Hafta Sonu Haberleri

Hafta Sonu Haberleri

Tabip Odası Başkanı Demirel'e Başkan Evren'den Ahilik Kalemi

Hafta sonu gerçekleştirilen Malatya Tabip Odası Olağan Kongresinde güven tazeleyen Uzman Dr. M. Sezai Demirel'e Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Ahilik Kalemi hediye etti.  

Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Hafta sonu yapılacak seçim öncesi sandık güvenliğine dikkat çekti.

Meteoroloji'den Malatya Dahil 28 İl İçin Kar Uyarısı

Meteoroloji İçerisinde Malatya'nın Dahil Olduğu 28 İlde Hafta Sonu Kar Yağışının Başlayacağı ve Yağışların Hafta İçinde de Devam Edeceğini Belirtti.

Dostluk Kupası Şampiyonası Minikler Ve Yıldızlar Yarışması Yapıldı

Türkiye wushu kung-fu İl Temsilciliğinin 2022 Faliyet Programında Yer Alan Wushu Kung Fu Dostluk Kupası Şampiyonası Minikler ve Yıldızlar yarışması ilimiz Yakınca spor salonunda hafta sonu gerçekleştirildi

Sporla Kal Mutlu Kal Spor Kulübü, Yol Yarışlarında İz Bırakıyor

Ekim ayının 2 hafta sonu,’’ Sporla Kal Mutlu Kal Spor kulübü’’ 2 yol yarışına katıldı.

MASKİ’DEN Su Kesintisi Uyarısı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hafta sonu Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece Malatya merkezde 43 mahallede 12 saatlik su kesintisi yapılacağını duyurdu.

Çelik Spor Kulübüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Elbistan Kom Gurup Amiri Hakan Çağılcı,  Elbistan Baro Avukatlarından Sezer Ölker, Malatya çelik spor kulübünü hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Hafta sonu Malatya iline Gelen Çağılcı Ve Ölker, ilimizde yeni açılan Çelik SPOR kulübüne gelerek spor kulübünü ziyaret ettiler

Türkiye Karate federasyonu 5. Dan Sensei Karate Semineri

Türkiye Karate federasyonun herkes tarafından sevilen, saygı duyulan hocası, Sensei Haluk Öner bu hafta sonu, Malatya iline gelerek Malatyalı karatecilere özel Çelik Spor Kulübü'nde  Seminer verdi.

Başkan Evren: Esnaf Camiamıza Hizmet Etmek Onurdur

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali evren hafta sonu gerçekleştirilen ESKK 2020 Olağan Genel Kurulunda tek liste ile gidilen seçimde güven tazeledi.

Türkiye ve Avrupa Pistlerinde Yeni Bir Takım: Team AMS!

Kariyerinde 30 yılı geride bırakan ve 10 şampiyonluk sahibi İbrahim Okyay ve deneyimli ekibi tarafından kurulan yeni takım, ülkemizde ilk kez piste çıkacak Audi RS3 LMS yarış otomobili ile bu hafta sonu Türkiye Pist Şampiyonası’nda start alıyor.

Şehit ve Gazi Ailelerinden Temizlik Personellerine Teşekkür Ziyareti

Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi aileleri Dayanışma Derneği (UDH), mesai mefhumu gözetmeden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında dahi yoğun şekilde çalışan Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi’nden Sınav Öncesi Örnek Çalışma

Hafta sonu Türkiye geneli yapılacak olan 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi kolları sıvayan Battalgazi Belediyesi, öğrencilerin gönül rahatlığı ile sınava girmesi için ilçedeki tüm okullarda dezenfekte çalışması başlattı.

Battalgazi Belediyesi’nde Vezneler Hafta Sonu Açık

Battalgazi Belediyesi, 1 Haziran 2020’de  sona erecek olan  emlak ve çevre temizlik ile ilan-reklam vergilerinin birinci taksitini yatırmak isteyen mükellefler için veznelerini 30 Mayıs Cumartesi ile 31 Mayıs Pazar günleri 08. 00 ve 17.00 saatleri arasında açık tutacak.

Başkan Güder’den Yeni Malatyaspor’a Destek Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Antalyaspor’u konuk edecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor’a moral ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Karda Kapanan 132 Mahalle Yolunu Ulaşıma Açtı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Karla Mücadele Ekipleri hafta sonu zor şartlarda, büyük bir özveri örneğiyle kardan kapanan yolları açık tuttular.

Gazeteciler Başkonuş ’Takar’ın Keyfini Çıkardı

GAP gazeteciler birliği yönetimi Kahramanmaraş Başkonuş yaylasında hafta sonu bir araya gelerek 2019 yılı değerlendirme toplantısını yaptı.

Başkan Dinçer, Annelerimiz Artık Ağlamasın

BBP Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe kadın kolları Başkanı Nurcan Dinçer Kadın Kolları Genel Başkanı Meryem Ünsal ile birlik Diyarbakır’daki Annelere destek için hafta sonunu Diyarbakır da geçirdi.

Vatandaşlar, Hafta Sonu İspendere İçmeleri’ne Akın Etti

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan düzenleme ile birlikte İspendere İçmeleri’ne vatandaşlar hafta sonu yoğun ilgi gösterdi.

Bisiklet Çalışma Grubu Arapgir’de Kamp Yaptı

Yeşilyurt Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu hafta sonu kamplı bisiklet turu düzenledi.

Vatandaşlar, Haftasonu Tatilinde Tarihi Mekanlara Akın Etti

Malatya’da vatandaşlar, hafta sonu Battalgazi ilçesinde bulunan tarihi mekanlara akın etti

Ağbaba, Hafta Sonu Tatilinin Kaldırılmasını Eleştirdi

“Göz Dikmedikleri Hafta Sonu Tatili Kalmıştı”“İşçiyi 365 Gün Çalıştırın Olsun Bitsin”

Semt Konakları Sınavına 4 Bin Kişi Girdi

Semt Konakları Öğrenci Seçme Sınavı, geçtiğimiz hafta sonu 2 gün boyunca, 9 semt konağı ve eğitim merkezinde olmak üzere 2 seans halinde gerçekleştirildi.