Denetim Haberleri

Denetim Haberleri

Milli Eğitim Müdürlüğünden Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

Malatya il Milli Eğitim Müdürlüğü il Genelinde Okul Kantinlerini ve Yemekhaneleri öğrenciler mağdur olmaması için denetliyor.

Malatya'da Araçlara Sıkı Denetim

Gözaltı Sayısı 46'ya Yükseldi

Mimar, Müteahhit, Mühendis, Denetim Görevlisi Ve Bina Sahibi Olmak Üzere Toplam 46 Şahıs Hakkında Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca Soruşturma Başlatıldı.

Keskin, Sigorta Şirketleri Neredeyse Milletin Malına Ortak Olacak Durumda

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, kasko ve sigorta fiyat tarifelerinin son 1 yıl içinde neredeyse yüzde 300 oranında artış gösterdiğini belirterek, “Denetim ve kontrolle yükümlü kurumlar kapatılsa aylarca kimse fark etmez, çünkü ortada yoklar” dedi.

Trafik Denetimleri Devam Ediyor

Elektrikli Skuter Denetimi

Okul Kantinleri Denetleniyor

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile birlikte, denetimlerine başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerine belirli aralıklarla devam ediyor.

Malatya’da Trafik Denetimleri

Güvenli Okul Yolu Projesi

Okul Servis Araçları, Yayalar ve Diğer İncinebilir Yol Kullanıcılarının Korunmasına Yönelik Denetim.

Motosiklet ve Sürücülerine Yönelik Denetim

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Asayiş birimleri tarafından motosiklet ve sürücülerine yönelik denetim yapıldı.

Başkan Güder, Oda Başkanlarına Dijital Ruhsat Sistemini Tanıttı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, dijitalleşmeye yönelik atılımlarını sürdüren Battalgazi Belediyesi’nin iş yerlerinin denetim ve ruhsatlandırma sürecini kayıt altına almak amacıyla hayata geçirdiği “Dijital Ruhsat Denetim Sistemi”ni düzenlenen toplantı ile esnaf oda başkanlarına tanıttı. Esnaf oda başkanları, Battalgazi Belediyesi’nin takdire şayan bir çalışmaya imza attığını belirtti.

Battalgazi Belediyesi’nden Dijitalleşmede Dev Adım

Dijitalleşmeye yönelik atılımlarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi, yetki ve sorumluluk alanında bulunan işyerlerinde hayata geçirdiği “Dijital Ruhsat Denetim Sistemi” ile ilçede dijital bir dönemin startını daha verdi.

Keskin, Tek Amacımız Esnaflarımızın Yaşadığı Sorunların Çözüm Bulmasıdır

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, MESOB’a bağlı Odaların Başkan, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri ile iftarda bir araya geldi.

Battalgazi Belediyesi’nden Kdv İndirimi Denetimi

Battalgazi’de sorunsuz bir Ramazan ayı geçirmesini sağlamak için tüm tedbirleri alan Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, temizlik ürünlerinde KDV’nin yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülmesiyle birlikte ilçe genelinde faaliyet gösteren yerel ve zincir marketlerde denetimlerini arttırdı.

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Ramazan Öncesi Denetim

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Ramazan Ayı Öncesi İlçedeki Market, Fırın Ve Bakkallarda Fiyat Karşılaştırması, Tüketim Tarihi Ve Diğer Kurallara Uygunluk Konularındaki Denetimlerini Artırıp, Kdv Düşüşünün Ürün Fiyatlarına Yansıyıp Yansımadığını Kontrol Etti.

Trafik Denetimi Sıklaştırıldı

İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Trafik Birimleri ile müşterek “Servis Taşımacılığı Yapan Araç ve Sürücülerine” yönelik denetim yapıldı.

Vali Baruş, Zincir Ve Yerel Marketlerde Denetlemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş,  Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit, Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ ile marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik stokçuluk, fahiş fiyat ve etiket denetimi yaptı.

Emniyet Kemeri ve Cep Telefonu Kullanımına Yönelik Denetim

Hava Araçları (DRONE) ile “Emniyet Kemeri ve Cep Telefonu, Kullanımına” Yönelik Denetim, İl Geneli Jandarma Sorumluluk Bölgesi, Jandarma Trafik Timleri tarafından yapılan çalışmalar aşağıya çıkrılmıştır.

Jandarma Trafik Denetimlerini Yoğunlaştırdı

Paydaş Kurumlar İle Müşterek Şehir İçi Yolcu Taşımacılığı Yapan araç ve Sürücülerine Yönelik Denetim, İl Geneli Jandarma Sorumluluk Bölgesi, Jandarma Trafik Timleri tarafından.

Vali Baruş, Yeşilyurt Tepeköy, Suluköy Ve Şahnahan Mahallerine Ziyaret

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ercan Altın, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ve İdare ve Denetim Müdürü İsmet Timur ile birlikte Yeşilyurt İlçesi Yeşilyurt Tepeköy, Suluköy ve Şahnahan Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediyesinde KDV İndirim Denetimleri Artırıldı

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Marketlerde Kdv İndirimlerini Denetledi

Vali Baruş, Battalgazi Üniversite ve Karabağlar Mahallelerine Ziyaret

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Köse ve İdare ve Denetim Müdürü İsmet Timur ile birlikte Battalgazi Üniversite ve Karabağlar Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.