler oldukça yoğun geçti.

Milletvekili Fendoğlu, Kaysıya Don Vurmasını Meclise Taşıdı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Malatya’da Meydana Gelen Don Olayı Sonucu Zarar Gören Kayısı Üreticilerinin Sıkıntılarını TBMM’de Dile Getirdi.

Samanlı Ailesinin Acı Günü

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın amcası Malatya eşraflarından Fahri Samanlı vefat etti.

Milletvekili Fendoğlu’dan Ramazan Ayı Mesajı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Fendoğlu, Malatya-Adıyaman Bir Bütündür

MHP Malatya milletvekili Mehmet celal Fendoğlu Adıyaman-Malatya ilişkilerinin sıcaklığına samimiyetine dikkat çekerek. Malatya-Adıyaman kader birliği yapan kentler olarak geçmişte de, bu günde kardeşti, gelecekte de bu iki kent ebediyen kardeş olarak ilişkilerine devam edecektir dedi.

Milletvekili Fendoğlu TBMM’de Konuştu

MHP Malatya Milletvekili Ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu Cumhurbaşkanlığı; Devlet Arşivleri Başkanlığı Ve Millî Saraylar İdaresi Başkanlığı Bütçesi Üzerine Yapmış Olduğu Konuşma,

Milletvekili Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda Konuştu

MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak  “Çırak ve kalfalarımız için ödenen iş kazası ve meslek hastalıkları primi emeklilik gününe sayılan bir düzenlemeyle SSK'lar için de yapılırsa sanayi sitelerindeki esnaf ve sanatkârlarımızın iş hacmi artar ve daha çok çırak ve kalfa çalışmış olur.” Dedi. 

Fendoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şöyle dedi.

Başkan Samanlı, Türk Milliyetçiliği Bizim Özümüzdür, Kimliğimizdir

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Atsız Atamız Hüseyin Nihal Atsız, yolumuzu aydınlatırken; “Türkçülük bir fikir olduğu kadar da bir inançtır. İnanç olduğu için de tartışmasız, tenkitsiz kabul olunur. Onun tartışılacak ve tenkit olunacak tarafı temeli, esası değil; ayrıntılarıdır.” der.

Fendoğlu’ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

MHP Malatya Milletvekili Ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 101. Kuruluş Yıl Dönümünü Ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı.

Milletvekili Fendoğlu’ndan Ramazan Ayı Mesajı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MHP Malatya Teşkilatından Yoğun Ziyaret Trafiği Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, il genelindeki ziyaretlerine yoğun bir tempo ile devam ediyor. Başkan Samanlı bugün de güne bir çok programı sığdırdı.

Başkan Samanlı’dan Çanakkale Zaferi’nin 106. Yılı Dönümü Kutlama Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Çanakkale Zaferi’nin 106. Yılı Dönümü Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Başkan Samanlı’dan İstiklal Marşı Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. yıl dönümü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı...

 Başkan Çiçek ve Başkan Alpaslan, Birlik Mesajları Verdiler

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleri  MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek’i makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi...