Ikinci Haberleri

Ikinci Haberleri

 Otokoç 2. El Bayı Malatya’da Açıldı

Giderek büyüyen ikinci el sektöründeki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarını geliştirme stratejisi doğrultusunda bayilik ağını büyütmeye devam eden, kurumsal ikinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El’in bayisi Malatya’da hizmete girdi.

Vali Ersin Yazıcı’dan Anneler Günü Mesajı

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Anneler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Turistik Tren İkinci Seferinin İlk Durağı Malatya Oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi Turistik Doğu Ekspresine alternatif iki yeni turistik tren, ikinci seferini gerçekleştirdi.

Karakuş, İkinci Yüzyılda Parlayacak bir Battalgazi İçin geliyorum

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş,"Malatya Gelişecek ve Malatya’nın Gelişmesine CHP’li Belediye Başkanları Damgasını Vuracak” dedi

Başkan Turan Karadağ, ( 2024 ) Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Heyecan ve onurla girdiğimiz Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ,yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyor ,sağlık başarı ve esenlikler diliyorum .

Güder, Devletimizin Tüm İmkanlarıyla Vatandaşlarımızın İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Sahadayız

Türkiye, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli ilki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki depremden en fazla etkilenen Malatya’da yaralar sarılmaya devam edilirken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Depremin ilk anından itibaren vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında gecemizi gündüzümüze katmış durumdayız” dedi.

Her İnsanın İkinci Bir Şansı Olmalı

Kader mahkumlarından Kadir Öztürk Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek, cezaevinde yatmış kader mahkumlarının sorunlarını dile getirdi.

Battalgazi’de Yaz Akşamlarına Yoğun İlgi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla geçtiğimiz hafta startı verilen “Battalgazi’de Yaz Akşamları” etkinliğinin ikincisi Ataköy Mahallesinde düzenlendi. Yoğun ilgi gören program ile Battalgazililer keyifli saatler geçirdi.

25. Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali Devam Ediyor

25. Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali İkinci Gününde Coşkuyla Devam Etti.

Malatya TSO, TOBB Proje Okulu Öğrenci Ve Öğretmenlerini Ödüllendirdi

TEKNOFEST ve TÜBİTAK proje yarışmalarında Türkiye birincisi ve ikincisi olan TOBB proje okulu Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Malatya TSO tarafından ödüllendirildi.

Büyükşehir Belediyesi İle FKA Arasında Kayısı Çiçeği Festivali Protokolü İmzalandı

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ‘Kayısı Çiçeği Festivali’ ile ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Fırat Kalkınma Ajansı arasında bir protokol imzalandı.

Milli Kaleciden Ülkü Ocakları'na Ziyaret

İkinci kez Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli takımımızın başarılı kalecisi hemşehrimiz Selim Karadağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengül'ü ziyaret etti.

Gençler, Peryön Genç Yönetim Kurulu’nda

Tersine mentorluk programı PERYÖN Genç, ikinci turu ile devam ediyor.

Malatya Standı Önemli İsimleri Ağırladı

İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Gastronomi Turizmi Fuarında yer alan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın standı ikinci gününde de birçok önemli ismi ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi Tarafından LGS Öncesi Yoğun Tedbirler Alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Haziran 2021 Pazar Günü Birinci Oturumu Saat: 09.30’da, İkinci Oturumu Saat: 11.30’da Gerçekleştirilecek Olan Liselere Geçiş Sınavı (Lgs) Öncesinde Bazı Tedbirler Aldı.

Başkan Güder, Kadın Muhtarların Anneler Gününü Kutladı

‘Anne kalbi, bir çocuğun yer yüzündeki cennetidir’ diyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar gününde kutlanan Anneler Günü vesilesiyle ilçede görev yapan 4 kadın muhtarla bir araya gelerek, Anneler Günü’nü kutladı ve karanfiller verdi.

Yeşilyurt Belediyesi Online Hizmetlerle Vatandaşların Yanında

“İkinci Taksit Vergi Ödemelerini Evinizden Yapabilirsiniz”

Prof. Dr. Yasemin Açık Bir Kez Daha 100 Kadın Patron Arasında

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fast Company Türkiye Dergisi tarafından bu yıl ikincisi açıklanan “100 Kadın Patron” listesinde yer aldı.

Çınar, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Dönemi

Yeşilyurt’ta Okullar, 2020-2021 Eğitim- Eğitim Dönemi Kapsamında Yüz Yüze Eğitime Başladı...

Battalgazi Belediyesi Temizlik Görevlisi’nden İkinci Kez Örnek Davranış

Geçtiğimiz yaz ayında kaldırımları temizlediği esnada içinde yüklü miktarda para ve kredi kartları bulunan cüzdanı...

Sümer Park’ta İkinci Etap Yenileme Çalışmaları Başlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sümer Park alanı içerisinde yaptığı çalışmaların...

Battalgazi Belediyesi’nden Emlak Vergisi Uyarısı

Battalgazi Belediyesi, 2020 yılı emlak ve çevre temizlik ile ilan-reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım Pazartesi günü (yarın) sona ereceğini hatırlatarak, ödeme yapmaları konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

Battalgazi Belediyesi’nden Vergi Uyarısı

Battalgazi Belediyesi, 2020 yılı emlak ve çevre temizlik ile ilan-reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerinin başladığını ve ikinci taksitini yatırmak isteyen mükelleflerin mağdur olmaması için 30 Kasım’da ödemelerin sona ereceğini hatırlattı.

MTÜ’nün İkinci Merkez Yerleşkesindeki İlk Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan Yaptı

Malatya’nın Batı girişinde MTÜ Yeşilyurt-Beylerderesi yerleşkesinde ilk eğitim bina hizmete girdi.

Vali Baruş, Çalışmayı ve Hayal Kurmayı Kesinlikle Bırakmayın

TEKNOFEST 2020 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde Sabit Kanat Uçuşunda Türkiye birincisi olan Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ebabil Takımı ile ‘Huma’ isimli uçan arabayla ikinciliği elden  Selahattin Eyyubi Fen ve Sosyal Bilimler İmam Hatip Lisesi ‘Anatolia’ takımı öğrencilerinden oluşan proje ekibini Vali Aydın Baruş makamında kabul etti.

MTÜ’ye İkinci Yılında 166 Yabancı Öğrenci Kayıt Yaptırdı

Kuruluşunun ikinci yılında uluslararası öğrencilerin Türkiye’de en çok tercih ettikleri üniversitelerden biri haline gelen Malatya Turgut Özal Üniversitesi 1 fakülte ile 8 meslek yüksekokuluna ilk uluslararası öğrencilerini bu yıl kabul ediyor.