Başkan Alpaslan, Başkan Samanlı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. ..

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Ayşe Alpaslan,”Koronavirüs nedeniyle bu ziyaretimiz gecikmelide olsa bu gün sayın başkan Mesut Samanlı beyi ziyaret ettik.2020 yılı ülkemizde çok sıkıntılı bir yıl olmuştur. Bir yanda terör örgütleri bir yanda dış güçlerin ülkemizin güçlenmesini istemeyerek ellerinde gelen kötülüklerini yapmaları. Yine Ülkemizde yaşanan ekonomi sıkıntılar ve yaşanan depremler, seller, koronavirüsün arka arkaya gelmesi zor günler yaşatmıştır.  İnşallah bir an önce bu korona virüsünden hep birlikte kurtuluruz.”

Başkan Ayşe Alpaslan, “bizler ülkemiz için en iyi bir şekilde hep birlikte çalışmalıyız. Bu güzel ülke hepimizindir. Bu güzel Malatya hepimizindir. Bizler birlik içinde olursak asla bizleri yıkmazlar. Bu birliktelik ruhu zaten bizlerde vardır. 15 Temmuz’da yaşanan hain bir darbeyle hep birlikte bunu görmüş olduk. İnşallah bu tür hain saldırılar ve darbeler bir daha yaşanmaz.  Hani bizler Ülke olarak her zaman deriz ki hep birlikte ülke olarak daha güzel oluyoruz oluyoruz.  
“Başkan Ayşe Alpaslan,  Irak'ın kuzeyi Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 vatandaşımıza Allahtan rahmet,  alilerine başsağlığı diliyorum.” dedi.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, “Bizler bu gün MHP Malatya İl Başkanı Sayın Mesut Samanlı Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinden bulunduk. Sayın Mesut başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. Sayın Başkan gerçekten çok önemli çalışmalar yapıyor. Bizleri misafir eden MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı başkanımıza teşekkür ediyor, misafirperverliğinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine başarılar diliyorum.  Bu ziyaretimiz biraz geç oldu ama bu gün bu ziyaretimizi gerçekleştirdik ve sayın Mesut Samanlı’ya hayırlı olsun dileklerimizde bulunduk.” dedi.


MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, “ 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleri İl Başkanlığımızı ziyaret ettiler. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Başkan Samanlı, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, yönetim kurulu arkadaşlarının güzel çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.  Bizler MHP Malatya İl yönetimi olarak kendilerine başarılar diliyoruz. “ dedi
Samanlı, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bizler Ülke olarak güçlü bir ülkeyiz. Yeter ki bizler hep birlik içinde olalım. Bizler bu birliği 15 Temmuzda Ülke olarak birlikte gördük. Allah bu birliğimizi bozmasın.  Başkan Mesut Samanlı,  Irak'ın kuzeyi Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ve alilerine başsağlığı diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN