MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MHP Doğanyol İlçe Teşkilatı’nda Bayrak Değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Doğanyol İlçe Teşkilatı’nda bayrak değişimi yaşandı ve Eski İlçe Başkanı Şaban Tepe’nin yerine Mehmet Kurt atandı.

MASKİ, 24 Adet Yeni İçmesuyu Deposu Yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Uçkan, Malatya Taş Ocaklarının Hukuka Aykırı

Malatya Taş Ocaklarının Hukuka Aykırı İşletilmesine İlişkin Basın Açıklaması.

Aydınlatılan Kayısı Hırsızlığı Olayları

Malatya ili Akçadağ ve Yeşilyurt İlçeleri (4) Şahıs, 2.451 kg. kuru kayısı, 4 adet kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kelebek çakı, 1 adet hançer.

Kuluncak Karaçayır Göleti Sulaması

Malatya Kuluncak Karaçayır Göleti Sulaması İnşaatı işine ait sözleşme, 06.08.2021 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut DÜNDAR ile yüklenici Sabırlılar İnşaat Müteahhitlik Taşımacılık ve Tic. Ltd. Şti. arasında imzalandı.

Battalgazi Belediyesi’nin Konuğu Yazar Aslanhan, Malatyalı Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediyesi tarafından YKS tercihlerinde bulunacak öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlenen ‘Rehberlik ve Motivasyon’ semineri programına konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan, Malatyalı öğrenci ve aileleriyle buluştu.

Malatya’da Dolandırıcılık ve Hırsızlık Olayı

Dolandırıcılık-Açıktan Hırsızlık-Güveni Kötüye Kullanma - Suç Eşyasını Satın Almak- İş Yerinden Hırsızlık

Ağbaba, Kozluk Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Ağbaba: Yeşilyurt’taki Sulama Kanalı Islah Edilmeli, Sel Nedeniyle Zararlar Karşılanmalı.

Başkan Çınar, Projelerimiz Kent Estetiğine Farklı Bir Güzellik Katıyor

Başkan Çınar, Malatya Mimarlar Odası Yönetimini Lezzet Caddesinde Ağırladı.

Kurumlar Arası Futbol ve Voleybol Turnuvası Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla merhum Gazeteciler Akif Çelik ve Salih Demir anısına futbol ve voleybol turnuvası düzenleniyor.

FIRAT EDAŞ’tan Battalgazi’ye Yatırım

2021 yılı yatırım çalışmaları Malatya’da kesintisiz devam ediyor

DEVA Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığından MOTAŞ’A Tepki

DEVA Partisi, özgürlük, eşitlik ve adalet temelleri üzerine kurulu bir demokrasi anlayışının savunucusu, genel ve yerel problemlerin tespiti için analizler yapan ve çözüm önerileri sunan bir partidir.

Battalgazi Belediyesi Personellerine Farkındalık Semineri

İçişleri Bakanlığı tarafından, 2021 yılının Türkiye'de Afet Eğitimi Yılı ilan edilmesi dolayısıyla, Battalgazi Belediyesi ve Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü işbirliği ile Battalgazi Belediyesi’nde görevli personellere “Afet Farkındalık Eğitimi” konulu seminer düzenlendi.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olan Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmaları aşağıya çıkarılmıştır.

Toplam 18580 haber.