MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MTÜ Öğrenci Yaşam Merkezi Hizmete Girdi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Battalgazi Yerleşkesindeki 24 Ocak depreminde hasar gören askeri hangar modernize edilerek Öğrenci Yaşam Merkezine dönüştürüldü.

Yüz Yüze Eğitime Başlayan Öğrencilere Moral Ziyareti

Başkan Güder: “Her Daim Öğrencilerimizin Yanındayız”

Gürkan, Eğitimcilerimiz Bizler İçin Çok Değerlidir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Köy Enstitüsünden yıllar önce mezun olan ve yıllarca eğitim camiasına hizmet verdikten sonra emekli olan öğretmenlerle bir araya geldi.

Büyükşehirden Çocuklara İki Yeni Kitap Daha

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından kültür yayınları arasına iki yeni eser daha kazandırıldı.

“Bir Tablet Bağışla Eğitimin Kalbine Dokun”

Yeşilyurt’ta İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Tablet Bağışı Kampanyası

Başkan Güder, Başarının Anahtarı Daima Hizmet, Daima Millet

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hatunsuyu Mahallesinde yapımı tamamlanan Çocuk Parkı ile Gençlik Yatırımları kapsamında yapılacak olan Basketbol sahası ve oyun alanlarında incelemelerde bulundu.

Rektör Karabulut’tan Hayırsever İşadamı Akyüz İçin Taziye Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi  (MTÜ) Rektörü Prof. Dr.  Aysun Bay Karabulut,  üniversitenin Battalgazi Kampüsüne Hekimhan’daki Osmanlı eseri Köprülü Mehmet Paşa Camii’nin aynı mimari ve yapısal özelliklerini taşıyan cami yaptıran hayırsever insan Ali Akyüz’ün vefatı nedeniyle  taziye mesajı yayınladı.

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 02.10.2020 Cuma günü 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 23. 27. ve 72. maddeleri uyarınca Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuyu görüşerek karara bağlamıştır.

Ağbaba, Monilya Kayısı Yaktı, Akp Üreticiyi Ortada Bıraktı

Ağbaba; “Objektif Ve Kapsamlı Tespit Yapılsın, Tüm Üreticilerin Zararı Karşılansın”

Çelikhan’dan Battalgazi’ye 'Kardeş Belediye' Ziyareti

Adıyaman Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, beraberindeki heyet ile birlikte Kardeş Belediyeleri olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Gürkan, Halep Ve Emeksiz Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Gönüllere dokunduğumuzu hemşerilerimizin yüzlerinde ve söylemlerinde görebiliyorum. Hekimhanlı bir hemşerimizin asfaltlama çalışmasından dolayı bizlere yaptığı teşekkür aslında çalışmalarımızın göstergesidir.”

Yasa Dışı Kenevir Ekimi Operasyonu

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca “Yasa Dışı Kenevir Ekimine” yönelik yapılan operasyon.

Başkan Dişkaya’dan Ermenistan’a Sert Tepki

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya’dan Ermenistan’ın, Azerbaycan’da Sivilleri Hedef Alan Saldırılarına Tepki Geldi.

Toplam 18593 haber.