Geri Haberleri

Geri Haberleri

Büyükşehir'den Beton Santrali İçin Geri Sayım

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beton fiyatlarındaki fahiş fiyat artışlarını dizginleyecek ve piyasadaki beton fiyatlarını regüle edecek olan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik ve MESTON’aait beton santrallerinin 10 gün sonra üretime başlayacağını söyledi. 

Vali Şahin'in Ramazan Bayramı  Kutlama Mesajı

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif-i, tekrar kavuşmak ümidiyle geride bırakırken bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu milletçe hep beraber yaşıyoruz.

Malatya Fayı 7,4 Büyüklüğünde Deprem Üretebilir

Munzur Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Taylan Sançar, Malatya Fayının 7,4 büyüklüğündeki bir deprem üretebileceğini açıklayarak, “Malatya Fayı üzerinde biriken gerilmenin yakın gelecekte yıkıcı bir depreme neden olabileceğini düşünüyoruz” dedi.

Başkan Yıldırım, Malatya'yı İnsan Kaçakçılığın Başkenti Yaptınız

Başkan Yıldırım, “Biri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Personeli diğeri ise Büyükşehir Belediyesi MASKİ personeli olan iki şahsın insan kaçakçılığına aracılık ettiği haberi ile adeta şoke olduk.

Malatya Bilik Ekmeğimizin Hak Ettiği Değeri Görmesini Hedefliyoruz

Başkan Çınar ‘Malatya Bilik Ekmeği’ Coğrafi İşaret Tescil Belgesini İşletmelere Teslim Etti.

Battalgazi’de 2022 Yılında 1212 Çift Mutluluğa “Evet” Dedi

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılı içerisinde toplam bin 212 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Malatya “Altın Eller Geleneksel El Sanatları” Festivalinin Açılışı Yapıldı

İlimizi ulusal boyutta etkin bir şekilde kültürel ve sanatsal yönden tanıtmak, geleneksel el sanatlarının değerini koruyarak gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile 23-24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında Malatya Park AVM’de düzenlenecek olan “Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivalinin” açılışı yapıldı.

Ramazan Özcan, Kuru Kayısı İçin Çok Ciddi Emek Harcadık

Malatya Ticaret Borsa Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Kayısının Bugün ki değerini bulması ve bir taban fiyatının olması için çok ciddi mücadele ve emek verdik ve bunu da başardık dedi.

Çocuğunuz Konuşma Güçlüğü Çekiyor Diye Üzülmeyin

Bazı çocuklar konuşma gelişimi bakımından yaşıtlarından geri kalabiliyor, harfleri ve kelimeleri çıkarmada zorluk çekiyorlar.

TÜGVA Öğrencileri, Battalgazi’ye Hayran Kaldı

‘Battalgazi ve Gençlik Projesi’ kapsamında Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki tarihi mekanları gezen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) öğrencileri, Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Karakaya Baraj Gölü'nün sahip olduğu eşsiz turizm değerini ortaya koyan “Kırkgöz Sahil Parkı Proje”sini de yakından tanıma fırsatı buldu.

Tüfenkci, Hiç Bir Zaman Yolumuzdan Dönmedik

AK Parti MKYK Üyesi  ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, son 20 yılda karşılaşılan onlarca sorun ve engele rağmen Türkiye'nin yoluna kararlılıkla devam ettiğini ifade ederek, "AK Parti göreve geldiğinden bu yana darbelerle, türlü engellemelerle, parti kapatma davalarıyla karşılaştı ama biz hiçbir zaman yolumuzdan vazgeçmedik hiçbir zaman geri adım atmadık.

Yeni Malatyaspor Yönetiminden Ve Futbolculardan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Başkan Gürkan: “Malatyaspor Bizim Ortak Paydamız Ve Malatya’nın Ortak Değeridir. Malatya’da 7’den 70’e Herkes Malatyaspor’un Başarısından Övünç Duyar, Başarısızlığında da Üzüntü Duyar”

Başkan Güder Gençlerin Teknofest Gezisi Talebini Geri Çevirmedi

Battalgazili Gençler Türkiye’nin Ayakları Yere Basmayan Festivali’ni Gezdi.

Battalgazi’deki Kırkgöz Sahil Parkı Projesi Tüm Hızıyla Sürüyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in yenilikçi ve doğa dostu anlayışı ile ilçede hayata geçirdiği ve Karakaya Baraj Gölü’nün sahip olduğu eşsiz turizm değerini ortaya koyan 30 milyon maliyetli “Kırkgöz Sahil Parkı Projesi”nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Başkan Yılmaz, Suya Yapılan Zam Derhal Geri Çekilmeli

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz suya yapılan zammın derhal geri çekilmesini istedi.

Çınar, Park Yatırımlarımızla Mahallelerimizin Değerini Ön Plana Çıkartıyoruz

Başkan Çınar, İlyas Ve Bentbaşı Mahallelerinin Birleşme Noktasında Yapımı Süren  227’nci Parkı İnceledi.

Battalgazi’deki İlk Atık Getirme Merkezi Hizmete Açıldı

Çevre kirliliğini önlemek, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak ve atıkların toplanarak geri dönüşüme kazandırılması amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan “Atık Getirme Merkezi” düzenlenen açılış töreni ile hizmete sunuldu.

Vali Şahin, Geri Gönderme Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Vali Hulusi Şahin Geçici Geri Gönderme Merkezi toplantı salonunda İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Geri Gönderme Merkezi ile ilgili brifing aldı.

Ağbaba, Çiftçi Bir Hayvanı Satıp Diğerine Yem Almak Zorunda Kalıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğini ziyaret ederek üreticilerin sorunlarını dinledi ve üreticilerin durumuna ve artan gıda fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı.

Battalgazi’de 10 Bin Öğrenciye Geri Dönüşüm Eğitimi Verildi

Battalgazi Belediyesi tarafından çocuklara erken yaşlarda geri dönüşüm ve çevre bilinci kazandırılması amacıyla başlatılan Temiz Çevre ve Atık Eğitimi Projesi kapsamında toplam 10 bin öğrenciye oyunlarla geri dönüşüm eğitimi verildi.

Yanyana Çalışan İşçilerden Biri 52 Diğeri 62 Yaşında Emekli Oluyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 696 Sayılı KHK ile taşerondan kadroya geçen işçilerin res’en emekli edilmesinin anayasaya aykırı olduğunu belirtti.

Ağbaba, Ülkede İşsizlik Azalmadı Aksine İş Başvurusu Kuyrukları Arttı

İşkur’a Mart Ayı İtibariyle Kayıtlı İşsiz Sayısı Tüik’in Şubat Ayı İşsiz Sayısını Geride Bıraktı.

Çalık, Malatya Havalimanı Yeni Terminali 2023'te Açılacak

Malatya Havalimanı yeni terminal binası için geri sayım başladı. Yüzde 40'ı tamamlanan binanın, 2023'te açılması planlanıyor.

Ağbaba; Gıda Enflasyonunda Zimbabve’yi Geride Bıraktık

Türkiye Dünyada Enflasyonun En Yüksek Olduğu Sekizinci Ülke...