Malatyalılar Haberleri

Malatyalılar Haberleri

Depremde Malatyalıların Yanında Olanları Esnaf Unutmadı

Şubat depremlerinin ardından Malatya'da yaraların sarılması adına 152 adet işyerinden oluşan Ankara Esnaf Çarşısı'nın yapımı ile birlikte Malatya Şoförler Odası ile Minibüsçüler Odası

Gezer, Malatya’yı 5 Yılda Bölgenin Cazibe Merkezi Yapacağız

Malatya Büyükşehir Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer Malatyalıların umudu oldu.

Yıldırım, Malatya’mızı Ahlaklı Ve Adil Bir Belediyecilik İle Buluşturacağız

 Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz, Malatya’nın kazanması için, Malatyalıların kazanması için siyaset yapıyoruz. Birlikte Malatya'yı yeniden yaşanılabilir mutlu bir kent haline getireceğiz.” dedi.

Milletvekili Ağbaba, Malatyalılar Kışı Dışarıda Geçirecekler

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TBMM’de konuştu. Ağbaba yaptığı açıklamada Kürecik Radar Üssü ve Depremin Malatya’ya yaşattığı sorunları kürsüden dile getirdi.

Esenlik Süpermarketlerde 1000 Üründe İndirim Müjdesi

         Yüzde yüz Malatya Büyükşehir Belediyesi Şirketi olan Esenlik Şirketi yine örnek bir karara imza atarak Yıl sonuna kadar en az 1.000 üründe indirime giderek Maliyetine satışlarla Malatyalıların Bütçesine katkı sunmaya devam edeceklerini duyurdu.

Sağlam Raporu Almış Binalara Artık Yavaş Yavaş Geçiniz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, normalleşme sürecinin başlaması için Malatyalılara seslendi.

Başkan Dönmez: Eminim Ki Yeni Bir Malatya'yı Birlikte İnşa Edeceğiz!

Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu (MABİDAP) Genel Başkanı Doğan Dönmez, yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Malatyalılara yardımlarından dolayı da teşekkür eden Başkan Dönmez: "Her zaman halkımızın yanındayız." dedi.

Ünlü Bestekar Âmir Ateş, Malatyalıları Mest Etti

Türk müziğinin yaşayan büyük üstatlarından Âmir Ateş, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen “Amir Ateş Besteleri Konser”inde Malatyalılarla buluştu.

Ağbaba Konuştu, AKP Sıraları Karıştı

Ey Malatyalılar, Adıyamanlılar; tanıyın bunları, bunlar ekmeğinizin düşmanı!

Yazar Kapaklıkaya, Battalgazi’de Sevenleriyle Buluştu

Eğitim ve kültürel hizmetler kapsamında ülkemizin önde gelen isimlerini Malatyalılarla buluşturmaya devam eden Battalgazi Belediyesi tarafından ailelere rehberlik etmesi amacıyla hayata geçirilen “Aile Akademisi” programının konuğu Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, Battalgazi’deki hayranlarıyla bir araya geldi.

Başkan Güder: Malatya İle İstanbul Arasında Gönül Köprüsü Var

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Tanıtım Günlerinde İstanbul’daki Malatyalılarla Buluştu.

25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri Ve Kayısı Festivali Start Alıyor

Malatya Festivale Hazır Olduğunu Malatyalılar Olarak Gördük, Fuara Katılacak Sanatçılara Ne Kadar Ücret Ödendiği, Yetkililerden Hala Bir Açıklama Yapılmadı. Fuarın Malatya’mıza Hayırlı Olsun.

Demokrasi Bayramı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ Malatya’mızda da coşkuyla kutlandı. Hain darbe girişiminin 6. yılında Malatya’da organize edilen Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne Malatyalılar yoğun ilgi gösterdi.

Esenlik Süper Marketler Bayrama Hazır

Esenlik A.Ş Genel Müdürü Ata Ünlü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Süper Marketlerde hazırlıkların tamamlandığını belirterek yaklaşık 2 bin üründe özel indirimler yaparak Malatyalılara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Manuş Baba Malatya’yı Salladı

Battalgazi Belediyesi, Türk müziğinin sevilen ünlü sanatçısı Manuş Baba’yı Malatyalılarla buluşturdu.

Tüfenkci'den Yapımı Tamamlanan Battalgazi Devlet Hastanesine Ziyaret

Malatya’da yapımı tamamlanan Battalgazi Devlet Hastanesi 22 Haziran çarşamba günü hizmet vermeye başlıyor. Hastaneyi ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, yeni hastanenin Malatyalılara hayırlı olmasını diledi. 

Malatya İyi Parti İl Başkanlığı İçin Kamil Göksu İsmi Geçiyor

Ankara Malatyalılar Federasyon Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Üyesi Kamil Göksu İsminin İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı İle Anılması Malatya Siyasetine Hareket Getirdi.

Milletvekili Çalık, Biz Laf Siyaseti Değil İcraat Siyaseti Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, son 19 yılda kendilerinden önce yapılanların tamamından fazla eseri, projeyi, hizmeti Malatyalıların istifadesine sunduklarını söyledi.

Başkan Uçkan, Malatya’yı Cazibe Merkezi Haline Getireceğiz

Gelecek Partisi Malatya il Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, “Malatyalılar AK Parti’ye Uzun süreli tek başına iktidara destek vermiş ve her seçimde desteğiyle ilk 3 ‘e girmiş bir kent olan..