Bekliyoruz Haberleri

Bekliyoruz Haberleri

CHP’li Yıldız, 18 Ayın Özeti AKP’nin Beceriksizliğidir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, AKP İl Başkanlığı’nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Cengiz Başer’in katılımıyla düzenlenen toplantıya tepki göstererek, “18 ay geçmesine rağmen hala ayağa kalkamamış olan Malatya’da il müdürleri partileri gezerek brifing veriyorsa bize de bekliyoruz” dedi.

Taleplerimize Acilen Yanıt Bekliyoruz!

Mali Müşavirlerin iş yükünü hafifletecek çözümler acilen hayata geçirilmelidir.

SMA Hastası Safa Pektaş, Yardımlarınızı Bekliyor

SMA hastası Safa bebeğin annesi Pektaş, Kendi evladına hiçbir şekilde müdahale edememek gerçekten çok zor olduğunu ve Safa’nın sağlığına kavuşması için hayırseverlerin desteğini bekliyoruz dedi. Safa Pektaş’, sende bir güneş ol, Valilik izniyle yapılan yardımlar şu anda x e  ulaşmıştır, Allah hepinizden razı olsun, Safa’nın kurtulması için zamanımız çok az kalmıştır ve hayırseverlerin ve yine iş adamlarımız ve siyasilerimizin yardımını bekliyoruz.

Sadıkoğlu: Üyelerimiz Yükselen Enerji ve Girdi Maliyetleri Karşısında Zorlanıyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın MTSO ziyaretinde konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Üyelerimiz yükselen enerji ve girdi maliyetleri karşısında zorlanır hale geldi. İş dünyası olarak gerekli adımların atılmasını bekliyoruz” dedi.

Yeşilyurt Çocuk Kitapları Festivalimize Tüm Çocuklarımızı Bekliyoruz

Yeşilyurt Belediyesi 29 Ekim İle 6 Kasım Günleri Arasında ‘Yeşilyurt Çocuk Kitapları’ Festivali Düzenleyecek.

Başkan Kızıldaş, Bu Kıvılcımı Şehrimizin Büyütmesini Bekliyoruz

Arguvanspor Yeni Yönetimini Ve Teknik Direktörünü Belirledi. Mehmet Kızıldaş, Bu Takımı Tüm Şehrin Sahiplenmesini İstiyoruz

Maskar, Akçadağ'da 3 Etap TOKİ 2022 Programına Alınsın

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezinden 3. etap TOKİ uyarısı' 2022 programına alınması bekliyoruz. Konunun Takipçisi Olacağız. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Malatya’nın Akçadağ ilçesine 3. Etap TOKİ projesi kapsamında yapılması planlanan 500 konut projesinin 2022 programında çıkarıldığı öğrenilirken AKÇADAĞDER Genel merkezinden sert tepki geldi.

TAF Başkanı Fatih Çintimar’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Gürkan: Malatya’da Ulusal Ve Uluslararası Müsabakaların Yapılmasını Bekliyoruz.

Başkan Yıldız, Yüzde 50 İyileştirme Yapılmasını Bekliyoruz

Eksen Eğitim Sendikası Genel Başkanı Dr. İsmail Yıldız, Eğitimci kamu emekçilerinin maaşlarında en az yüzde 50 iyileştirme yapılmasını talep ediyoruz.

Keskin, Reis Esnafı Duymalı

-Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan bu konuda müjde bekliyoruz, ticari taşımacılık yapan esnafımız için yakıttaki KDV ve ÖTV kaldırılmalı, MTV oranları düşürülmeli.

Başkan Sadıkoğlu’ndan Asgari Ücret Açıklaması

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “İşvereni ve işçiyi koruyan, enflasyon ile erimeyen, işverene vergi yükü oluşturmayan bir asgari ücret bekliyoruz” dedi.

Tüm Sporseverleri Zafer Koşumuza Bekliyoruz

Yeşilyurt Zafer Koşusu, 29 Ağustos’ta Beylerderesi Millet Bahçesinde Düzenlenecek.

Başkan Evren, Sicil Affını Bekliyoruz

Sicil Affının çıkması esnaf ve sanatkarlarımız için en önemli bir gelişme olmuş bankalarda da daha rahat kredi kullanılmasının önü açılmıştır.

Sadıkoğlu: Yeni ve Kapsamlı Destekler Bekliyoruz

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu, “Tam kapanma sürecinin en az zararla atlatılması için mevcut desteklerin devamıyla birlikte yeni ve kapsamlı destekler bekliyoruz. Oda olarak, tam kapanma sürecinde de üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

Sporseverlerimizi Doğa Harikası Bölgelerimize Bekliyoruz

Beylerderesi İle Çırmıhtı Arasında Sağlıklı Hayat İçin Yürüyüş Etkinliği Düzenlendi.

Keskin, Kira, Vergi Ve Faturalar İçin Hibe Desteği Müjdesi Bekliyoruz

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya  ESOB Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf sadece işyeri kiralarını değil,  evinin kirasını, evinin faturalarını da ödeyemiyor.

Çocuklarımızı Spor Okulumuza Bekliyoruz

 Yeşilyurt Belediyesinden Örnek Bir Proje...

Taraftarlarımızı Tarihi Maçımıza Bekliyoruz

Haydi Malatya Tarihi Maça… Ağrı 1970 Spor Maçı İçin Trabzon’a Otobüs Kaldırılacak

“Konferansımıza Tüm Hemşerilerimizi Bekliyoruz” 

‘Cemal Kaşıkçı Cinayetinin Karanlık Sırları-Diplomatik Vahşet’ Konferansı 5 Şubat’ta