Her Türlü Haberleri

Her Türlü Haberleri

Dalbastı Kirazın Marka Değerini Korumak İçin Her Türlü Önlemi Alıyoruz

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.İlhan Geçit, uluslararası üne sahip Coğrafi İşaret Tescil Belgeli Yeşilyurt Dalbastı Kirazında sineklerle etkin ve kararlı bir şekilde mücadele etmek amacıyla düzenlenen ilaç dağıtım programına katıldılar.

Battalgazi'nin Yeni Cazibe Merkezi, Botanik Market

Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından fidanlığın devamı olacak şekilde ve sosyal donatı alanı eklemek için oluşturulan Botanik Market’te her türlü dış mekan süs bitkisi ve iç mekan bitkileri yer alıyor.

Başkan Sadıkoğlu, üye aidatlarının TOBB tarafından üstlenilmesini talep etti

Depremzede firmaların daha hızlı ayağa kalkabilmesi için her türlü desteğe ihtiyaç olduğunu belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, üyelerin oda aidatlarının Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından üstlenilmesi talebinde bulundu.

Başkan Çınar, Topsöğüt Mahalle Sakinlerinin Talep Ve İsteklerini Dinledi

“Topsöğüt’ün Fiziksel Ve Sosyal Gelişimi İçin Her Türlü Gayreti Gösteriyoruz”

Çocuklarımızın Yetenekleri Ve Gayreti Her Türlü Takdirin Üzerindedir

Minikler Ve Yıldızlar Geleneksel Wushu Kung Fu Şampiyonası Renkli Anlara Sahne Oldu.

Başkan Güder, 4-6 Yaş Minik Öğrencilerin Kur’an Törenine Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 4-6 yaş Kur’an kursu eğitimlerinin ardından Kur’an-ı Kerime geçen minik öğrenciler için düzenlenen törene katıldı. Törende konuşan Başkan Güder, “Okul öncesi dini eğitimler önemlidir. Tarihimizdeki büyük alimler küçük yaşta temel dini bilgiler almıştır. Her türlü övgüye lâyık yavrularımızın gözlerinden öpüyorum” dedi.

Başkan Çınar’dan Nakliyatçılar Derneği İle Mobilyacılar Esnaf Odasına Ziyaret

“İlçemizdeki Ticaretin Hareketlenmesi İçin Her Türlü Desteği Veriyoruz”

Battalgazi’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı Düzenlendi

Battalgazi Belediyesi tarafından 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında özel bir toplantı programı düzenlendi. Toplantıda, kadına şiddetin her türlüsüne ‘Hayır’ denildi.

Milletvekili Çakır'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Her türlü zorluğa ve imkânsızlığa rağmen Aziz Milletimizin bağımsızlığına kavuşabilmek için kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle topyekûn inanç ve kararlılıkla giriştiği Kurtuluş Savaşı’mız, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. 

Başkan Çınar, Temizlik İşler Müdürlüğü Ekipleriyle Biraraya Geldi

“Fedakârlığınız, Emeğiniz Ve Gayretiniz Her Türlü Takdirin Üzerindedir”

Vali Baruş’dan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Mesajı

Aziz Milletimiz, asırlardır bağımsızlığına ve hürriyetine kast etme emelleri taşıyan sömürgeci güçler ile onların işbirlikçilerinin kurduğu şer ittifakının her türlü oyununa karşı verdiği ölüm kalım mücadelesinde her daim muvaffakiyetle ve alnının yüz akıyla çıkmış büyük bir millettir.

Keskin, Yeni Sanayi Sitesinde Mesleki Eğitim Merkezi’de Planlanacak

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Altay Kışlası alanında yapılacak olan yeni sanayi sitesi içinde mutlaka yeni bir mesleki eğitim merkezinin de planlanacağını ve Malatya’ya modern,  her türlü alt yapısı ile donanımlı bir okul kazandırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Altunkaya, Kadına Yönelik Şiddetin Her Türlüsü İnsanlık Suçudur

Büyük Birlik Partisi Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe başkanı Ercan Altunkaya , ’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar arası Mücadele Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

TSO Başkanı Sadıkoğlu’ndan Rektör Karabulut’a Ziyaret

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, üniversite olarak üniversite-sanayi işbirliği konusunda yapılabilecek ve uygulanabilecek her türlü projeyi destekleyeceklerini ifade etti.

Başkan Çınar, Pandemi Salgınına Karşı Her Türlü Önlemi Alıyoruz

Başkan Çınar, ‘ 7 Gün Boyunca 7 Ayrı Konuda Denetim’ Faaliyetleri Gereği İşyerlerinde İncelemelerde Bulundu.

Gürkan, Bizim İçin Yılın Her Günü Camiler Haftasıdır

Başkan Gürkan: “Malatya’nın Şehrül emin-i olarak camilerimizin her türlü ihtiyacını karşılama noktasında müftülüğümüz ile iş birliği içerisinde çalışıyoruz.

Gürkan, İtfaiye Çalışanlarının Gayretleri Her Türlü Takdirin Üstündedir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan İtfaiye Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Sadıkoğlu, OYAK Yetkililerine Her Konuda Desteğe Hazırız

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu: “OYAK yetkilileriyle görüştük, her türlü desteğe hazır olduğumuzu ilettik, “İstihdamı arttıracak ve milli ekonomiye katkı sağlayacak yatırımları önemsiyoruz”

Başkan Güder, Sosyal Yaşam Merkezi Evimiz Kadar Güvenli

Başkan Güder: “Yaşam Merkezi’nde Koronavirüse Karşı Her Türlü Tedbir Alınıyor”

Yeşilyurt’ta ki Çiftçilere Sarı Yapışkan Tuzak Hediye Edildi

“Milli Ekonomiye Katkı Sunan Çiftçilerimize Her Türlü Desteği Veriyoruz”

Vali Baruş, Trafikte Her Yıl Daha İyiye

Vali Aydın Baruş, Trafik Haftası olması dolayısıyla, yıl boyunca gayret gösteren, her türlü koşulda başarılı işlere imza atan trafik görevlilerini ödüllendirdi.

Yeşilyurt’ta Depremde Hasar Gören Binalarda İncelemeler Başlatıldı

Vatandaşlarımızın Can Ve Mal Güvenliği İçin Her Türlü Önlemi Alıyoruz.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: "Müptezel Bir İftira Var"

"Türkiye, bütün meydan okumalara karşı dimdik ayakta duruyor, güçlü bir şekilde yoluna gidiyor ve uluslararası arenada her türlü tezini kabul ettiriyor"

Milletvekili Tüfenkci’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

30 Ağustos 1922’de aziz milletimiz her türlü yokluk ve yoksunluğa rağmen azim ve inancıyla Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferini kazanmıştır.

Baro Başkanı Han'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

8 Mart kadınlara karşı her türlü ayrımcılığın kaldırılması ve hayatın her alanında yaşadıkları sorunların çözümüne yönelik önerilerinin güçlü bir şekilde dile getirildiği gün olarak kabul edilmiştir.