Kutlama Haberleri

Kutlama Haberleri

Başkan Dağ'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı Vesilesiyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

Başkan Apohan: Türk Milleti Zaferini Hatırlıyor

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. 

Başkan Yavuzkurt'un 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt 30 Ağustos Zafer Bayramı dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Dağ'dan Kurban Bayramı Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Başkan Maskar'dan Kurban Bayramı Mesajı

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Valİ Yazıcı, Jandarma Teşkilatının 185. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı’yı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın ve beraberindeki heyet, Jandarma Teşkilatının 185. yıl dönümü münasebetiyle ziyaret etti.

Başkan Gazi Dinç’ten Kurban Bayramı Mesajı

MHP Maltepe İlçe Başkanı Yardımcısı Şehit ve Gazilerden Sorumlu Gazi Dinç, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Başkan Taşkın’dan Kurban Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Kurban Bayramı Dolayısıyla Yazılı Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

Başkan Budan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER ) Ayşe Ece Budan, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Kurban Bayramlarında Teslimiyet, Paylaşım ve Bereket Vardır

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında; “Kurban Bayramlarında teslimiyet, paylaşım, bereket ve şükür vardır. Bizleri birbirimize yakınlaştıran, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir Kurban Bayramına daha kavuşuyor olmanın manevi hazzı ve mutluluğunu yaşıyoruz. ” dedi.

Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı Haftası Kutlaması

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Üniversitemiz Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde yemek yarışması düzenlendi.

 Türkiye Yüzyılında Gençlerimize Büyük Görevler Düşüyor

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ kutlama programı renkli ve coşku dolu anlara sahne oldu.

Başkan Koçak'tan 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Deneği Başkanı Güzin Koçak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Zor, Gençler, Sorumluluğunun Bilincinde

M.Bora Zor; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Samsun’da yakılan bağımsızlık meşalesinin 105. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.”

LÖSEV'li Çocuklar Yeni Yaşlarını DigiZoo'da Kutladı

Her ay farklı bir gönüllü firmanın ve LÖSEV dostlarının desteği ile gerçekleşen doğum günü kutlamalarının bu ayki adresi Türkiye'nin ilk holografik eğlence parkı Katılım Emeklilik DigiZoo oldu.  

Turizm Haftası Kutlamaları Başladı

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası açılışı Mehmet Ali Aydınlar Fen Lisesinde yapıldı.

Başkan Yavuzkurt’un Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt,  Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Vali Ersin Yazıcı 60. Kütüphane Haftası Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, 60. Kütüphane Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Nevruz Kutlamaları Gerçekleştirildi

Baharın gelişinin habercisi olan Nevruz, Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Rektör Prof. Dr. Recep Bentli ve çok sayıda akademik ve idari personel ve öğrencinin katılımı ile kutlandı.

Cumhuriyetin 100. Yılına Büyükşehir'den Resim Çalıştayı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Resim Çalıştayı devam ediyor.