Düzenledi Haberleri

Düzenledi Haberleri

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program Düzenledi

Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketi evinde açarken, gelini Hanife, torunları Bozkurt ve Mehmet Kürşat ile birlikte katledilen Hamit Fendoğlu (Hamido) için şehit edilişinin 46. yıldönümünde Malatya Kent Konseyi'nde program düzenlendi.

27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Öğrencilere Gösteri Düzenlendi 

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle ilkokul öğrencilerine yönelik tiyatro gösterisi düzenledi.

CHP Malatya'da Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya’da Milletvekili Adaylarını düzenlediği iftar yemeğinde tanıttı.Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Barış Yıldız, 14 Mayıs seçimlerinde Malatya’da Milletvekili sayılarını arttıracaklarını belirterek; ”Bizler Milletvekili Aday listemize güveniyoruz.

Malatya Dayanışma Günleri Ankara'da Başladı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte düzenlediği “Malatya Dayanışma Günleri” Ankara’da Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.

Müftü Veysel Işıldar Adına Basketbol Turnuvası

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından “Vefa Etkinlikleri” kapsamında Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar adına ‘’ Basketbol Turnuvası’’ Düzenledi.

Başkan Gürkan: Malatya’da Hizmet Götürmediğimiz Hiçbir Nokta Kalmadı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 1 Nisan 2019 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılan yatırım ve hizmetler ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Sarıkamış Şehitleri’ Yeşilyurt’ta Özel Bir Programla Yâd Edildi

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyi, 90 bin kahraman vatan evladının şehit düştüğü, şanlı Türk tarihinde ‘Beyaz Hüzün’ olarak bilinen Sarıkamış Harekâtının 108’nci yıldönümü nedeniyle Yeşilyurt’un yüksek kesimlerinden Bürücek Yaylasında özel bir anma programı düzenledi.

Hadi Malatya, Safa Bebek Ölmesin

SMA TİP-1 Hastası Safa Bebek için Malatya Soykan Parkında Kermes düzenledi. Vatandaşlar ve aileler katıldı.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi “Aile İçi İletişim” Konferansı Düzenledi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi mahalle bazlı kadın bilinçlendirme programlarına aralıksız devam ediyor.

Başkan Alpaslan, Engelli Kardeşlerimizin Yanındayız

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelli Çalışma Grubu, 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Ortaklaşa Bir Program Düzenledi.

Battalgazi Belediyesi’nden Ödüllü Resim Yarışması

Her yıl düzenlediği yarışmalar ile edebiyat ve sanat dünyasına yeni yetenekler kazandırmaya devam eden Battalgazi Belediyesi, Türkiye’nin aydınlık yarınları gençlerin içindeki sevgi, şefkat ve merhamet duygusunu görsel olarak ifade etmesini sağlamak amacıyla Sevgi, Şefkat ve Merhamet temalı “Liseler Arası Ödüllü Resim Yarışması”nın startını verdi.

Gürkan, Altyapıya En Fazla Yatırım Yapan Belediye Hüviyetini Taşıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Turkuvaz Medya’nın düzenlediği ’21. Yüzyıl Belediyeciliği Yerel Yönetimler Zirvesi’ programına katıldı.

Battalgazi Destanı’ndan Çanakkale Destanı’na Yolculuk

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi kültür gezileri kapsamında Çanakkale’ye bir gezi programı düzenledi. Gezi programına Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut ve kadın meclisi üyeleri katıldı.

Ağbaba, Erdoğan Gelecek Diye Halkın Parasını Çarçur Ediyorlar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında ülke ve yerel gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ağbaba, Şeker Fiyatı Bir Yılda Yüzde 440 Arttı

CHP Heyeti Türkşeker Önünde Basın Toplantısı Düzenledi.

Yazar Saliha Erdim Aile İçi İletişimin Şifrelerini Battalgazililerle Paylaştı

Battalgazi Belediyesi’nin Düzenlediği Saliha Erdim Konferansı Yoğun İlgi Gördü.

Usta Şagirt Kümbeti Restorasyon Projesine Ödül

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliğinin 21’incisini düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında ödüle layık görüldü.

Yeşilyurt Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası Kapsamında Doğa Yürüyüşü Düzenledi

“Sağlıklı Adımlarla Dinamik Ve Güçlü Bir Geleceğe Yürüyoruz”

Yargıtay ve YSK Üyesi Orhan Usta Adına Basketbol Turnuvası Düzenlendi

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından "Vefa Etkinlikleri" kapsamında Yargıtay ve YSK Üyesi Orhan Usta Adına ‘’Basketbol Turnuvası’’ Düzenledi.

Yeşilyurt Belediyesi, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Düzenledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Mahalle Muhtarlarıyla İstişare ve Değerlendirme’ Toplantısına katılarak, mahalle muhtarlarının talep ve isteklerini dinlediler.

Kaymakam Gülenç, Adına Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi

‘’Vefa Etkinlikleri’’ kapsamında Malatya Gençlik Federasyonu Malatya’ya hizmet etmiş vatandaşın gönlünde yer almış kaymakam Sayın Turgay Gülenç, beyefendi adına ‘’Halı Saha Futbol Turnuvası’’ düzenledi.

Başkan Canbay’dan Darende İlçesine Ziyaret

 Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Darende İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programda Darende esnafını ziyaret ederek, ilçe halkıyla bir araya geldi.

Vali Şahin, Üniversite Tanıtım Ve Tercih Fuarı’na Katıldı

Vali Hulusi Şahin Anadolu Üniversiteler Birliği’nin düzenlediği “Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’nın” açılış törenine katıldı

Genç Bayanlardan Anlamlı Futbol Turnuvası

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından Kaymakam sn. Güher Sinem BÜYÜKNALÇAÇI adına ‘’ Bayanlar Halı Saha Futbol Turnuvası’’ düzenledi.

10. Yama Yayla Şenlikleri Yapıldı

İlimizin önemli aşiretlerinden Drijan Aşireti'nin düzenlediği 10. Yama Yayla Şenliği yapıldı.