Ayakkabı Haberleri

Ayakkabı Haberleri

Başkan Güder, Esnafların Sıkıntılarını Dinledi

‘Esnaf Gezisi ‘ programlarını sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ayakkabıcılar Çarşısı’nda bulunan esnaflarla buluştu. Ekonominin can damarı esnafların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Güder, ilçede hizmet veren tüm esnaflara büyük önem verdiklerini belirtti.

Ayakkabı Ayakkabıcıdan Alınır Kampanyası Başlatıldı

Malatya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Bülent Karakoç, “Ayakkabı ayakkabıcıdan alınır” adlı bir kampanya başlattıklarını açıkladı.

Çalık, Altay Kışlası’nda Yeni Bir Yerleşim Alanı Oluşacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Altay Kışlası’ndaki 2 bin dönümlük alanın Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne devrinin gerçekleştiğini ifade ederek, “Özsan ve Yeni Sanayi Siteleri, Keresteciler, Ayakkabıcılar, Mobilyacılar, Yapı Malzemecileri, Gıda Toptancıları, Oto Tamircileri, Demirciler, Depolama Alanları, Tekstil Atölyeleri ve Galerici Sitelerinin de içinde olabileceği Malatya’nın yeni bir yerleşim alanı oluşacak.

Yılın Ahisi Vefat etti

Yılın Ahisi Vefat etti Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) tarafından2009 yılında Yılın Ahisi seçilen Ayakkabıcı Hüseyin Toper 90 yaşında hayatını kaybetti. 

Milletvekili Çalık, Malatya Ayakkabı Üretim Üssü Olacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ayakkabı sektöründe yerli üretimi büyütmek, ihracatı artırmak, Malatya’yı ayakkabı üretim ve ihracat üssüne dönüştürmek için bir çok işadamının kentte yatırım yaparak yılda 600 bin çift ayakkabı ürettiğini söyledi.

Gürkan, “Şehirler, Çarşı ve Pazarları İle Birlikte Bir Anlam İfade Eder”

Başkan Gürkan, Kasap Pazarı Ve Ayakkabıcılar Çarşısı Esnafları İle Biraraya Geldi.

Kullanılmış Giysi Ve Ayakkabı Kumbaraları Yenilendi

Gürkan; “ Kullanılmış Giysi ve Ayakkabı Kumbaralarını şehirde uygun yerlere monte ediyoruz”

Battalgazi Belediyesi’nden Başarılı Öğrencilere Hediye

Battalgazi Belediyesi tarafından Akşemsettin İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin sportif başarılarından dolayı spor ayakkabısı ve eşofman hediye edildi.

Ayakkabıcılar Odası’nda Karakoç Güven Tazeledi

Malatya Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulunda mevcut başkan Bülent Karakoç, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Yazıhan’da Öğrencilere Eşofman ve Spor Ayakkabı Desteği

Yazıhan Belediyesi sosyal sorumluk projesi kapsamında Kuran Kursunda eğitim alan bin öğrenciye eşofman ve spor ayakkabı hediye etti.

Bakan Tüfenkci, Abdullah Amcanın Ayakkabısından Giyecek

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci 3. Eksposhoes Ayakkabı Saraciye Moda Fuarı’nının finalini hemşehrisi ile yaptı.

Tüfenkci: Et Fiyatlarının 50 Lirayı Aşacağı İddiaları Gerçeği Yansıtmıyor

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 3. İstanbul Ayakkabı Saraciye Fuarına katıldı. Stantları gezen Bakan Tüfenkci, katılımcılarla sohbet ederek sektör hakkında bilgi aldı.