Hazırlıklarını Haberleri

Hazırlıklarını Haberleri

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezden Malatya'ya Özel İlgi

2023 Genel Seçimleri Hazırlıklarının Başlamasına Haftalar Kala Büyük Birlik Partisi'nin Malatya İl Ve İlçe Teşkilatları Da Seçim Sürecindeki İddiasını Göstermeye Devam Ediyor.

Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Olarak Bütün Tedbirleri Aldık

Meteoroloji tarafından yapılan yoğun kar yağışı uyarıları sonrasında bütün hazırlıklarını tamamlayarak teyakkuz halinde bekleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorumluluk alanlarındaki ana arterler ile grup yollarında vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yol açma ve tuzlama çalışmaları yaptılar.

Çınar, Daha Yeşil, Daha Güzel Bir Yeşilyurt İçin Çalışıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi, 2021 Yılında İlçeyi Daha Fazla Yeşillendirmek İçin Hazırlıklarını Tamamladı “Daha Yeşil, Daha Güzel Bir Yeşilyurt İçin Çalışıyoruz”...

FIRAT EDAŞ Yeni Yılda Kesintisiz Enerji İçin 7/24 Görevde

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., yeni yıl tatilinde olası arızalara karşı tüm hazırlıklarını tamamladı...

FIRAT EDAŞ Kurban Bayramında 7/24 Görevde

Fırat Edaş, Kurban Bayramı Tatili Süresince Sorumluluk Bölgesinde Kesintisiz Enerji Arzı İçin Hazırlıklarını Tamamladı.

Prof.Dr. Dodurka, Uzaktan Eğitimi Başarıyla Tamamladık

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle eğitim-öğretimin aksaklık yaşanmaması adına tüm hazırlıklarını tamamlayan İstanbul Rumeli Üniversitesi’nde 23 Mart’ta başlayıp 29 Mayıs’ta sona eren uzaktan eğitim dersleri başarıyla tamamlandı. 

FIRAT EDAŞ Bayramda Kesintisiz Enerji İçin Her An Yanınızda!

Fırat Edaş, Ramazan Bayramı Tatili Boyunca Görev Bölgesinde Enerji Arzı Sürekliliğini En İyi Şekilde Sağlamak İçin Hazırlıklarını Tamamladı.

FIRAT EDAŞ Yeni Yıl İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Enerji Tüketiminin Arttığı Yılbaşı Gecesinde Olası Arızalara Anında Müdahale Edebilmek İçin Nöbetçi Ekipleri İle Hazır Bekleyecek.

Yeni Malatyaspor'da Konyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 8. haftasında 21 Ekim Pazartesi günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

FIRAT EDAŞ Bayrama Hazır

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde kaliteli elektrik dağıtım hizmeti anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Fırat EDAŞ, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili için hazırlıklarını tamamladı.

Fırat Edaş’ta Seçim Hazırlıkları Tamam

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. sorumluluk bölgesinde bulunan Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli illerinde gerekli seçim hazırlıklarını tamamladı.

Yeni Malatyaspor'da Erzurumspor maç hazırlıkları

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

FIRAT EDAŞ Tüm Enerjisi İle Bayrama Hazır

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde sunduğu kaliteli elektrik dağıtım hizmeti ile adından söz ettiren Fırat EDAŞ, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı.

Yeşilyurt Belediyesi Ramazan Bayramı Hazırlıklarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “İlçe halkımızın Ramazan Bayramını huşu içerisinde gönül rahatlığı ile yaşamaları için gerekli tüm önlem ve tedbirleri aldık.

Adıyaman’ı Ankara’da En İyi Şekilde Tanıtacak

Adıyaman Belediyesi, 20-23 Nisan tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan ‘Adıyaman Tanıtım Günleri’nde Adıyaman’ın tanıtımına katkı sunmak için hazırlıklarını tamamladı.