Büyükşehirden Çocuklara İki Yeni Kitap Daha

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından kültür yayınları arasına iki yeni eser daha kazandırıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyükşehir Belediyesi Malatya Sanat Merkezi (MABESEM) öğretmenlerinden Sevilay Güvercin ‘Malatya’yı Geziyoruz’, Şükran Tatar ‘Şehrim Renklerim’ isimli boyama kitapları hazırladılar.

Nalçacı: Kültürel yayınlarımıza iki yeni eser daha kazandırdık

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Nalçacı, “Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Yayınlar Şube Müdürlüğü olarak çıkarmış olduğumuz yayınlara iki eser daha eklemiş bulunmaktayız. Özellikle dünyamızı çepeçevre kuşatan pandemi süreci çerçevesinde çocuklarımızın evde kalması göz önünde bulundurularak Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi (MABESEM) öğretmenlerimiz tarafından ‘Şehrim Renklerim’, ‘Malatya’yı Geziyoruz’ isimli iki boyama kitabımız çıktı. Bu boyama kitapları ile birlikte amacımız ev ortamında bulunan çocuklarımıza şehrin kültürel yapısının tanıtımını sağlamaktır. Bu anlamda bizlere her zaman desteklerini veren Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Güvercin: Malatya’nın tarihi ve kültürel yapısını çocuklar boyayacak

Malatya’yı Geziyoruz kitabının çizeri Sevilay Güvercin, ‘Malatya’yı Geziyoruz’ boyama kitabındaki temel amacımız Malatya’nın tarihi ve kültürel yapısını çocuklarımızın boyayarak duygu ve düşüncelerini yansıtmalarını sağlamaktır. Ayrıca, boyama kitabının sonunda çocukların eğlenerek çözebilecekleri bulmacalara yer verildi. Kitabın basılmasında desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a, Kültür Daire Başkanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Tatar: Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürler ediyorum

Şehrim Renklerim kitabının çizeri Şükran Tatar ise, “Pandemi süreci boyunca evde kalma zamanını daha iyi değerlendirmeleri adına çocuklarımızın hem kentin tarihi hem de kültürel dokusunu ayrıca huzur evleri, barınaklar ve bizim değerler eğitimi dediğimiz başlıklar altında anlayabilecekleri şekilde pedagojik formasyona uygun tasarladığımız boyama kitabını çocuklarımıza sunuyoruz. Bizlere her daim yapmış olduğumuz kültürel çalışmalarda destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN