Başkan Alpaslan, Sağlık Çalışanlarımızı Destekliyoruz

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Tarafından, Sağlıkta Şiddete Hayır Ve Sağlık Çalışanlara Destek İçin Karanfil Ve Gül Dağıttılar.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları başkanları ve üyeleriyle birlikte, Turgut Özal Üniversitesi Malatya Eğitim ve Araştırma hastanesinde görev yapan sağlık çalışanları unutmadılar destek için ziyaretlerde bulundular karanfil ve gül verdiler.

Ayşe Alpaslan, Tüm dünyada ve Ülkemiz dahil olmak üzere koronavirüsü Karşı etkin mücadeleler devam etmektedir dedi. Bu virüste Ülkemiz daha başarılı olmuştur. Dünyaya baktığımızda nerdeyse sağlıklı ilgili tüm çalışmalarından sınıfta kalmıştır. Ama bizim Ülkede sağlık alanından dünyada birinci sırayı almış ve başarılı olmuştur. Ülkemizdeki bu sağlık çalışmasının başarılı olması tüm dünyada konuşmaya başlamıştır.

Koronavirüs nedeniyle sağlık çalışanlarımız ön saflarda yer alarak görevlerini başarılı bir şekilde başarmışlardır. Bizler 15 Temmuz Milli İrade Ocakları olarak genel merkezimiz ve yine İllerde bulunan şubelerimiz her zaman sağlık çalışanların yanında olmuştur ve bundan sonrada yanlarında olacaklarını dile getiren Kadın kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Ülke olarak hep sağlık çalışan kardeşlerimizin yanında olduk dedi.

Başkan Alpaslan,  Bakıyoruz zaman zaman sağlık çalışanlarına yönelik yapılan saldırıları hep birlikte görmekteyiz. Buda bizleri derinden üzmektedir. Geçtiğimiz günlerde sağlıkçılara yönelik yaşanan şiddeti kınıyoruz. Bizlerde sağlık çalışanlara destek için bu gün Turgut Özal Üniversitesi Malatya Eğitim ve Araştırma hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarına karanfil ve gül vererek, virüsle mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler vatandaşlar olarak tüm sağlığımızın önce Allaha ve sağlık çalışanların elinde olduğunu unutmamalıyız. İşte bir örnek bu yıl dünyada ve Ülkemizde yaşanan koronavirüs nedeniyle sağlık çalışanların gece gündüzü olmadan çalışmalarına devam etmişlerdir.

Coronavirüs döneminden Ülke olarak zor bir süreçte geçiyoruz. Bizler Ülke olarak birlik içinde olursak mutlaka bu Covid-19 pandemi sürecinden kurtuluruz. Sağlık çalışanlarımızı bir kez daha alkışlıyor her daim hatırlamak ve hatırlatmak istiyoruz." dedi. Başkan Alpaslan, Bizler 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Merkez olarak her zaman sağlık çalışanların yanında olacağız dedi.

 

 

Ayşe ALPASLAN

 15 Temmuz Milli İrade Ocakları

Kadın Kolları Genel Başkanı8

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN