Malatya İyi Parti İl Başkanlığı İçin Kamil Göksu İsmi Geçiyor

Ankara Malatyalılar Federasyon Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Üyesi Kamil Göksu İsminin İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı İle Anılması Malatya Siyasetine Hareket Getirdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya İYİ Parti İl Başkanlığı İçin Kamil Göksu İsmi Gündeme Geldi.

Malatya İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Şarıbaş'ın görevi bırakması sonrası  boşalan Malatya İYİ Parti İl  Başkanlığı için  gerek  parti  içerisinden  gerekse Malatya  dışından bir  çok  isim  gündeme  geldi.

İsmi gündeme gelenlerden bir taneside uzun zamandır Malatyalıları ve Malatya’yı Ankara’da en  iyi  şekilde  temsil  eden Ankara Malatyalılar Federasyon Başkanı  ve Yeni Malatyaspor Divan  Kurulu Üyesi Kamil Göksu.

İyi bir Malatya'lı ve kanaat önderi olan Kamil Göksu siminin Malatya İYİ Parti İl Başkanlığı ile  ilgili adının geçmesi Malatya siyasetine  renk  katacak  gibi  görünüyor. Ankara Malatyalılar Federasyon Başkanı Kamil Göksu,  Ankara Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği ( MASTÖB ) , Ankara Doğanşehir Polatlılar Derneğininde Kurucusu olup bir  çok  STK'da  görev  yaptı.

Özellikle Ankara ve İstanbul’da yaşayan Malatya’nın bazı kanaat önderleri, İş İnsanları ve Geçmişte görev yapan ve  hali  hazırda görevleri  başında bulunan bazı Burokrasideki  önemli  isimler İYİ Parti Genel  Merkezindeki  Yöneticiler ve Parti içerisinde etkili Milletvekilleri ilede Kamil Göksu  isminin  verildiği  bildirildi.

 İş İnsanı Kamil Göksu'nun Sivil Toplum Kuruluşlarında etkili bir kişi olması milliyetçi ve muhafazakar bir yapıya sahip olması hasebiylede  hem  AK Parti kanadından, Hem MHP kanadından hemde  tüm  siyasi  partilerden oy alabileceği düşüncesiyle İYİ Parti Genel Merkez tarafındanda  isminin öne  çıktığı gelen  duyumlar arasında.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN