MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan, Malatya Genelinde Hizmetlerimiz Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile birlikte Hatunsuyu Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

Keskin, Esnafımızın Atılan Her Adımdan Mutlaka Görüşü ve Bilgisi Olacak

Sanayi Sitesinde yapılacak olan yeni sanayi sitesi konusunda düzenlenen istişare toplantısında konuşan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, önceliğin kayıtlı esnafın olduğunu belirterek, “Esnafın bilgisi ve onayı olmadan hiçbir şey yapılmayacak, adım atılmayacak” dedi.

Hayvanat Bahçesi 78 Türden 1250 Hayvana Ev Sahipliği Yapıyor

Covid 19 salgını sonrası alınan kısıtlama tedbirleri ile birlikte vatandaşların ziyaretine geçici süreliğine kapatılan Orduzu bölgesinde bulunan Hayvanat Bahçesi kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte yeniden vatandaşların ziyaretine açıldı.

Başkan Gözükara'dan Osman Gönültaş’a Başarı Plaketi

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Gazi Mustafa Gözükara, Derneği Malatya Şubesi Başkanı Şehitlik mertebesine ulaşmış kahraman vatan evlatlarımızı karşı yapılacak en anlamlı teşekkür, bizlere emanet ettiği Ülkemize, Milletimize ve Bayrağımıza en iyi şekilde sahip çıkmakla olacaktır.

Yeşilyurt Tekstil Kenti Dokumacılığın Merkezidir

Mahmut Çalık&Ahmet Çalık Tekstil Müzesi, Halı Dokuma Kursuna Ev Sahipliği Yapıyor.

Alıcı Ailesinin Acı Günü

Yeşilyurt Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği Yönetimini Ağırlayacak

Büyükşehir, İl Ve İlçe Belediye Başkanlarımızı En Güzel Şekilde Misafir Edeceğiz.

Tarihi Yeşilyurt Konakları Kapılarını Misafirlerine Açmaya Hazırlanıyor

“24 Ve 25 Haziran’daki Etkinliklerimize Tüm Halkımızı Davet Ediyoruz”

Önderli İmam Hatip Öğrencileri Proje Finalini Battalgazi’de Yaptı

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin hayata geçirdiği “Türkiye’nin Önderleri” Projesi kapsamında Malatya’da eğitim ve öğrenim gören 75 imam hatipli öğrenci, proje finalini Battalgazi ilçesinde düzenlenen gezi ile noktaladı.

Malatya’nın Yöresel Lezzetleri Tanıtılacak

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 28,29,30 Haziran’da İstanbul’da düzenlenecek Gastronomi Fuarına katılarak, AB Coğrafi İşaretli Malatya Kayısısı başta olmak üzere Malatya’nın yöresel lezzetlerinin tanıtımını yapacaklarını söyledi.

Keskin, Üreten Ve Girişimci Kadınların Yanındayız

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin,  girişimci kadın Kooperatiflerini ziyaret ederek, esnaf camiası olarak girişimci kadınların her zaman yanında olduklarını belirterek, “Dünyanın ilk kadın teşkilatını Anadolu’da kurmuş olan bir camia olarak kadınlarımızın ekonominin her alanında olmasını arzu ediyoruz.” dedi.

Büyükşehir’den Üniversite Adaylarına Moral-Motivasyon Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite sınavına girecek olan öğrencilerin motivasyonlarını yükseltmek amacıyla Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.  

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı olan Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Vefa Konağı’nda Babalar Günü Kutlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi üyeleri tarafından Babalar Günü münasebetiyle Büyükşehir Belediyesi Vefa Konağı’nda bir program düzenlendi.

Toplam 18580 haber.