Çalışması Haberleri

Çalışması Haberleri

Battalgazi Belediyesi'nden Kilit Taşı Çalışması

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Beydağı (Mamurek) Mahallesi'nde kilit taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Battalgazi Belediyesinden Asfalt Çalışması Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi, 3 Mahallede Toplam 30 Kilometre Sathi Asfalt Serimi Gerçekleştirdi.

Malatya KOM’DAN Kaçış Yok

Malatya Komun Başarılı Çalışması Devam Ediyor. Malatya Kom Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor.

Battalgazi Belediyesi 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Battalgazi Belediyesi Temizlik Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

         Depremin izlerini her mahallede silmek adına faaliyetlerine devam eden Battalgazi Belediyesi, Fırat Mahallesi’nde enkaz sonrası temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi Hasırcılar Mahallesine 10Km'lik Asfalt Serimi Gerçekleştiriyor

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında yolları bozulan Hasırcılar Mahallesi’nde 10 kilometrelik sathi asfalt çalışması yapılıyor. Mahalle sakinleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Depremde son durum: Arama-kurtarma çalışması 5. günde devam ediyor! Ölü ve yaralı sayısı...

AFAD'ın son açıklamasına göre, 18 bin 342 kişi hayatını kaybetti, 74 bin 242 kişi ise yaralandı. 100 bini aşan arama kurtarma ordusu, kışın zorlu şartlarında arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

Depremzedelerin Geçici Konaklama Yerleri Belirlendi.

İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla afet bölgesinde ikamet eden afetzede vatandaşlarımızın talep etmeleri halinde afet bölgesinden tahliye edilmesi ve aşağıda belirtilen illerde geçici konaklamalarının sağlanabilmesi için gerekli planlama ve koordinasyon çalışması yapılmıştır.

45 Km’lik İçmesuyu Ana İsale Hattı 1. Etap Çalışması Başlıyor

Büyükşehir Belediyemiz Ve Malatya İçin Önemli Bir Yatırım...

Malatya Ülkü Ocaklarından Her Şehide Bir Bayrak Projesi

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından başlatılan, “Her Şehide Bir Bayrak” çalışması ile ilgili bir basın açıklaması yayımladı.

Malatya’da Huzur Güvenliği Çalışması

İl Emniyet Müdürlüğü Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince huzur ve güvenliğin temini yönünde yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Milli Çalıştırıcı Özçınar, Başarılı Sporcuları Yetiştirmeye Devam Edeceğiz

Başakşehir gençlik Spor ilçe müdürlüğü budokaido sporcuları İstanbul, Türkiye Balkan, uluslararası, Avrupa ve dünya şampiyonasına katılmak için elit sporcu çalışmasına hız kesmeden devam ediyor milli çalıştırıcı Seydi battal gazi Özçınar gençlik Spor ilçe müdürlüğü olarak antrenmanlarımıza haftanın 5 günü aralıksız devam etmekteyiz.

Battalgazi Belediyesi’nden Uluköy Mahallesinde Yol Çalışması

Battalgazi Belediyesi’nden Uluköy Mahallesine 18 Kilometrelik Sathi Kaplama Çalışması.

Çınar, Zaviye İle Şeyhbayram’ın Trafik Akışını Rahatlatıyoruz

Başkan Çınar, Zaviye İle Şeyhbayram Arasındaki Bağlantı Yolunda Devam Eden Yenileme Çalışmasını İnceledi.

Başkan Çınar, Çalışıyor Yeşilyurt Güzelleşiyor

Yeşilyurt’taki Sosyal Yaşam Alanları Düzenleme Çalışmasıyla Daha Nezih Bir Görüntüye Kavuşuyor.

Battalgazi’de Yeni İmar Yolu Açma Çalışmaları Sürüyor

Büyüyen ve her geçen gün daha da güzelleşen Battalgazi’de yeni imar yolu açma çalışmalarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Merkez Beydağı Mahallesi’nde 600 metrelik yeni imar yolu açarak, alt temel ve temel serim çalışması gerçekleştirdi.

Şehir Mezarlığı’nda Asfalt Çalışması Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından, şehir genelindeki mezarlıklarda olduğu gibi Şehir Mezarlığı’nda da temizlik, bakım onarım çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Başkan Mert, Darende’nin İçme Suyu Depolarını Scada Sistemi İle Kontrol Edeceğiz

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Darende İlçesi’nin İçme Suyu İhtiyacı Sondajlar İle Karşılanıyordu. Aşudu İçme Suyu Kaynağında İyileştirme Çalışması Yaptık Ve Scada Sistemi’ne Entegre Ettik. Darende’ye Hayırlı Olsun” Dedi.

Milletvekili Fendoğlu, Yeni Caminin Restorasyon Çalışmasını TBMM'ye Taşıdı

MHP MYK Üyesi Ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu “ Yeni Camide Son Yapılan Duvar Çeşme Restorasyon İşinin Durdurulup Caminin Aslına Uygun Restore Edilmesini Talep Etti.”

Battalgazi’deki 11 Sokağa 3.5 Milyonluk Yatırım

İlçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kernek mahallesinde bulunan 11 sokakta 7 bin metrekarelik kaldırım ve 14 bin metrekarelik sıcak asfalt çalışmasının startını verdi. Çalışmalar kapsamında toplam 3.5 milyonluk ulaşım yatırımı ilçeyle buluşturulacak.

Çınar, Çukurdere Çocuk Parkındaki Düzenleme ve Yenileme Çalışmasını İnceledi

Yeşilyurt’ta hizmete giren park ve sosyal yaşam alanlarında gerçekleşen revizyon, yenileme ve düzenleme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin sosyal yaşam seviyesinin artmasına vesile olan park alanlarımızda gerçekleşen revizyon ve yenileme çalışmalarımız neticesinde Yeşilyurt’umuzun güzelliklerine yeni güzellikler katıyoruz.” diye konuştu.

Battalgazi’de Başarılı Karla Mücadele Çalışması

Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, dün gece başlayan kar yağışı sonrası toplumun günlük yaşantılarına yönelik olumsuz etkilerini en aza indirmek için kar yağışının ilk anından itibaren cadde, sokak ve kaldırımlarda özverili bir çalışma yürüttü.

Yeni İmar Yollarıyla Battalgazi Her Geçen Gün Daha Da Güzelleşiyor

Büyüyen ve gelişen Battalgazi’de yeni imar yolu açma çalışmalarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Orduzu Mahallesi Pınarbaşı mevkisinde bin 200 metrelik yeni imar yolu açarak, alt temel ve temel serim çalışması gerçekleştirdi.

Sultansuyu Sulaması S-3 Ana Kanalı Çalışması

Malatya Akçadağ Sultansuyu Sulaması Ana Kanalı Koruyucu Tedbirleri Yapımı İşine Ait Sözleşme İmzalandı.