AK Parti İl Başkanı Av. Gören Pütürge Mahalle Muhtarlarıyla Buluştu

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

       AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören Pütürge İlçesi Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek talep ve sorunları istişare etti.

       Pütürge Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısına AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, AK Parti Malatya Büyükşehir ve Pütürge Belediyesi Meclis üyesi Hasan Karakaş, AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu üyeleri, Pütürge İlçe Başkanı, ilçe teşkilatı ve Pütürge Mahalle Muhtarları katıldı.


         Pütürge Mahalle Muhtarlarının talep, sorun ve beklentilerinin masaya yatırıldığı istişare toplantısında AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören çözüm noktasında ilgili kurumlar ile görüşmeler gerçekleştirdi.

          Çözerse yine AK Parti çözer diyen katılımcılar İl Başkanı Av. Namık Gören’e sorunları ve sıkıntıları anlatarak yapılması gereken, atılacak adımları istişare ettiğinden dolayı teşekkür ettiler.

             AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören” Pütürge’de muhtarlarımız ile birlikteyiz. Muhtarlarımızın talep ve sorunlarını dinleyerek, çözüm noktasında ilgili kurumlarımız ile görüşmeler gerçekleştirdik.

          Bizler zor coğrafyanın insanlarıyız. Zor coğrafyalarda ayakta durmak zordur. Ama bu coğrafya ecdadın kanıyla eşdeğer bir kıymettedir. Bu coğrafyada ayakta kalmak birlik, dirlik ister. 2023 yılı içerisinde dünyada afetler ve iklim değişikliği nedeniyle meydana gelen toplam zarar 210 milyar dolar olarak hesaplanmış, bu zararın 110 milyar dolar civarındaki bir bölümü ülkemizde gerçekleşmiştir.

            Zor bir zaman, zor bir dönemdeyiz. Asrın değil bin yılın felaketini yaşadık. Öncesinde, Doğanyol ve Pütürge’nin ciddi hasar gördüğü bir Elazığ depremi yaşadık. Ama tüm bu olumsuzluklara rağmen güçlü bir devletin, güçlü bir hükümetin, güçlü bir iradenin varlığı Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere hükümetimizin varlığı elhamdülillah bizi güçlü kıldı ve mücadeleye kaldığımız yerden devam ediyoruz. 

           14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Pütürge’de yüzde 84’ün üzerinde Cumhurbaşkanımıza, yüzde 80’in üzerinde de Cumhur İttifakı’na oy çıktı. Bu noktada tüm hemşerilerime partimize, Cumhur İttifakı’na ve Sayın Cumhurbaşkanımıza vermiş oldukları destekten dolayı en kalbi duygularla şükranlarımı sunuyor, kendilerine teşekkür ediyorum.

          Sizlerin varlığı bizlere her zaman cesaret, güç ve kuvvet verdi. Allah’ın izniyle bundan sonraki süreçte de, 6 Şubat’ta yaşadığımız kıyametin verdiği zararları gerek yerel yönetimlerimizin, gerek merkezi hükümetimizin desteği ile başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu iradeyle hep beraber bu yaraları saracağız. 

          Siz Pütürge’nin değerli Mahalle muhtarlarının sorun ve talepleri bizlerin sorunlarıdır. Sorun ve sıkıntıları çözecek olan yine AK Parti’dir. Toplantımızın amacı sizlerle bu konuları istişare etmek ve çözüme kavuşturmaktır” dedi.

      İl Başkanı Gören AK Parti İlçe teşkilatına da ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Başkan Gören” İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Pütürgeli hemşerilerimiz ile Türkiye Yüzyılı vizyonunu birlikte inşa edeceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN