MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya’nın Her Köşesi Asfalt Olacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Dairesi tarafından Kuyulu Mahallesi’nde asfalt çalışmaları tamamlandı.

AK Partili Çalık, CHP Genel Başkanı Muhalefet Yapmak İçin Yalan Siyaset Üretiyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Dış politikada göstermiş olduğumuz strateji ve dik duruş bizim için çok büyük bir onurdur.

Yeşilyurt Belediyesi, Yeşil Alanlara ve Parklara Önem Veriyor

Yeşilyurt Belediyesi, Görgü Mahallesine Yeni Nesil Çocuk Oyun Grupları Yerleştirdi, “Yeni Yaşam Alanlarımız Kent Estetiğine Farklılık Kazandırıyor”

Yeşil Topsöğüt Konutlarının Temeli Atıldı 

“Yeşil Topsöğüt Konutları, Yatay Mimariye Örnek Gösterilecek Değerli Bir Yatırımdır”

AK Parti Heyetinden Yazıhan’a Çıkarma Yaptı

Başkan Koca: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız 25 Ekim’de Malatya’mıza geliyor”

Vali Baruş, Pütürge’de 313 Afet Konutu ve 250 Kentsel Dönüşüm Konutu Yapılacak

Vali Aydın Baruş, 24    Ocak’ta yaşanan depremin ardından yapımı devam eden deprem konutlarını incelemek üzere Pütürge İlçesini ziyaret etti.

AK Partili Çalık, Kılıçdaroğlu’nun Gaf Karnesi Bol Sıfırlıdır

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Sayın Kılıçdaroğlu'nun gaflarını saymakla bitiremeyiz.

Malatya Narkotik Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik yapılan çalışma sonucu aşağıya çıkartılmıştır.

Başkan Koca, Cumhurbaşkanımızın Elini Güçlü Tutmamız Lazım

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, “Hem ilçe hem il hem de ülke olarak kalkınmamızı sürdürebilmemiz için cumhurbaşkanımızın elini güçlü tutmamız lazım.

Başkan Alpaslan, Biz Büyük Bir Aileyiz

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler her zaman şehit alilerimizin yanında olduk ve yine gazilerimizi unutmadan ziyaretlerimiz devam etmektedir dedi.

Yeşilyurt’u 2023’e Taşıyacak Kadro Açıklandı

Ak Parti’nin Türkiye genelinde devam eden il ve İlçe kongreleri Malatya ilimizde de ilçe kongrelerinin yapılması ile tamamlandı.

Vali Baruş, Vatandaşlarımızı Tedbirli Olmaya Davet Ediyorum

Koronavirüs salgınının daha fazla yayılmasını engellemek, vatandaşlarımızı salgından korumak amacıyla alınan önlem ve tedbirlere riayet edilip edilmediğini kontrol etmek amacıyla Korona virüs (Covid-19) denetimlerine katılan Vali Aydın Baruş, Milli Egemenlik caddesindeki esnaf ve vatandaşları maske, hijyen ve mesafe konularında uyardı.

Akgüneş,  Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu

Ülke gündeminden düşmeyen çocuk istismarı ve ihmali konusunda Malatya İyi parti kadın kolları başkan yardımcısı Hilal Akgüneş gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Toplam 18593 haber.