Heyecanlı Haberleri

Heyecanlı Haberleri

Battalgazi’deki Öğrenciler Sinema Keyfini Doyasıya Yaşıyor

Yarıyıl tatilinde de öğrencileri unutmayan Battalgazi Belediyesi tarafından startı verilen sinema etkinliğiyle ilçedeki öğrenciler ödüllendirilirken, “Tay” Filmini aileleriyle birlikte izleyen öğrenciler heyecanlı ve keyifli anlar yaşıyor.

KİCK BOKS Sporcuları Dan Sınavı İçin Tatamide Ter Döktü

Türkiye Kick Boks Federasyon’un,2022 faaliyet programında yer alan Siyah Kuşak Dan sınavı 11 Aralık 2022 tarihinde  İzmir  Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda yapıldı.Sporcuların  heyecanlı bekleyişleri nihayet  mutlu sonla son buldu.

Battalgazi’de Önce Öğrendiler Sonra Özel Turnuvaya Katıldılar

Battalgazi Belediyesi tarafından Sosyal Yaşam Merkezi’nde kurs alan görme engelli bireyler için düzenlenen 1.Görme Engelliler Satranç Turnuvası heyecanlı anlara sahne oldu.

Tarihi Yeşilyurt Konaklarında Heyecanlı ve Coşku Dolu Anlar Yaşandı

Kültürel Ve Tarihsel Zenginliklerimizin Işığında Büyüyoruz.

Başkan Çınar’dan Hayırlı Olsun Ziyareti 

Başkan Çınar’dan Ak Parti İl Kadın Ve Gençlik Kollarının Yeni Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti, “Yeni Ve Heyecanlı Kadrolarla 2023 Vizyonuna Odaklandık”...

 Ayak Tenisi Maçlarıyla Farkındalık Oluşturduk

Yeşilyurt Belediyesi ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya Şubesinin ortaklaşa düzenlediği ve üç ayrı etap halinde gerçekleşen Ayak Tenisi Turnuvasında çekişmeli ve heyecanlı geçen final maçlarının ardından dereceye giren tüm takımlara kupaları ve hediyeleri takdim edildi.

 Çınar, Gençlerimizin Farklı Yeteneklerini Ön Plana Çıkartıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın başlama vuruşunu yapmasıyla start alan Ayak Tenisi Turnuvası Amatör Spor Kulüpleri karşılaşmaları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oluyor.

Geri Dönüşüm Çarşısı Etkinliği Renkli Ve Heyecanlı Geçti

“Çocuklarımızın Geri Dönüşüme Olan Merakı, Sağlıklı Bir Geleceğin Habercisidir”

Festivalimiz Her Yönüyle Heyecanlı, Coşkulu ve Başarılı Geçti

23.Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri, 2018 Yılı Güreş Ağasının seçimi ve ödül töreniyle tamamlandı.