Çalışmalarına Haberleri

Çalışmalarına Haberleri

Kazancıoğlu'ndan Özdemir'e Ziyaret

Malatya’nın değerli isimlerinden ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu, hemşehrileri tarafından sevilen bir isim olarak Ankara’daki çalışmalarına devam ediyor. Kazancıoğlu, geçtiğimiz günlerde Ankara PTT Başmüdürü Mustafa Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Güney Kuşak Yolu'nda Çalışmalara Devam

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Güney Kuşak Yolu’nda çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olan Ekipler, Gece Gündüz Demeden Görevlerinin Başında Olup Malatya’nın Güvenliği İçin Çalışmalarına Devam Ediyorlar.

Çevreyolu’nda Yenileme Çalışmaları Başladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve ilimiz yetkililerinin geçtiğimiz haftalarda Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ile mevcut çevreyolunun iyileştirilmesi konusundaki görüşmeleri neticesinde, çevreyolu iyileştirme çalışmalarına başlandı.

Başkan Er, Malatya Çevre Yolu Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ankara’da yapmış olduğu istişareler ve görüşmeler sonrasında depremde hasar gören prekast kaplamalar ve mevcut çevreyolunda asfaltlama çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Malatya’nın Sembol Yapılarından Yeni Cami’deki Restore Çalışmalarına Hız Verildi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat 2023 depremlerinde tamamen yıkılan kentin sembol yapılarından tarihi Yeni Cami’deki restore çalışmalarına hız verildiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında yol çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla yol açma, genişletme, asfaltlama gibi çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

İlaçlama Çalımaları Yoğun Bir Şekilde Sürdürülüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi.

Geçit, Kaliteli Malzemelerle Güçlü Yatırımların Altına İmza Atacağız

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden İŞGEM bünyesinde üretim çalışmalarına devam eden Yeni Kırma Eleme Tesisi ve Agrea Yıkama Eleme Tesislerini inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, modern tesislerde üretimi yapılıp saha çalışmalarında kullanılan kaliteli malzemelerle güçlü yatırımların altına imza atacaklarını söyledi.

Battalgazi Belediyesi 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Alataş: Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldıracağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor.

Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor.

Başkan Adayı Gürsoy, Vatandaşlarımızın Sesine Kulak Vereceğiz

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlere sayılı günler kala CHP Yeşilyurt belediye başkan adayı Alper Gürsoy seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında bugün Yeşiltepe halk pazarında ki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarında Dilek Mahallesi, (MAŞTİ) Otogar Esnaflarını Ziyaret Ederek Özal Köyünde Mahalle Toplantısına Katıldı.

Karakuş’tan Yoğun Tempo

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Parkların Bakım ve Onarımlarını Aralıksız Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler,  Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzede vatandaşların barınmasını sağlamak amacıyla parklarda, dinlenme ve rekreasyon alanlarında kurulan çadırların kaldırılmasının ardından bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı.

Göçmez, Malatya Tarih Yazacak

İYİ Parti Milletvekili Adayları Şeyhmus Göçmez, Atilla Şahin, Prof. Dr. Elif Apohan, Selçuk Han, Doç. Dr. Metin Kapıdere ve Menije Nur Özcan, İl ve İlçe yöneticileri, İlçe Başkanları çalmadık kapı sıkmadık el dinlemedik insan bırakmayacağız sloganıyla seçim çalışmalarına başladı.

Başkan Dönmez: Eminim Ki Yeni Bir Malatya'yı Birlikte İnşa Edeceğiz!

Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu (MABİDAP) Genel Başkanı Doğan Dönmez, yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Malatyalılara yardımlarından dolayı da teşekkür eden Başkan Dönmez: "Her zaman halkımızın yanındayız." dedi.

Depremde son durum: Arama-kurtarma çalışması 5. günde devam ediyor! Ölü ve yaralı sayısı...

AFAD'ın son açıklamasına göre, 18 bin 342 kişi hayatını kaybetti, 74 bin 242 kişi ise yaralandı. 100 bini aşan arama kurtarma ordusu, kışın zorlu şartlarında arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Kar Mesaisi Devam Ediyor

Malatya merkez ve ilçelerde kapanan yolları açma çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Şubat Cuma günü öğlen saatleri itibariyle kapalı tüm yollar açıldı.

Büyükşehir Belediyesi 500 Araç Ve 1300 Personelle Sahada

2 Şubat Perşembe günü akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışından dolayı Malatya genelinde 530 mahallenin yolu kapanırken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri 500 araç ve 1300 personelle yolların biran önce açılması için çalışmalarına başladı.

Karla Mücadele Çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi, özellikle yağışların yoğun olarak görüldüğü kırsal mahalleler ile rakımı yüksek olan ilçelerde karla mücadele çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.