Altunkaya, Kadına Yönelik Şiddetin Her Türlüsü İnsanlık Suçudur

Büyük Birlik Partisi Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe başkanı Ercan Altunkaya , '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar arası Mücadele Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Altunkaya mesajında şu ifadelere yer verdi;

  "Edep ve  temelli Türk medeniyetinin temsilcisi olan Türk Milliyetçileri, Türk kültürümüzün ve geleneğimizin en önemli değeri olan Türk kadınının sosyal hayattaki güçlü duruşuna büyük ömem vermektedir. Bu şuurla 'Türk kadınını hak ettiği yerde tutmak ve daha etkin yere taşımak' en önemli ilkelerimizdendir dedi.

  Büyük Birlik Partisi (BBP) olarak, mutlu kadının huzurlu Türkiye’nin teminatı olacağına inanıyoruz. Fiziksel ya da psikolojik, kadına karşı şiddetin her türlüsü insanlık suçudur. Kadına şiddet karanlık yarınların bu günüdür. Türklerde kadın Han'dır, Han'ımdır, Hanımdır.

Başkan Altunkaya ”Unutulmaması gereken bir husus da, hak ve adaletin savunucusu ve temsilcisi olarak asırlar boyu insanlığa ışık saçan köklü bir medeniyetin mensupları olduğumuzdur. Bizim medeniyetimiz, “Cennet annelerin ayakları altındadır” der. Bizim medeniyetimiz, “Annenize, babanıza yanınızda yaşlandıklarında öf bile demeyeceksiniz” diye emreder. Bizim medeniyetimiz, kültürümüz, kadın erkek demeden, yaşlı çocuk demeden canı, hayatı, insanı kutsal görür, mübarek görür, dokunulmaz görür. Bizim geleneklerimiz kadını, evin de, ailenin de, sosyal hayatın da, ekonomik hayatın da en merkezinde görür ve böyle kabul eder.

En büyük hedefimiz, kadına yönelik şiddetin son bulması. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Ercan ALTUNKAYA

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt

    İlçe Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN