MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Evren’den Esnaf Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Orhan Özbek, esnafları ziyaret ederek, hem Kredi Kefalet Kooperatifinin genel kurulundan dolayı teşekkür ettiler, hem de okul alışverişi nedeniyle sorun ve talepleri dinlediler.

Stratejik Hamle!

Stratejik hamle, çoğunlukla satrançta karşımıza çıkan iki sözcüktür.

Battalgazi Semt Kütüphanesi’nde Sona Gelindi

Başkan Güder: “Okul Dönemi İle Birlikte Öğrencilerimizin İstifadesine Sunacağız”

Battalgazi Belediyesi Tahakkuk Servisi, Tatilde de Hizmet Verecek

Battalgazi Belediyesi, 31 Ağustos Salı günü sona erecek olan 7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Kanun kapsamında yapılandırma başvurusunda bulunmak isteyen vergi mükellefleri için 28-29 Ağustos tarihlerinde saat: 09.00-17.00’de ve 30 Ağustos tarihinde ise saat: 10.00-17.00 arasında Battalgazi Belediyesi Tahakkuk servisi açık tutulacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Çeşitli programlara katılmak üzere Malatya’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Yeşilyurt Belediyesi Yüzme Kursuna Katılan Çocuklar, Teorik Ve Pratik Eğitimler Alıyor

“Yüzme Bilmeyen Çocuğumuz Kalmasın”

Çınar: Kırsal Bölgelerimize Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz

Başkan Çınar, Mollakasım Mahallesindeki Asfalt Serimi Ve İmar Yolu Açma Çalışmalarını İnceledi

Servisçi Esnafının Beklediği Düzenleme Gerçekleşti

Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Sekreterliğinden yapılan açıklama da, İçişleri Bakanlığının Okul Servis Araçları Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmeliğin Resmi Gazete’de yayımlandığı bildirilerek, okul servis aracı olarak kullanılacak taşıtların, 12 yaşından küçük olması zorunluluğunun 2023 yılına kadar 15 yaş olarak değiştirildiği bildirildi.

Başkan Faik Çalık, Gündemi Değerlendirdi

Gazeteciler Basın Birliği Derneği muhabirlerine konuşan Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, Parti'nin gidişatını, göç sorunlarını ve pandemi süreci hakkında şöyle konuştu.

Sadıkoğlu: İnovatif Çalışmaların Her Daim Destekçisiyiz

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, İnönü Üniversitesi Malatya Teknopark'ta yer alan bir şirketin Türkiye’nin ilk yerli antikor test kitini geliştirdiğini belirterek, “İştirakleri arasında yer aldığımız teknoparkta başarılı işlere imza atılması bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor. Malatya TSO olarak, bu denli inovatif çalışmaların her daim destekçisiyiz” dedi.

Keskin’den Vatandaşlara Çağrı; “Sağlığınız İçin Okul Alışverişinizi Esnaftan Yapın

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, okulların yüz yüze eğitime açılacak olmasından dolayı vatandaşları okul alışverişlerini esnaftan yapmaya davet ederek, okulların açılmasına az bir süre kala piyasaya sürülen ithal ucuz ürünlerin özellikle bu pandemi döneminde çocukların sağlık problemine neden olabileceği uyarısında da bulundu.

Ankara’da ‘Genç Dostu Şehirler Kongre Ve Sergisi’ Gerçekleştirildi

Gürkan “Malatyamızı Her Platformda Tanıtıyoruz” Türkiye Belediyeler Birliği tarafından organize edilen Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının da destek verdiği “Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi” programında Malatya Büyükşehir Belediyesinin gençlere yönelik yapmış olduğu faaliyetler ve Malatyalı gençlerin hazırlamış olduğu projelerin tanıtımı Ankara’da gerçekleştirildi. 

Amerika’da Gazetecilik

Amerika’da Gazetecilik kitabı ile Amerika da gazeteciliği, Amerika’daki gazeteciliğin uluslararası hacmi ve etkisini, tarihi olayları ve yeni medyanın etkisi ile çok hızlı değişip dönüşen Gazeteciliği günümüzdeki etkisini kaleme alan Atatürk Üniversitesi Gazetecilik Bölüm başkanı Prof.Dr. Hakan Temiztürk Gazeteciler Basın Birliği Derneği’ne açıklamalar da bulundu.

Battalgazi’de Gençlerin Spor Alanları Artıyor

Başkan Güder: “Battalgazi’nin Yarınları Çok Daha Genç Olacak”

Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Madde Yakalandı

Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Madde Yakalandı

Ağustos Ayı FKA Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ’da Düzenlendi

Fırat Kalkınma Ajansı 2021 Yılı Ağustos ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ Valisi ve FKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Erkaya Yırık başkanlığında Elazığ’da düzenlendi.

Toplam 18580 haber.