Buluştu Haberleri

Buluştu Haberleri

Başkan Taşkın ve Milletvekili Babacan Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Mahalle ziyaretlerine devam ederken vatandaşlarla hasbihal etmeye devam ediyor. 

Dostlar Kenan Gerçek'in Emeklilik Programında Buluştular

Malatya’nın yetiştirdiği önemli İş insanı, gönül dostu, Gerçek Dostlar Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Gerçek Emekliliğini Gerçek dostlarıyla bir araya gelerek kutladı.

Gençler Malatya Kent Konseyinde Buluştu

​​​​​​​Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri Malatya Kent Konseyini ziyaret ettiler.

Başkan Geçit,Şahnahan’ı Güzel Yatırımlarla Buluşturacağız

‘Başkanım Yanımda’ Projesi kapsamında mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ederek kısa, orta ve uzun vadede yapacakları çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, Şahnahan Mahallesinde gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısında kırsal bölgelere yönelik iyileştirme, yenileme ve dönüşüm yatırımlarını anlattı.

İl Emniyet Müdürü Çankal, Basın İle Buluştu

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Malatya Basın Kuruşlarıyla ve Basın çalışanlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Geçit ‘Başkanım Yanımda’ Projesiyle Kaynarca Mahalle Sakinleriyle Buluştu

“Kaynarca, Hak Ettiği Yatırımlarla Güzel Bir Kimlik Kazanacak”

Vali  Yazıcı, Malatya Girişim Grubu ile İftar Programında Buluştu

Vali Ersin Yazıcı, Malatya Girişim Grubu tarafından düzenlenen iftar programında iş insanları ile bir araya geldi.

Vali  Yazıcı, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yemeğinde Buluştu

Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, 2.Ordu Komutanlığı tarafından Şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı.

Başkan Adayı Gezer, Cumhuriyet Örnek Köy’de Vatandaşlarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy’de vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı seçimlerde destek istedi.

Yıldırım, Malatya’mızı Ahlaklı Ve Adil Bir Belediyecilik İle Buluşturacağız

 Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz, Malatya’nın kazanması için, Malatyalıların kazanması için siyaset yapıyoruz. Birlikte Malatya'yı yeniden yaşanılabilir mutlu bir kent haline getireceğiz.” dedi.

Başkan Güder'den Ara Tatilde Çocuklara Tiyatro Hediyesi

Çocukların ara tatilde keyifli zaman geçirmesi ve tatilin tadını doyasıya yaşaması için Eti Çocuk Tiyatrosu, Battalgazi Belediyesi tarafından çocuklarla buluşturulacak. “Mutluluk Denince Akla” adlı özgün oyun Battalgazi Belediyesi Konferans salonunda sergilenecek.

Başkan Güder Gençlik ve Medeniyet Hareketi Üyeleriyle Buluştu

       Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Gençlik Ve Medeniyet Hareketi üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Güder 2019 yılından bu yana ilçeye kazandırılan yatırımları anlattı.

8 Bin Koli Gıda ve Hijyen Seti, 300 Adet Çocuk Kıyafeti ve 12 Ton Hayvan Yemini Depremzedelerle Buluşturuyoruz

Yeşilyurt Belediyesi AR-GE Müdürlüğü, Hollanda merkezli İnsani Yardım Kuruluşu (Cordaid) ve Kentsel Gelişim Derneği işbirliğiyle Malatya’ya getirilen 8 bin koli erzak ve hijyen setinin yanı sıra 300 adet çocuk kıyafeti ile 12 ton hayvan yeminin Doğanşehir İlçesindeki konteyner kentlerde kalan depremzedelere ve çiftçilere dağıtımına başlandı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya Malatyalı Depremzede Esnaflarla Buluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Malatya'da Cumhuriyet Meydanı Konteyner Çarşısında esnafları ziyaret etti.