Herkes Haberleri

Herkes Haberleri

Asuman Sarıtaç'tan Pütürgebeyleri 44 ve Malatyabeyleri Derneğine Ziyaret

Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç, Malatya’nın, Ülkemizin ve Gençlerimizin Geleceği İçin Tek Yürek Olmalıyız. Gençlerimizi Daha İyi Yarınlara Hazırlamalıyız. Kışla Caddesinde bulunan Dernek Binasında Dernek Başkanları ve Yüzlerce taraftarın karşıladığı Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç karşılamadan dolayı herkese teşekkür etti.

Ağbaba’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

“Herkes İstediğini Yazıp Söylüyorsa Türkiye Basın Özgürlüğünde Neden 149. Sırada?”

Keskin, Esnafınızdan Alışveriş Yapın, Paranız Malatya’da Kalsın, Memleketimiz Büyüsün

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, herkesi esnaf ve sanatkardan alışveriş yapmaya davet etti.

Fendoğlu, Malatya'yı Görmemek Talihsizlik Bundan Sonra

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP Grubu adına yaptığı konuşmanın ardından Malatya’nın kültürü, tarihi ve doğal zenginliklerinden bahsedince, oturumu yöneten TBMM Başkan Vekili MHP İstanbul Milletvekili celal Adan, “Malatya'yı görmemek talihsizlik bundan sonra ya, herkes görecek” dedi.

Büyükşehir Belediyesi AYKOME Karla Mücadele Toplantısı Yapıldı

Gürkan: Yapılacak Görev Paylaşımı Sonrası Herkes Üzerine Düşen Görevi En İyi Şekilde Yapacak.

Yeni Malatyaspor Yönetiminden Ve Futbolculardan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Başkan Gürkan: “Malatyaspor Bizim Ortak Paydamız Ve Malatya’nın Ortak Değeridir. Malatya’da 7’den 70’e Herkes Malatyaspor’un Başarısından Övünç Duyar, Başarısızlığında da Üzüntü Duyar”

Akif Baştürk’ten Teşekkür Mesajı

Baştürkler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Akif Baştürk, MTSO seçimleri sonrası yaptığı yazılı açıklamada seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Keskin’den Kayısı Festivali Daveti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 25. Malatya Kayısı Festivali için 21 Temmuz Perşembe günü düzenlenecek olan kortej yürüyüşüne ve yapılacak etkinliklere başta esnaf camiası olmak üzere herkesi davet etti.

Değerlerimize Sahip Çıkmalıyız

Milli Sporcu Hatice Akbaş’a 7’den 70’e herkesin sahip çıkması gerekiyor.

Ahmet Kaval, Akaryakıt Fiyatlarına Düzenleme Yapılmalı

Akaryakıt fiyatlarında meydana gelen dengesiz yükseliş, başta vatandaşları olmak üzere birçok sektörü tedirgin etmeye başladı. AKKA Petrol yetkilisi iş insanı Ahmet Kaval, yaptığı açıklamada akaryakıt fiyatlarında düzenleme yapılması herkes açısından çok olumlu olacağını belirtti.

Gürkan, Bu Ülke İçin Çalışan Herkesi Kardeşimiz Olarak Görüyoruz

Malaya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çeşitli temas, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Huzurlu Ve Mutlu Bir Aile İçin Herkes Üzerine Düşeni Yapmalı

Araştırmacı-Yazar Saliha Erdim’in ‘Ailede Huzur Nasıl Sağlanır?’ Konferansı Yoğun İlgi Gördü.

Masa Tenisi Günü Battalgazi’de Özel Turnuva İle Kutlandı

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından ilan edilen “6 Nisan Dünya Herkes İçin Masa Tenisi Günü”, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen özel bir turnuvayla kutlandı.

Başkan Sadıkoğlu’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Vurgusu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, yaklaşan Ramazan Ayı öncesi herkesi imkânları dâhilinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapmaya davet etti.

Keskin, Yeni Malatyaspor'a Acil Sahip Çıkmalı

(MESOB) Başkanı Şevket Keskin, kentin ortak sevdası Yeni Malatyaspor’un kalıcı olduğunu belirterek, herkesi ve her kesimi yapılan haksızlıklar karşısında takıma sahip çıkmaya davet ederek, “Malatya bu kadar sessiz bir memleket değildi” dedi.

Sarıkamış Şehitleri Battalgazi’de Anıldı

Battalgazi Belediyesi, 1914 yılında eli silah tutan herkesin savaşa çağrıldığı ve binlerce askerimizin donarak şehit olduğu Sarıkamış Harekatının 107.yıldönümünde “Biz Unutmadık Ya Siz?” adlı bir anma programı düzenledi.

Akçadağ Kadın Kooperatifinden Saç Kömbesi Tanıtımı

Akçadağ ilçesinin tescilli lezzeti ve tadıyla yöresel bir yemek olan Akçadağ Kömbesi Kooperatifçiliğin Malatya'daki öncüsü Akçadağ Kadın Kooperatifi Başkanı İlkay Akbaş Orijinal Saç Kömbesiyle herkese örnek oluyor.

Keskin, Piyasadaki Ateş Sadece Esnafı Ve Vatandaşı Yakmaz, Herkesi Yakar

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Piyasadaki ateş sadece esnafı ve vatandaşı yakmaz, herkesi yakar.  

Türkiye Karate federasyonu 5. Dan Sensei Karate Semineri

Türkiye Karate federasyonun herkes tarafından sevilen, saygı duyulan hocası, Sensei Haluk Öner bu hafta sonu, Malatya iline gelerek Malatyalı karatecilere özel Çelik Spor Kulübü'nde  Seminer verdi.

Başkan Güder, Kervansaray’daki Spor Etkinliklerine Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Avrupa Spor Haftası kapsamında Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda düzenlenen "Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" etkinliğine katılarak, gençlerle Badminton, Satranç ve Basketbol oynadı.

Ağbaba, Herkesi Teröristlikle Suçlamak, Teröre Karşı Gücü Zayıflatır

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanlığına ziyarette bulundu.

Başkan Güder’den Battalgazi Kayısı Hasadı Fotoğraf Maratonuna Davet

Battalgazi Belediyesi tarafından 1 ile 4 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan “Battalgazi Kayısı Hasadı Fotoğraf Maratonu” konulu ödüllü fotoğraf yarışması başvurularının herkese açık olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu özel yarışmaya tüm Malatyalıları davet etti.

Başkan Sadıkoğlu’ndan Eyüp Çınar Bebeğe Destek Ziyareti

Sadıkoğlu: “Herkesi gücü nispetinde katkı vermeye davet ediyorum”

Özhüsrev, “Herkesi Her Zaman Kitap Okumaya Davet Ediyoruz

AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından “Kütüphane Haftası" etkinlikleri kapsamında okuma programı düzenlendi.