MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Baruş, Çalışmayı ve Hayal Kurmayı Kesinlikle Bırakmayın

TEKNOFEST 2020 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde Sabit Kanat Uçuşunda Türkiye birincisi olan Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ebabil Takımı ile ‘Huma’ isimli uçan arabayla ikinciliği elden  Selahattin Eyyubi Fen ve Sosyal Bilimler İmam Hatip Lisesi ‘Anatolia’ takımı öğrencilerinden oluşan proje ekibini Vali Aydın Baruş makamında kabul etti.

Milletvekili Tüfenkçi İle Belediye Başkanı Çınar, Şahnahan’daki Köprü İnşaatını İnceledi

“Alternatif Köprü İle Beylerderesi’nde Ki Trafik Akışı Rahatlayacak”

Mahalle Gezileri Devam Ediyor

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal kesimde de mahallelerde incelemelerde bulunuyor.

Başkan Yavuzkurt’dan, Milli Eğitim Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Basın Yayın Birliği (Abyb) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Battal Kanbay’ ı makamında ziyaret etti

Battalgazi Parklar Temiz ve Bakımlı

Battalgazi Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı ilçe genelinde bulunan parklarda çocukların sağlıklı koşullarda oynayabilmeleri için dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

Millet Bahçesi 15 Kasım’a Kadar Tamamlanarak Hizmete Girecek

Gürkan: Milletin Bahçesi Olacak

Başkan Alpaslan, Sağlık Çalışanlarımızı Destekliyoruz

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Tarafından, Sağlıkta Şiddete Hayır Ve Sağlık Çalışanlara Destek İçin Karanfil Ve Gül Dağıttılar.

Yeni Malatyaspor Muhteşem Dönüş Yaptı 1 – 0

Süper Lig'in 4. haftasında Yeni Malatyaspor, evinde ağırladığı Antalyaspor'u yeni transferi Benjamin Tetteh'in golüyle 1-0 mağlup etti.

Malatya Narkotik'in Başarısı Devam Ediyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik 04.10.2020 günü yapılan çalışma sonucu;

Başkan Altunkaya, Parkmetre Uygulamasi Kaldirilmalidir

Büyük Birlik Partisi  Yeşilyurt Merkez ilçe Başkanı Ercan Altunkaya, Parkmetre uygulamasının bir an evvel kaldırılması gerektiğini savundu.

Başkan Yıldırım, Camiler ve Din Görevlileri Haftası Mesajı

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Camiiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle bir basın açıklaması yayınladı.

Tıp Fakültesi’nin İlk Dersine Rektör Karabulut Verdi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi, 82 öğrenci ve 44 akademisyen kadrosu ile eğitim, araştırma ve uygulama faaliyetlerine başlarken, ilk derse Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut katıldı.

İstismarcılar yine devrede!

Hemen her fırsatta Şehit, Gazilerimizi ve Ailelerini kullanarak maddi çıkar amacı güden şahsiyetsizler yine devrede...

Toplam 18593 haber.