Başkan Çiçek ve Başkan Alpaslan, Birlik Mesajları Verdiler

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleri  MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek'i makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler bu gün MHP Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek’i makamında ziyaret ederek 15 Temmuz Milli İrade Ocağımızın çalışmamaları hakkında bilgiler verdik. Şehit alilerimize ve gazilerimize yapmaktayız. 
Allah bir daha 15 Temmuzları göstermesin. İşte 15 Temmuzda Ülke olarak yaşadıklarımızı hep birlikte gördük ve yaşadık. Bu darbeler ülkemizi nerdeyse 10 yıl 20 yıl geriye götürmektedir. 15 Temmuzda biz ülke olarak nasıl birlik içinde olduğumuzu tüm dünya görmüştür. Yeter ki bizler her zaman birlik içinde olalım. Bizler ülke olarak birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz. Hep birlikte bu güzel ülkemize sahip çıkacağız.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, “MHP Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek, Hanım efendiyi ziyaret ederek hem 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarının ve MHP Kadın kollarının çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Başkan Ayşe Alpaslan, Irak'ın kuzeyi Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ve alilerine başsağlığı diliyorum ve yine  Bizleri misafir eden MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek, hanım efendinin misafirperverliğinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarından başarılar diliyorum” dedi.

MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Selama Çiçek, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bizleri ziyaret etmişlerdir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ülkemizin birliği ve beraberliği için mutlaka birlik içinde olmalıyız. Bu güzel Ülke hepimizindir ve Bu Malatya hepimizindir ve hep birlikte sahip çıkmalıyız.” Dedi.

Başkan Selma Çiçek,” Bu tur ziyaretler mutlaka STK ve siyasi partiler arasında yapılmalıdır. Bizler birlik içinde olduğumuzda Ülke olarak daha başarılı olacağız ve olmalıyız. Başkan Çiçek, Irak'ın kuzeyi Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ve alilerine başsağlığı diliyorum.” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN