Gelerek Haberleri

Gelerek Haberleri

Başkan Taşkın: Uğraştıran Değil, Ulaştıran Bir Anlayışı Benimsiyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Uluköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen stabilize serimi ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

İl Emniyet Müdürü Çankal, Basın İle Buluştu

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Malatya Basın Kuruşlarıyla ve Basın çalışanlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Taşkın: Doğalgazsız Mahalle Bırakmayacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile bir araya gelerek doğalgaz yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.

Başkan Budan, Dernek Çalışmalarımız Devam Ediyor

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Dernek çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Dernek 20204 yılında yapılacak bazı çalışmalarımızın ve yine çok önemli projelerimizin olduğundan dolayı ve çalışmalar hakkında, Dernek Genel Başkan Yardımcısı Zeki Dağ’la bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Fatih Erbakan, Yeşilyurt'u ve Malatya'yı Emin Ellere Teslim Ettik

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Malatya'ya gelerek Battalgazi'de binlerce  kişinin katılımıyla Battalgazi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını  gerçekleştirdi.

Başkan Güder Yerinde Dönüşüm Projesiyle İlgili Muhtarlara Bilgilendirme Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 21 mahallede yerinde dönüşüm yapılacağının müjdesini vermesinin ardından dönüşüm yapılacak mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek projenin detaylarını anlattı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Zelyurt muhtarlarla bir araya geldi

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi Meclisi, 5 Gündem Maddesi Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısının 1.oturum 1.birleşiminde bir araya gelerek, toplam 5 gündem maddesini görüştü. Toplantıda ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Battalgazi Meclisi, 14 Gündem Maddesi Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumunda bir araya gelerek, 14 gündem maddesini görüştü.

Başkan Güder, İlçemizde Tarihi Çalışmalara İmza Atıyoruz

Battalgazi’yi istişare kültürüne dayalı yöneterek bugüne kadar tarihi çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Osman Güder, Eskimalatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, 2023 yılında ilçe genelinde gerçekleştirilecek olan Doğalgaz çalışmalarının haritasını çıkardı.

Gürkan, 2023 Yılında Yapılacak Yatırımlarımızın Finansmanları Hazır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Hekimhan İlçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Güder, Göztepe Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Göreve geldiği ilk günden itibaren insan odaklı sosyal belediyecilik çalışmalarına öncelik tanıyan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Göztepe mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri yerinde dinledi.

Başkan Güder, Başarının Anahtarı İstişarede Saklıdır

Daha yaşanabilir bir Battalgazi için gecesini gündüzüne katan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi tarafından düzenlenen programda ilçede görev yapan muhtarlar ve eski belde belediye başkanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Gürkan, Doğanyol’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanyol İlçesi Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek, 2023 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Başkan Güder, Gönül Belediyeciliği Bizim Yol Haritamız Oluyor

Gönül belediyeciliği kapsamında Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de çalmadık kapı girilmedik ev bırakmamayı sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu Mahallesindeki vatandaşlar ile bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini yerinde dinledi.

Gürkan, Esnaflarımızın Fikir ve Görüşleri Bizim İçin Önemli

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt İlçesinde (Çırmıhtı) vatandaş ve esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Güder’den 24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Kutlama

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen kutlama yemeğinde ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek günlerini kutladı.

Başkan Güder, Genç İHH Üyelerine Tecrübelerini Aktardı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Genç İHH Malatya Şubesinin gönüllü üyeleriyle bir araya gelerek ilçeye ve geleceğe dair fikirlerini aldı.

Battalgazi’ye 250 Milyonluk Ulaşım Yatırımı Müjdesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Eskimalatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Battalgazi Belediye Meclisi, 19 Gündem Maddesi Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumunda bir araya gelerek, 19 gündem maddesini görüştü. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Başkan Güder, Orduzu Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Daha yaşanabilir bir Battalgazi için ‘Durmak yok yola devam’ sloganını kendine şiar edinen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu Şanlıkaya mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek, devam eden doğalgaz çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Güder, Yazar Yücetaş Ve İmam Hatip Lisesi Mezunlarını Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Araştırmacı Yazar Emin Yücetaş ve İmam Hatip Lisesi’nin ilk mezunlarıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Gürkan, Ankara’da Bakan Kurum İle Bir Araya Geldi

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelerek Malatya’ya yapılacak olan yatırımlar hakkında görüştü.

Fendoğlu, Malatya’daki Sorunların Çözümü İçin Girişimlerde Bulunuyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Battalgazi İlçe Köy ziyaretleri kapsamında 3. günün de 8 köye  daha giderek burada vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya gelerek 3 günde 22 köyü ziyaret etti.

Gürkan, Malatya İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kernek Külliyesinde Muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Güder, Gençlerle Birlikte Kulaç Attı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Göztepe Mahallesinde yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan “Battalgazi Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu”nda gençlerle bir araya gelerek, onlarla birlikte kulaç attı.

Vali Şahin, Arguvan’da İncelemelerde Bulundu

Vali Hulusi Şahin, cumartesi günü Arguvan ilçesine gelerek çeşitli incelemelerde bulundu.

Eğitim Kart Projesi TOBB Başkanı’na Sunuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve kitap-kırtasiye sektörü temsilcileri, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek “Eğitim Kart Projesi” hakkında bilgilendirme yaptı.

Battalgazi Ailesi İftarda Bayramlaştı

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını Battalgazi’de iftar programlarıyla şenlendiren Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan Bayramı öncesi tüm hizmet birimlerinde çalışan belediye personeli ile iftar programında bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Başkan Güder, Uluslararası Öğrencilerle Sahur Yaptı

Gençler ve öğrencilerle her platformda bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, dünyanın birçok Müslüman ülkesinden gelerek İnönü Üniversitesi’nde okuyan Uluslararası öğrenciler ile birlikte sahur yaptı. Öğrencilere kendi elleriyle menemen yapan Başkan Güder, menemen konusundaki maharetini gösterdi.