MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yemeği Düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz onuruna bir yemek verildi.

15 Temmuz Şehitleri Ve Gazileri Unutulmadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 5’inci yıl dönümünde, 15 Temmuz Şehitleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da unutulmadı.

Başkan Güder Ve Kaymakam Duran’dan Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 15 Temmuz darbe girişiminde gazi olan Malatyalı Ramazan Kaya ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Ramazan Sarıkaya’nın emaneti olan ailesini evinde ziyaret ederek, onlara destek oldu.

Veli Ağbaba, 15 Temmuz’u Bu Ülkeye AKP-FETÖ Ortaklığı Yaşattı

Gülen’in Türkiye’ye İadesini En Çok Akp İstemiyor!, Akp 15 Temmuz’dan Ders Almadı, Devlet Tarikatlara Pay Edilmiş Durumda!

Başkan Çınar’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 15 Temmuz Türk Milleti’nin canıyla, kanıyla yazdığı kutlu bir destandır. O gece hainler kaybetti, Milli İrade ve Milletimiz kazandı.” dedi.

Vali Baruş’dan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Mesajı

Aziz Milletimiz, asırlardır bağımsızlığına ve hürriyetine kast etme emelleri taşıyan sömürgeci güçler ile onların işbirlikçilerinin kurduğu şer ittifakının her türlü oyununa karşı verdiği ölüm kalım mücadelesinde her daim muvaffakiyetle ve alnının yüz akıyla çıkmış büyük bir millettir.

Fendoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şöyle dedi.

Esnaf Camiasından Sağlık Müdürüne  “Pandemi Teşekkürü” Ziyareti

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Oda başkanları ile birlikte Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli’yi ziyaret ederek, pandemi sürecindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Muhsin Yazıcıoğlu Suikasti Aydınlatılabilmiş Olsaydı 15 Temmuz Yaşanmazdı

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi (MDK) Ercan Altunkaya 15 Temmuz Hain darbe girişimi ile ilgili olarak çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Gürkan, Milletimiz Cumhurbaşkanına Ve Devletine Sahip Çıkmıştır

15 Temmuz 2016 yılında FETÖ terör örgütünün gerçekleştirmek istediği darbe girişiminin 5’inci yılında Malatya’da da çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 2 gün sürecek olan etkinliklerin ilk gününde 15 Temmuz Millet Meydanında anı defteri, karma resim ve fotoğraf sergisi açıldı.

Başkan Güder’den 15 Temmuz Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “Darbelerin ezanı değil, ezanların darbeyi susturduğu 15 Temmuz gecesi aziz milletimiz, tarife muhtaç olmayan bir kahramanlık destanı yazmıştır” dedi.

Başkan Çınar, Down Sendromlu Çocukları Ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Çınar, Down Sendromlu Çocukları Ve Ailelerini Tarihi Yeşilyurt Konaklarında Ağırladı.

AK Partili Tüfenkci’den 15 Temmuz Mesajı

- “Bizlere düşen o geceyi unutmamak ve unutturmamaktır” 

Ağbaba Tütün Üreticilerinin Sesi Oldu

Tütünü Savunmak Yerlilik Ve Millîliğin Turnusol Kâğıdıdır.

Başkan Altındağ’dan 15 Temmuz Mesajı

Adalet Partisi (AP) Malatya il Başkanı İbrahim Altındağ, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Toplam 18580 haber.