MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya KOM'undan Kaçakçılara Geçit Yok

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonuç verdi.

Çınar, Altın Parkımız, Sosyal Yaşam Projelerine Örnek Gösterilecek

Yeşilyurt Belediyesi Tecde Altın Park, Muhteşem Görüntüsüyle Hizmete Girdi 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Malatya’da

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya ziyarette bulundu. 

Hulusi Porgalı'dan Uyarılar

Malatya'daki hemen hemen bütün transferlerde hırsızlık var. Çünkü bütün transferlerde Murat Ardiclik ve Ersin Güreler ikilisi vardı.

Sadıkoğlu, Deprem Kredisinin Kapsamının Genişletilmesi Talebinde Bulundu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile KOSGEB Başkanlığı’ndan KOSGEB Acil Destek Kredisi’nin kapsamının genişletilmesi, geri ödemesiz sürenin uzatılması ve destek miktarının artırılarak sektör ayrımı yapılmaması talebinde bulundu.

İyi Parti'den Demiryolları Haftası Ziyareti

İyi Parti yöneticileri Demiryolları haftası münasebetiyle Demiryolları 5.Bölge Müdürü Alisiydi Felek'i makamında ziyaret ettiler.

Malatya'mıza Modern Bir Şekilde Hizmet Verecek Yeni İtfaiye Binası

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 306. yıl dönümü dolayısıyla itfaiye personellerine yönelik olarak Covid - 19 çerçevesinde bir konser programı düzenlendi.

Covid-19 Pandemisi Ve Aşı Süreci İçin Güncel Yaklaşımlar Konulu E-Panel Yapıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından  “Covid-19 Pandemisi ve Aşı Süreci İçin Güncel Yaklaşımlar” konulu e-panel düzenlendi.

Başkan Güder’den 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Gürkan, Malatya’ya Karşı Sorumluluklarımızın Bilincindeyiz

Bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan Yeşilyurt’a Müjde

 “Yeşiltepe İle Tren Garı Arasında Ki Raylar Yer Altına Alınıyor”

Bakan Karaismailoğlu Malatya’da İncelemelerde Bulundu

Malatya Valiliği ziyaretinin ardından Malatya Büyükşehir Belediyesine geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, burada Başkan Selahattin Gürkan'dan brifing aldı.

Yıldırım’dan Açıklama, Oğlan Sizin Kız Sizin Değil mi?

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi arasında meydana gelen bilbord sökme tartışması hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Sadıkoğlu, Yeni Ekonomi Programını Değerlendirdi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ve 2021-2022-2023 yıllarını kapsayan yeni ekonomi programı değerlendirdi.

Toplam 18593 haber.