Hulusi Porgalı'dan Uyarılar

Malatya'daki hemen hemen bütün transferlerde hırsızlık var. Çünkü bütün transferlerde Murat Ardiclik ve Ersin Güreler ikilisi vardı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 

Malatya'nın sevilen iş adamlarından, siyasetçi ve akabinde Malatya Spor'da yöneticilik yapmış Hulusi Porgalı, YMS'de bazı sorunların üstüne parmak basarak dikkat edilmesi gerektiğini savundu. Özellikle bütün tarnsferlerde hırsızlık olduğunu savunan Porgalı, "Malatya’daki hemen hemen bütün transferlerde hırsızlık var. Çünkü bütün transferlerde Murat Ardiclik ve Ersin Güreler ikilisi vardı." dedi.

Porgalı, "Malatya’daki hemen hemen butun transferlerde hirsizlik var cunku butun transferlerde Murat Ardiclik ve Ersin Güreler ikilisi vardi.

Oyunculara imza parasi yazip ellerinden aldilar, oyuncular paralarini almadan komisyonlari aldilar.

Ancak ozellikle Remi Walter (900.000 € maaşı baska takimlarla 600.000 €’ya anlasiyordu, Issiar Dia (900.000 € maasi), Fabien Farnolle (550.000 € maasi), Moryke Fofana (850.000 € maasi), Issam Chebake (600.000 € maasi) iyi irdelenmeli. Ve en onemlisi Danijel Aleksic satisi cok cok cok iyi arastirilmali. Cunku sonraki satistan pay oldugu icin Arap takiminindan parayi illegal bir sekilde aldilar, tahmini olarak 2.000.000 €. Eger bu para kulubun kasasina girmediyse onun hesabi kesinlike sorulmalı.

Bifouma hakkındada 2800milyon euro'ya satıldığı fakat kulüp kasasına 2 milyon euronun girdiği, 800 bin eronun ise menejerlere ödendiği açıklanmakta. Dünaynın hiç bir yerinde menejerlere yüzde 1 den fazla para ödenmez. Fifa menejerleri dahi yüzden 1 oranında çalışmakta..

Bu sene, Gelen arjantinli kaleci Guido Herrera ve Orta saha Zuqui Malatyaspor a çok yakın Arjantinli bir menajer tarafından getirildi. İkisininde kulübüne 500 er bin euro kiralama ücreti verildiği söyleniyor. Lukoki ye ocak ayında imza atıldı 700 ya da 800 bin euro yıllık verildi. Hiç etmeyecek bir oyuncu. Christian Cueva alındı kilolu 3 maç oldu 0 gol 0 asist bu adam 10 numara pozisyonunda oynuyor birde. Adem Büyük e 7 milyon Tl gibi bir rakam verildi.

Yoksa Galatasarayda ki alacaklarını neden bıraksın? Hangi futbolcu hak edişini bırakır? Yedek kaleci Eray İşçan alındı 3 senedir doğru düzgün bir tane maçı yok. Sonuç olarak kadro planlaması tamamıyla yanlış yapıldı bu sene için gelen yabancıların çoğu iyi oyuncu değil normalde bir oyuncuyu malatyaspor a getirmek için birazcık fazla para verebilirsin normal ancak bunlar fazlasını verdiler. Benjamin Tetteh iyi bir forvet 500 bin kiralama 600 bin euro maaş verildi 3 maçtır yok. Acaba ne sıkıntısı var? Bir mutsuzluk belli buda herkese yansıyor. İfadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN