Başkan Alpaslan, Biz Büyük Bir Aileyiz

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler her zaman şehit alilerimizin yanında olduk ve yine gazilerimizi unutmadan ziyaretlerimiz devam etmektedir dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Ayşe Alpaslan, Üç yıldır bizler ekip olarak görevimize en iyi şekilde devam ediyoruz. Bizler ocak olarak hep birlik içinde olduk. 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanımız Bilal Uludağ, Bizlere kadın kollarımıza hep başarılı bir şekilde yapmış olduğumuz çalışmalarda destek olmuştur. Başkan Alpaslan, Genel Başkanımız Bilal Uludağ’ın bu desteklerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Alpaslan, Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ve her çalışmamızda yanımızda olan ve bizleri yalnız bırakmayan, kadın kolları teşkilatıma göstermiş oldukları hassasiyet ve özverili davranışlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Malatya İl Başkanı Serkan Aybar, yine Gençlik Kolları Genel Başkanı Serkan Can Özbey’e şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Ocağımıza çok önemli katkıları olmuştur ve emekleri çoktur. Allah razı olsun hepsinden.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler ocak olarak üç yıldır başarılı bir şekilde görevlerini başarılı bir şekilde yerine getiren ve büyük emeklerinin olduğu bu günlerde ise üçüncü yılın dolması nedeniyle 15 Temmuz ocağının kuruluşundan bugüne kadar gece gündüz demeden büyük emeklerinin olduğu Sayın Genel Başkanımız Bilal Uludağ, büyük emekleri olmuştur, Kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Bizler ocak olarak çok önemli çalımalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Genel merkez olarak tüm çalışmalarımızı bitirip ve tüm İllerde şube açmaya devam ediyoruz. Şu anda bazı İllerde şubelerimizi kurduk ve hala bu çalışmalarımız devam ediyor. Bizler bu yola çıkarken ben demedik ve bizler dedik yola çıktık azim ve bir heyecanla çalışıyoruz. Bizde birlik ve beraberlik vardır. Bu birlikte bizleri her zaman doğru yola götürüyor.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler kadın kolları olarak çalışmalarımızı aralıksız devam ediyoruz. Bizim güçlü bir yönetimimiz var. Bizler burada bir aileyiz. Bizler gönüllü olarak birlik içinde olarak karşılığında hiçbir şey beklemeden çalışıyoruz. Bizler teşkilat mantığı ile değil aile mantığıyla bir araya geliyoruz ve teşkilâtımızı yönetiyoruz. Kadın Kolları teşkilatıma bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikten kuvvet doğar diyerek hep beraber el ele yürek dolusu sevgi anlayışıyla çalışıyoruz. Bizler ocak olarak üçüncü yılımızı doldurarak şahsım olarak tüm teşkilâtımın başarılarından dolayı kendilerine plaket takdim ederek çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Bizler ekip ve teşkilat olarak birlik içinde olduk ve Allah’ın izniyle bu çalışmalarımız birlik içinde devam edecektir.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Teşkilatımız gece gündüz demeden başarılı bir şekilde çalışmıştır ve hala çalışmaya devam ediyor. Bu başarılı çalışmalarından dolayı başta Genel Başkanımız Sayın Bilal Uludağ, Olmak üzere, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Malatya İl Başkanı Serkan Aybar, yine Gençlik Kolları Genel Başkanı Serkan Can Özbey’e Kadın Kolları Genel Başkan Vekilim Mukaddes Taştan, Teşkilat Üyelerim Fatma Cömertler, Aysel Hanay, Seher Nas Aşkar, Hatice Karaosman, Demet Karaosman, Türkan Taştan, Naide Barut, Gülistan Karaçay, Zeynep Taştan, Zeynep Çelik, Nadire Tunga, Yıldız Güder’e şahsım ve tüm teşkilâtım adına teşekkür eder başarılarının devamını yüce rabbimden niyaz ederim dedi. Bu başarı tüm teşkilatımızın bir başarısıdır. Allah hepsinden razı olsun.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN