Etabı Haberleri

Etabı Haberleri

Milletvekili Abdurrahman Babacan Müjdeyi Verdi

AK Parti Malatya Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Babacan Kuzey Kuşak Yolunun 15,3 Km lik etabının ihalesinin yapıldığını duyurdu.

Malatya’ya 600 Milyon Liralık Dev Proje

45 Km’lik İçmesuyu Ana İsale Hattı 1. Etabının 28 Kasım’da İhalesi Yapılacak.

Battalgazi Belediyesi’nden 35 Milyonluk Dev Proje

Islah, teraslama ve zemin düzeltme çalışmaları tamamlanan Derme Deresi’nin 2.etabında Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 35 milyon liralık “Derme Deresi Rekreasyon Alanı Proje”nin startı verildi.

Bakan Karaismailoğlu’ndan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerle birlikte Kuzey Çevre Yolu’nun yapımı tamamlanan 1. Etabının açılışını gerçekleştirmek için Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Malatya'da Depremzedelerin Yaraları Sarılıyor

Malatya'da, Şubat ayı içerisinde 818 konut ve 66 tane ahır konutun teslimini planlayan TOKİ, kırsal da yapılan evlerin de ilk etabını teslim ederek vatandaştan tam not aldı.

Büyükşehir, Anayurt Bulvarı’nı Tamamladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları gerçekleştirilen Anayurt Bulvarının ikinci etabı da devreye alındı. Anayurt Caddesi’ni Sivas Yolu üzerindeki kavşakla Özsan Sanayi Sitesine bağlayan ikinci etap çalışması trafiğe nefes aldırıyor.

Vali Baruş’tan Anayurt Bulvarına Tam Not

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ikinci etabında düzenleme ve yapım çalışmaları gerçekleştirilen Anayurt Bulvarı’nda incelemelerde bulundular.

Gürkan, Yolun Tamamı Bittiğinde Malatya Nefes Alacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İstasyon kavşağından başlayıp Sivas yoluna bağlanacak olan 25 metre genişliğindeki yol projesinin birinci etabını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi 1. Etabı Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından dev bir proje daha etaplar halinde hayata geçiriliyor.

Başkan Polat, Malatyamız İçin Önemli Bir Organizasyon

Voleybol AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley’in Malatya’da düzenlenecek final etabındaki maçlar 15 Mart Cuma günü Malatya merkez Spor Salonu’nda başlıyor.

2018 Yılı Antrenör Vize Semineri İkinci Etabı Yapıldı

​​​​​​​Gürkan, "Tüm Antrenör ve Sporcularımızı Kervansaray Buluşmalarına Bekliyoruz'

MASTÖB “ Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi “nin İlki Sona Erdi

(MASTÖB) Malatya Şubesi , KOSGEB ve İŞKUR Malatya İl Müdürlüğü Tarafından yürütülen “ Uygulamalı Girişimcilik Eğitim “ Kursunun İlk Etabı Tamamlandı.

Kanalboyu II. Etapta Sona Doğru

Malatya kimliğinde önemli bir yeri olan Kernek-Kanalboyu-Hürriyet Parkı düzenlemesinin son etabı olan Kanalboyu ikinci kısım düzenleme çalışmalarında önemli mesafeler kat edildi.