Esenlik Haberleri

Esenlik Haberleri

Başkan Yardımcısı Dinç'den Ramazan Bayramı Mesajı

MHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Gazi Dinç, Mübarek Ramazan Bayramının Vatanımıza Milletimize Ve İslâm Âlemine Ve Tüm İsanlığa Sağlık Huzur Ve Esenlikler Getirmesi Dua'sı İletüm Malatyalı Hemşehrilerimin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun.

Başkan Gürkan, Esenlik Malatya'nın Markasıdır 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 20 yıldır atıl vaziyette duran ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya ekonomisine kazandırılan eski adıyla Yimpaş, yeni adıyla Malatya City AVM içerisinde açılışı gerçekleştirilen Esenlik Marketini ziyaret etti. 

Başkan Turan Karadağ, ( 2024 ) Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Heyecan ve onurla girdiğimiz Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ,yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyor ,sağlık başarı ve esenlikler diliyorum .

Büyükşehir'den Beton Santrali İçin Geri Sayım

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beton fiyatlarındaki fahiş fiyat artışlarını dizginleyecek ve piyasadaki beton fiyatlarını regüle edecek olan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik ve MESTON’aait beton santrallerinin 10 gün sonra üretime başlayacağını söyledi. 

Esenlik Süpermarketlerde 1000 Üründe İndirim Müjdesi

         Yüzde yüz Malatya Büyükşehir Belediyesi Şirketi olan Esenlik Şirketi yine örnek bir karara imza atarak Yıl sonuna kadar en az 1.000 üründe indirime giderek Maliyetine satışlarla Malatyalıların Bütçesine katkı sunmaya devam edeceklerini duyurdu.

Esenlik Şirketi 33. Yaşında

Başkan Zelyurt’dan 2023 Yılı Mesajı

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt; “Yeni yılın Ülkemize aziz milletimize tüm insanlığa ve siz değerli Doğanşehir’li hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini diliyorum”

Esenlik’ten Tarladan Sofralarınıza Gelen Lezzetler

 Kuruluşundan beri devamlı büyüyen ve güçlenen Malatya halkına Kaliteli ve hesaplı ürünleri taze olarak sunmak için mücadele eden Esenlik Şirketi Malatyalı üreticileri de unutmuyor.

Esenlik'ten 25. Kayısı Festivaline Özel İndirim Kampanyası

Esenlik Süpermarketlerde ve Sanal Markette 19 - 24 Temmuz Tarihleri Arasında Bir Çok Ürünü Tüketiciyle Buluşturmaya Devam Ediyor.

Belediye Başkanı Hakan Bay'dan Kurban Bayramı Mesajı

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay , Milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik eder,bayramın kardeşlik iklimini güçlendirerek tüm insanlığa barış,huzur ve esenlikler getirmesini dilerim.

Başkan İsa Özkan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan , Darende’li ve Malatya'lı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum.

Esenlik Süper Marketler Bayrama Hazır

Esenlik A.Ş Genel Müdürü Ata Ünlü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Süper Marketlerde hazırlıkların tamamlandığını belirterek yaklaşık 2 bin üründe özel indirimler yaparak Malatyalılara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Esenlik’ten 3 Yeni Market Daha

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik A.Ş, Marketlerine 3 yeni şube daha eklendi. Açılışta konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ‘Esenlik güvenin ve istikrarın adı, ucuz ve kaliteli malın halkla buluştuğu yerdir’ dedi.

Esenlik Süper Marketler, Market Ağına 3 Yeni Şube Daha Ekliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı iştiraklerden olan Esenlik, Zincir Marketler ağına 3 yeni şube daha ekleniyor.

Başkan Onur Güneş, Ramazan Bayramı Mübarek Olsun

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş , Tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Rabbim’den niyaz ederim . Sağlık , Huzur ve Esenlikle nice bayramlara inşallah. Bayramınız mübarek olsun.

Başkan Mehmet Kızıldaş, Bayramınız Kutlu Olsun

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Ramazan Bayramını En İçten Dileklerle Kutlar, Sağlık Mutluluk ve Esenlikler Dilerim.

Gürkan, Vatandaşlarımızın Mağdur Olmamaları İçin Gerekli Tedbirleri Aldık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Ayının girmesiyle birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı iştiraklerden olan Esenlik Marketlerinin Depolarında incelemelerde bulundu.

Esenlik'te Ramazan Ayı Boyunca İndirimler Devam Ediyor

Esenlik Süpermarketlerde ve Sanal Markette 28 Mart - 10 Nisan Tarihleri Arasında Ramazan Ayı Boyuncada Bir Çok Ürünü Tüketiciyle Buluşturmaya Devam Ediyor.

Esenlik % 7’lik KDV İndirimli Satışlarına Başladı

Esenlik Marketler %8’den %1 ‘e indirilen KDV oranlarını, (%7 lik KDV indirimi) 14 Şubat 2022 (pazartesi) tarihi itibari ile indirimli satışlarına başladı.

Esenlik Marketlerinde 320 Kalem Üründe İndirimler Başladı

Gürkan: Esenlik Marketlerinin Amacı Malatya’da Fiyat İstikrarını Sağlamaktır.

Esenlik Marketlerinde Dev İndirim

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Anonim Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü, 27 Aralık Salı gününden itibaren 320 üründe yeni bir indirim kampanyası başlatacaklarını söyledi.

ESENLİK 'TE BİR İLK...

ARGUVAN 'IN BEREKETLİ TOPRAKLARINDA YERLİ DOĞAL ÜRÜNLERİ ESENLİK 'TE TÜKETİCİ İLE BULUŞACAK...

Esenlik Genel Müdürü Ünlü, Süper Marketleri Halkın Öz Malı ve Marketleridir

Malatyalılar Kendi Markaları Esenlik'e Sahip Çıkmalı, Esenlik Genel Müdürü Ata Ünlü, Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Süpermarketleri halkın öz malı ve marketleridir. Bütün Malatyalı hemşehrilerimizden bu değere sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.