Anlattı Haberleri

Anlattı Haberleri

Başkan Adayı Gezer, Cumhuriyet Örnek Köy’de Vatandaşlarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy’de vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı seçimlerde destek istedi.

Başkan Güder Yerinde Dönüşüm Projesiyle İlgili Muhtarlara Bilgilendirme Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 21 mahallede yerinde dönüşüm yapılacağının müjdesini vermesinin ardından dönüşüm yapılacak mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek projenin detaylarını anlattı.

Başkan Güder Gençlik ve Medeniyet Hareketi Üyeleriyle Buluştu

       Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Gençlik Ve Medeniyet Hareketi üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Güder 2019 yılından bu yana ilçeye kazandırılan yatırımları anlattı.

Çınar, İlçemizdeki Büyük Değişimde Kadınlarımız Ve Gençlerimizin Rolü Büyük

Başkan Çınar, Yeşilyurt’taki Yatırımları Ak Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanları Ve Yönetim Kurulu Üyelerine Anlattı

Başkan Çınarı, Muhtarlar ve Mahalle Temsilcilerle Bir Araya Geldi

Başkan Çınar, Yeşilyurt’ta ki Büyük Dönüşümü Mahalle Muhtarları İle Ak Parti Mahalle Temsilcilerine Anlattı.

Başkan Çınar, Yeşilyurt’u Planlı Yatırımlarla Geleceğe Hazırlıyoruz

Başkan Çınar, Yeşilyurt’u Geleceğe Taşıyan Dev Yatırımları Ak Parti İl Teşkilatı Ve Yeşilyurt İlçe Teşkilatına Anlattı.

Başkan Güder, Öğrencilere Tecrübelerini Aktardı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerin daveti üzerine Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle tecrübelerini paylaşan Başkan Güder, ilçeye yapılan gençlik yatırımlarını da gençlere anlattı.

Başkan Güder, Battalgazili Muhtarların Gününü Kutladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan Muhtarlar ve Dernek Başkanlarıyla bir araya geldi. Muhtarlık müessesesinin önemine vurgu yapan Başkan Güder, Hastane Cafe’de ağırladığı muhtarlara ilçede hayata geçen yatırımları da anlattı.

Başkan Güder, Gençlerin Çay Davetinde İlçedeki Gençlik Yatırımlarını Anlattı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu “Çay Bizden, Sohbet Sizden” gençlik buluşmalarına katıldı. Samimi ortamda gerçekleşen çay sohbetinde Başkan Güder, gençlerin sorularına cevap vererek, ilçede yapılan gençlik yatırımlarını anlattı.

Ağbaba Meclis’te Malatya’nın Çözülmeyen Sorunlarını Anlattı

Ağbaba: 1 Milyar Liraya Mal Olacak Dedikleri Adliyeye Bin Lira Ayırmışlar.

Ağbaba, Düşman Olsa Ülkenin İtibarıyla Bu Kadar Oynamaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulun’da yaptığı konuşmada emeklilerin durumunu anlattı, AKP’ye yakın isimlerin büyükelçi olarak atanmasına sert tepki gösterdi.

KOSGEB’in Hızlı Destek Programına Başvuru Nasıl Yapılır?

Malatya TSO Eğitim Akademisi’nde konuşan KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki, salgından etkilenen mikro ve küçük işletmelerin KOSGEB’in Hızlı Destek Programından nasıl faydalanacağını anlattı.

Milletvekili  Çalık, Malatya’nın Taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Anlattı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi(MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın yatırım ve projeleri ile ilgili talepleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a anlattı.

Başkan Çınar, İlçedeki Büyük Değişimi Meclis Üyelerine Anlattı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2019 ile 2021 yılları arasında Yeşilyurt’ta hayata geçen yatırımlar ve devam eden projeler hakkında Yeşilyurt Belediye Meclis Üyelerine detaylı bir sunum yaptı.

Başkan Güder, Tekstilkent Projesi’ni Anlattı

TRT GAP Diyarbakır Radyosu’nun canlı yayınına telefonla bağlanan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Çalışan ve Üreten Gençler Programı” çerçevesinde Battalgazi’ye kurulacak olan ‘Tekstilkent Projesi’ hakkında genel bilgiler verdi.

Kuraklık Yüzünden Ekmek Yapacak Buğdayı Bulamayacağız

Ağbaba, Kurumuş Kayısı Ve Ceviz Dallarıyla Mecliste Don Felaketini Anlattı.

Gürkan, MİAD Yönetimiyle Video Konferans Sistemiyle Bir Araya Geldi

Gürkan, Malatyalı İş Adamlarına Hizmet Ve Yatırımları Anlattı...

Başkan Güder, TRT GAP Radyosu’na Battalgazi'deki Yatırımları Anlattı

TRT GAP Diyarbakır Radyosu’nun canlı yayınına telefonla bağlanan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder...

Başkan Güder, TRT Gap Radyosu’nda “Birlikte Başaracağız” Projesini Anlattı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, TRT GAP Diyarbakır Radyosunun canlı yayınına telefonla bağlanarak, Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Birlikte Başaracağız’ projesi ve belediyenin çalışmalarını anlattı.

Gürkan: Hizmetlerimizi İstişare Ettik

Başkan Gürkan: Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkanları İle Bir Araya Geldik, İstişarelerde Bulunduk. Kendilerine Malatya’mızı Ve Hizmetlerimizi Anlattık.

Başkan Alpaslan, 15 Temmuz Ruhunu Anlattı

15 Temmuz Milli İdare Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Hain FETÖ terör örgütü 15 Temmuz işgal girişimini 35 uçak, 3 savaş gemisi, 37 helikopter, 74 tank, 246 zırhlı araç, 3992 hafif silah ve 8651 askeri personelle gerçekleştirmek istedi.

Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Erdem, Gelinen Süreci Anlattı

Malatya Ak Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem, gelinen süreci ve altı ayda yaptıklarını değerlendirdi.

Gürkan: Malatya Maske Üretiminde Lojistik Merkez Olacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, katıldığı bir televizyon programında korona virüsü ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları ve tedbirleri anlattı.

Başkan Güder: “Cumhurbaşkanımıza Battalgazi’deki Zararı Anlattım”

Milli Türk Talebe Birliği (MTBB) Genel Başkanı Emrah Karayel ve Malatya il yönetimini makamında ağırlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Yaşanan deprem sonrası ilimizi ziyaret eden Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Battalgazi’de yaşanan sorunları ve zararları anlattım” dedi.

İslam’ı Batı Anlayışına Göre Yorumlayamayız

Arslan, Malatya’da hakikat ve gerçeklik kavramlarını anlattı. “Müslümanların modernizmle uyuşması imkânsızdır”

Çalık, Doğanyol’a Yapılacak Projeleri Anlattı

Doğanyol ilçesi Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Milletvekili Çalık, Doğanyol ilçesine bir gençlik Merkezi kurulması için çalışmaların devam ettiğini belirterek, Kaymakamlığa devredilen binanın çok amaçlı bir gençlik merkezi olarak kullanılacağını ifade etti.

“İlk 5’e Hep Birlikte Çalışarak Girdik”

Başkan Çınar, Ödüle Layık Görülen Çevre Projelerini Muhtarlara Anlattı.

Ekinci, Mahalle Toplantılarında Projelerini Anlattı

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Hilaltepe, Dolamantepe ve İpek Caddesinde mahalle toplantısı gerçekleştirdi.

Güder: Battalgazi'mize Yeşil Alanları Kazandıracağız

Osman Güder, Projelerini Anlattı...