Için Haberleri

Için Haberleri

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Dev Ameliyat

Gelişmekte olan ülkeler için en önemli sağlık sorunlarından biri olan Obezite ameliyatları artık çok daha kolay.

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program Düzenledi

Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketi evinde açarken, gelini Hanife, torunları Bozkurt ve Mehmet Kürşat ile birlikte katledilen Hamit Fendoğlu (Hamido) için şehit edilişinin 46. yıldönümünde Malatya Kent Konseyi'nde program düzenlendi.

Başkan Yalçın, Özal Ve Hamido İçin Ölüm Yıldönümünden Dolayı Mesaj Yayınladı

Genç Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın,  Malatya'nın Yetiştirdiği Değerli Büyük Devlet Adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal Ve Yine Malaryamızın Değerlerinden Malatya Belediyesi Eski Başkanlarından Ve Milletvekillerinden Merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesajı Yayımladı.

Başkan Dağ'dan Özal Ve Hamido İçin Yıldönümü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya'nın Yetiştirdiği Değerli Büyük Devlet Adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal Ve Yine Malaryamızın Değerlerinden Malatya Belediyesi Eski Başkanlarından Ve Milletvekillerinden Merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle  bir  mesajı Yayımladı.

Başkan Taşkın’dan Özal Ve Hamido İçin Anma Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya'nın yetiştirdiği değerli devlet adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski Başkanlarından ve milletvekillerinden merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıl dönümünde taziye mesajı yayımladı.

Battalgazi'nin Yeni Cazibe Merkezi, Botanik Market

Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından fidanlığın devamı olacak şekilde ve sosyal donatı alanı eklemek için oluşturulan Botanik Market’te her türlü dış mekan süs bitkisi ve iç mekan bitkileri yer alıyor.

Vali  Yazıcı, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yemeğinde Buluştu

Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, 2.Ordu Komutanlığı tarafından Şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı.

Karakuş, İkinci Yüzyılda Parlayacak bir Battalgazi İçin geliyorum

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş,"Malatya Gelişecek ve Malatya’nın Gelişmesine CHP’li Belediye Başkanları Damgasını Vuracak” dedi

Ağbaba, Malatya'yı Yaşanabilir Bir Şehir Yapacağız

Ağbaba, 'Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Malatya'da en önemli şey insanımızın yaşamıdır. Bu nedenle güvenli bir kent oluşturmak için çalışacağız.

Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Hafta sonu yapılacak seçim öncesi sandık güvenliğine dikkat çekti.

Prof. Dr. Geçit, Geleceğimiz İçin Doğru Karar Vermemiz Gerekiyor

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Türk Ocağı Ve Cevatpaşa Mahallesi'ni Ziyaret Etti.

Bilal Yıldırım,  Nasıl Olsa Vatandaş Bize Oy Veriyor, Diyorlar İş Yapmıyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “31 Mart’ta Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde seçimleri kazanacağız. 1 Nisan’dan itibaren Malatya’nın inşası ve imarı için gece gündüz çalışacağız.” dedi.

Murat Aslan, Yeşilyurt, Konak, Gündüzbey Kaderine Terk Edilmiş

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, biz belediyeyi kazansakta  kazanmasakta ekibimle birlikte  her  türlü  bu  memlekete  bu  millete hizmet etmeye  hazırız. Yeşilyurt'lunun  ve Malatya'lıların  menfaatleri bizim  için  her şeyin  üzerindedir.

Battalgazi İçin 52 Projemiz Hazır

Selahattin Gürkan Belediyecilik Konusunda Takdir Edilmelidir

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Gezer, Darende İlçesindeydi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Darende ilçesinde temaslarda bulundu, esnafları ziyaret ederek yeni bir Malatya için destek istedi.

Yıldırım, Malatya’mızı Ahlaklı Ve Adil Bir Belediyecilik İle Buluşturacağız

 Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz, Malatya’nın kazanması için, Malatyalıların kazanması için siyaset yapıyoruz. Birlikte Malatya'yı yeniden yaşanılabilir mutlu bir kent haline getireceğiz.” dedi.

Yeni ve Daha Güçlü Bir Yeşilyurt İçin Biz Hazırız!

​Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan , yeni ve daha güçlü bir Yeşilyurt için BİZ HAZIRIZ dedi. 

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yerinde ve Güçlendirme Projelerine Destek Vereceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Deprem sonrası kendi evini yapmak isteyen vatandaşlarımız için ilçemizin imar planlarını düzenleyeceğiz.

AK Partili Taşkın, Her Kesimle İstişare İçinde Olacağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’yi ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.  Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’yi ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

Yıldırım, Şehri Enkaza Dönüştüren Zihniyetin Değişmesidir

Bu iletideki ekler güvenliğiniz için engellendi. Bu iletinin güvenli olduğundan eminseniz, eklere erişmek için iletiyi Gereksiz değil olarak işaret olabilirsiniz.