Esenlik Pratik  Yeni Bir Şubesini Daha Hizmete Açtı

Halkımıza pratik ve uygun fiyat için hizmet ağını günden güne genişleten Esenlik Pratiklerin bir başka şubesi daha  Hasanbey Caddesin'de açıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Halkımıza pratik ve uygun fiyat için hizmet ağını günden güne genişleten Esenlik Pratiklerin bir başka şubesi daha  Hasanbey Caddesin’de açıldı.

Pratik market olarak ilimizde şube açmaya devam edeceklerini bildiren Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; Biliyorsunuz Esenlik Süpermarketler Malatya’da önemli bir noktada ve gerçekten hizmetiyle anlayışıyla kalitesiyle bir marka olmakta.

 Yanısıra discount marketçilikte artık bir ihtiyaç olmaya başladı. Pratik marketler şubeleri açılması için  sürekli talepler iletilmekte. Yine hizmet noktası olarak önemsediğimiz Hasanbey Mahallesi’ne yedinci şubemizi açmış olduk. Belirlediğimiz önemli alanlara şube açmaya devam edeceğiz. Günden güne çoğalan bu tarz marketçilik uygulanma ve işletilme açısından daha elverişli. Esenlik olarak bu tarzı halkımıza benimsettik. Çalışmalarımız günden güne artarak devam edecektir. Mağazamızdaki bu canlılık ve ilgide zaten bu beğeninin bir göstergesi emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve ekibimize teşekkür ediyoruz allah hayırlı etsin’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN